Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/til-minimega-workshop/

Workshop

minimega_gaveaesker

Lige inden sommeren var jeg afsted til det fineste krea-arrangement. Min dygtige veninde Sara, som er kvinden bag det überseje brand; minimega og minimegadesign udbyder lækre workshops, hvor man kan tilbringe en aften fyldt med kreativitet og lækre papirsmaterialer.

Mit normale krea-område er i mit køkken, hvor jeg slapper af med at lave mad og finde på  opskrifter og lækkerier. Det nyder jeg og hygger mig meget med. Jeg skal dog ærligt indrømme, at jeg havde nok undervurderet værdien af, at lade hjernen koble af med nye kreative projekter indimellem. Men den følelse jeg havde, da jeg kørte hjem efter workshoppen viste tydeligt værdien af sådan en aften. Det var en følelse af, at have tilbragt en aften med ren wellness for hjernen og kreativiteten (og så var jeg helt vildt glad over at have frembragt nogle fine sager).

minimega_kursus

Det er små hyggelige hold og Sara guider alle trygt igennem aftenen og workshoppen, med små fine projekter alt efter workshoppens tema. Det er fuldstændig lige meget om man kender nogen eller har nogen at følges med, det er super hyggeligt alligevel. Der er en fin summen af hyggesnak ved bordet og alle er så koncentreret om sine små papirsprojekter.

minimega_workshop

9 kommentarer
 • Sine skrev:
  28. august 2013 kl. 08:43

  Nææ hvor er det pænt!! :D Minimega RAWKS!!

  • Ann-Christine skrev:
   28. august 2013 kl. 09:14

   I den grad :)

 • sara skrev:
  28. august 2013 kl. 09:03

  Tusind mange tak for dine søde ord AC! Flotte fotos du har taget. Som altid. Der er desværre ikke flere pladser i aften, men der kommer helt nye workshops på i næste uge med nye spændende temaer – så er vi klar til at gå efterår og vinter i møde med kreative hyggeaftener! Yay! :)

  • Ann-Christine skrev:
   28. august 2013 kl. 09:16

   Yeahh. Det var så fin en aften, så jeg forstår sørme godt at der er udsolgt :) Glæder mig til at høre mere om nye workshops og til flere kreative hyggeaftener.

 • Mor skrev:
  28. august 2013 kl. 11:59

  Sikke en fin inspiration! Køkken og kreativitet.. For mig at se, kan det sagtens hænge sammen..
  Jeg har lige været i min yndlingsbutik her hvor vi bor, hvor man kan få noget godt til begge dele, i “Kristense” Jeg købte to så forskellige ting som ketchup og gavepapir..

  • Ann-Christine skrev:
   29. august 2013 kl. 08:57

   Ja, køkken, madlavning og kreativitet går fint hånd i hånd :) Det er alligevel rart at blive ‘udfordret’ med nye kreative input
   Kristense – det er alt, alt, alt for længe siden jeg har været der. Det må vi gøre næste gang

   • Mor skrev:
    30. august 2013 kl. 10:25

    Ja! Der skal vi snart hen! Det tænkte jeg med det samme, da jeg så den nye afdeling “Kristense” har fået
    med alle mulige delikatesser, : spændende kryddersalte, pestoer, marmelader, chokolader og – den ketchup jeg købte er med sorte oliven og rosmarin. Den gemmer jeg til dig, for måske er den lidt for kreativ til mit køkken ;-)
    Øhhh ,- måske skal jeg netop dér udfordre mig selv, så f.eks. en ret med pasta kan blive endnu mere spændende.. eller Bedstemors pølseret ;-)

    • Ann-Christine skrev:
     30. august 2013 kl. 10:27

     Ja, den skal du da selv bruge. Til ovnbagte kartofler, pasta og selvfølgelig bedstemors pølseret. Det vil vi gerne smage næste gang vi kommer ;)

 • Mor skrev:
  30. august 2013 kl. 11:43

  Selvfølgelig skal jeg bruge den selv! Og jeg glæder mig til jeres besøg!

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.