- 3kornsgrød med frisk økoæble, tørrede tranebær, hørfrø og kardemommesirup
- Havregrød med karamel sauce, frisk æble og ristede mandler
- Risengrødsklassikeren med smørklat og hjemmelavet kanelsukker
- Risengrød med estragonsukker, frisk økopære og ristede hasselnødder
I weekenden tog vi alle fire ind for at spise grød i Jægersborggade på Nørrebro.
Jeg havde længe glædet mig til at besøge den lille grødbar og jeg blev bestemt ikke skuffet. Lille bitte hyggeligt sted, hvor de besøgende sad bænket omkring et stort bord. Super hyggeligt og samtidig var det bare en af de dage (okay, øjeblikke) i idyl, hvor børnebanden var noget så søde og virkelig eksemplariske. Lige indtil allersidst, på vej ud hvor de var ved at vælte et par flasker sirup i opstarten på en lettere overstadig leg. Johan er ikke verdens største grødspiser, han elsker stort set alt mad – bare ikke grød. “Jeg kan altså bedre lide rosiner” sagde han. Godt så. Men en god kvart portion havregrød med pærer og karamelsirup + en kvart portion 3 kornsgrød fik han alligevel spist med glæde. Julie elsker grød og det er hendes absolut favoritspise, hun spiste også en hel portion risengrød selv. Så snart sidst mundfuld var væk, kiggede hun op og spurgte om der var mere grød. Priserne er rimelige og grøden er god, veltilberedt og med dejligt tilbehør. Jeg kunne godt have spist en risotto, men så skal man komme efter kl 17, hvor der er aftensmad på programmet – så jeg må hellere komme igen en anden gang.