Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/godt-nytar-2/

Godt nytår!

AnnChristine-johan-og-Julie

Rigtig godt nytår!

Så sidder jeg her i starten af 2010 og tænker på hvad det nye år mon bliver fyldt med. Jeg tror det bliver godt. Ja, det er jeg faktisk ret overbevist om at det gør. Der er i hvertfald lagt i kakkelovnen til et skønt år. Livet sammen med Manden i mit liv, de to skønneste børn, en dejlig familie og gode venner, gamle som nye. Et helt år til at fylde op med alt muligt lækkert! Jeg kan også mærke, at jeg er ved at få tid og lyst til at lave køkkenlækkerier igen. Tiden til at bage brød, lave mad og finde på nye opskrifter har bare ikke været der i lang tid. Det har været helt okay, for mit liv har været og er stadig hovedsageligt fyldt op af at være mor til krudtuglerne. Alligevel er det dejligt og velkomment med en kriblen i fingrerne for at lave køkkentryllerier igen.

Jeg glæder mig til det hele og jeg har også tænkt mig at fortælle om det herinde på Valdemarsro.

5 kommentarer
 • Tulip skrev:
  1. januar 2010 kl. 11:43

  Du skal være mere end velkommen på min computer igen :)

 • Marianne's mening skrev:
  1. januar 2010 kl. 12:04

  Rigtig godt nytår.
  En dejlig positiv energi, du udstråler.

 • Marianne skrev:
  1. januar 2010 kl. 12:04

  Jeg vil med glæde følge dine oplevelser i det kommende år og samtidig vil jeg ønske dig og din dejlige familie et godt og lykke bringende Nytår

 • Randi skrev:
  2. januar 2010 kl. 13:42

  Rigtig godt nytår til dig og din familie!

 • Else skrev:
  11. januar 2010 kl. 09:17

  Godt nytår til dig og dine!

  Herligt at komme ind på Valdemarsro og få sådan et dejligt puf ind i det nye år med din positive nytårshilsen, Tak for det!
  Ja! det er dejligt at have et helt nyt år at tage af og dejligt at være så tilpas med hvad ens liv indeholder :-)
  Oveni alt dette er det også godt at have en mulighed til at formidle og dele ideer og meninger om stort og småt.
  Det er jeg glad for kan lade sig gøre her på blokken :-)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.