Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/smaa_glimt-11/

Små glimt

gulerodsmuffins

Lækre gulerodsmuffins bagt efter denne gulerodskage opskrift.

Der har været masser af små fine hverdags og weekend den seneste tid og udsigten til flere rare oplevelser – små som store, er også ganske dejlig. Jeg glæder mig lige nu særligt meget til at opleve Forsmag på Gadeplan i næste uge. Arrangeret af Aarhus Festuge; og er en slags foodwalk, med syv spændende madoplevelser på hele syv restauranter på én aften.
Det er faktisk første gang, at jeg sådan rigtig skal ind og opleve en aften i Aarhus til festugen.

badebro

Familieweekend og fest i Sønderjylland sidste weekend – med tid til at soppe og løbe på badebro
madpakkebog

Hverdagslivet med madpakker. Jeg skal kun lave madpakke til frugt måltidet om eftermiddagen (desværre) og jeg har lige fået den super fine madpakkebog foræret af søde Louisa Lorang, som er fyldt med super inspiration til de der små ekstra lækkerier i madpakken. min-dejlige-familie

Julie øver sig i at skrive sit navn i strandkanten. stranden


tegning

Julie har tegnet denne flotte af mig, græs, stor blomst og sol med tusind solstråler til mig, -og selv skrevet mor. Den gemmer jeg altid!

Vi læser Ronja Røverdatter højt i øjeblikket. Den er lidt for barsk for 4-årige indimellem, så bliver stærk redigeret under oplæsning.
ved-stranden

Måske årets sidste soppedag ved stranden.

grisini-med-sesam

Sprøde hjemmelavede og nybagte grissini er noget af det lækreste. Geniale som tilbehør til suppe, til tapas, til en velkomstdrink inden middagen, eller bare til at snacke.

13 kommentarer
 • 29. august 2013 kl. 09:12

  Jeg elsker de her hyggelige indlæg, der handler om alt og ingenting. De gør mig altid i godt humør og er sådan en god start på dagen.

  • Ann-Christine skrev:
   30. august 2013 kl. 07:51

   Det er jeg glad for at høre, for jeg elsker virkelig også at lave dem. Alle de små ting unden for kategori og som jeg lige kan samle i et lille indlæg – det er rart :)

 • Malene skrev:
  29. august 2013 kl. 09:27

  Skønne, skønne billeder, som altid!

  Madpakkebogen har jeg kigget på flere gange, er den god? Jeg tænker at den er som alle (!) mine andre kogebøger, som jeg kigger i, når jeg får den, derefter glemmer jeg alt om den?

  (Aj, jeg har dog fået sat gallerihylder op i mit køkken til kogebøger – det hjælper en del på min hukommelse :))

  Kh Malene

  • Ann-Christine skrev:
   30. august 2013 kl. 07:56

   Hej Malene,
   Jeg synes den er super fin – og jeg kan i det hele taget vældig godt lide de ting Louisa Lorang laver og hendes uhøjtidelige charmerende ‘nede på jorden’ stil. Det går igen i bogen, som er ment som supplement til klapsammenmadder af rugbrød. Mange af opskrifterne er også fine til weekendfrokoster, små aftensmåltidsinspiration og snacks.
   Jeg har det jo selv med at læse en kogebog (og menukort, for den sags skyld), fra enden til anden, bliver super inspireret og får nye ideer til spændende retter og variationer og så sætter jeg den på hylden og laver mad ud fra et miks af mine ideer og de ting jeg lige har i køkkenet.
   Kh Ann-Christine

 • Christina skrev:
  29. august 2013 kl. 13:42

  Dejlige billeder :)

  • Ann-Christine skrev:
   30. august 2013 kl. 07:56

   Tak :)

 • Ditte skrev:
  29. august 2013 kl. 13:57

  Hej Ann-Christine,
  Ved du hvor man kan købe billetter til Forsmag på gadeplan? Købes de direkte hos de deltagende restauranter eller hvordan?

  • Ann-Christine skrev:
   30. august 2013 kl. 07:57

   Hej Ditte,
   Ja, de købes direkte hos restauranterne og der kan ikke bestilles billetter eller bord på forhånd. Hver ret inkl én drikkevare koster 100 kr.
   Kh Ann-Chrisitne

 • Mor skrev:
  30. august 2013 kl. 09:55

  Det er helt så man bare længes ud til strand og vand efter at have set de dejlige billeder!
  I Øster Hurup er der en del af stranden, der især er god til børn, fordi der er sandbund og lavt vand mange meter ud.. måske skal vi følges dertil næste sommer :-)
  Fin tegning Julie har lavet!

  • Ann-Christine skrev:
   30. august 2013 kl. 10:26

   Ja, det var da en god ide. Vi glæder os allerede til næste sommer. Julie spurgte i går, hvor langt tid er der til det bliver rigtig sommer igen ;)

 • mor skrev:
  30. august 2013 kl. 11:49

  Åhh ja – Hvornår bliver det rigtig sommer igen..? I glimt kan vi stadig få oplevelsen helt ind i næste måned.. Og nyde det rigtig meget!

 • Sanne skrev:
  30. august 2013 kl. 21:27

  Dejlig blog du har! Næsten ligesom en god online kogebog for børnefamilier!
  Må jeg spørge, hvor du har købt madkassen/bøtten med to små rum? Den passer da lige til en bid brød og lidt frugt til børnehavens pauser.
  Mange hilsner og god weekend!

  • Ann-Christine skrev:
   2. september 2013 kl. 08:45

   Mange tak, det er dejligt at høre :)
   Madkasserne er fra Sistema, de er geniale – prøv at google efter dem. Jeg har købt mine online.
   Ha´ en dejlig dag

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.