Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/grod-i-jaegersborgsgade/

Grød i Jægersborgsgade

Vi spiste:

 1. 3kornsgrød med frisk økoæble, tørrede tranebær, hørfrø og kardemommesirup
 2. Havregrød med karamel sauce, frisk æble og ristede mandler
 3. Risengrødsklassikeren med smørklat og hjemmelavet kanelsukker
 4. Risengrød med estragonsukker, frisk økopære og ristede hasselnødder

I weekenden tog vi alle fire ind for at spise grød i Jægersborggade på Nørrebro.

Jeg havde længe glædet mig til at besøge den lille grødbar og jeg blev bestemt ikke skuffet. Lille bitte hyggeligt sted, hvor de besøgende sad bænket omkring et stort bord. Super hyggeligt og samtidig var det bare en af de dage (okay, øjeblikke) i idyl, hvor børnebanden var noget så søde og virkelig eksemplariske. Lige indtil allersidst, på vej ud hvor de var ved at vælte et par flasker sirup i opstarten på en lettere overstadig leg. Johan er ikke verdens største grødspiser, han elsker stort set alt mad – bare ikke grød. “Jeg kan altså bedre lide rosiner” sagde han. Godt så. Men en god kvart portion havregrød med pærer og karamelsirup + en kvart portion 3 kornsgrød fik han alligevel spist med glæde. Julie elsker grød og det er hendes absolut favoritspise, hun spiste også en hel portion risengrød selv. Så snart sidst mundfuld var væk, kiggede hun op og spurgte om der var mere grød. Priserne er rimelige og grøden er god, veltilberedt og med dejligt tilbehør. Jeg kunne godt have spist en risotto, men så skal man komme efter kl 17, hvor der er aftensmad på programmet – så jeg må hellere komme igen en anden gang.

14 kommentarer
 • Linn skrev:
  12. december 2011 kl. 11:45

  Ohh, der er simpelthen SÅ hyggeligt – et af de sødeste og bedste sted jeg kender i København. Nu bliver jeg totalt inspireret at tage derhenne igen, nu hvor der jul og det hele :)

  • Ann-Christine skrev:
   12. december 2011 kl. 15:34

   Det kan anbefales. Jeg var lidt lun på deres risotto, så har du ikke spist der om aftenen, så ville jeg snuppe den hvis jeg var dig ;)

 • ulla skrev:
  12. december 2011 kl. 12:45

  Ahh, ser lækkert ud. Og jeg får helt sug i maven af savn, når jeg ser dit billede fra gaden. Jeg og en veninde havde butik der, dengang det hele startede. Det var en god tid og sammenholdet blandt de små butikker var bare super hyggeligt….

  • Ann-Christine skrev:
   12. december 2011 kl. 15:33

   Der er virkelig hyggeligt og en helt speciel stemning i den gade. Jeg elsker de mange fine steder der er i Jægersborggade – det lyder hyggeligt med jeres butik!

 • Tulip skrev:
  12. december 2011 kl. 17:36

  Hvor er det hyggeligt, skal vi to ikke tage derind og spise risotto sammen lige efter jul i det nye år, for så kommer jeg og måske manden drønende til KBH?

  Kram

  • Ann-Christine skrev:
   12. december 2011 kl. 19:46

   Jaah, det gider jeg da ihvertfald godt :)

 • Luise skrev:
  12. december 2011 kl. 21:05

  Det ser simpelthen så lækkert ud – og smager ligesådan! :) Jeg var også et smut forbi Grød i sidste uge – det var min første gang, men det bliver helt klart ikke den sidste! Jeg var der om aftenen, så jeg kunne lige omvendt godt få risotto, men hverken nr. 1 eller 2 fra dit besøg. Men åh hvor også de lækre ud; jeg må klart lægge vejen forbi en morgen i den nærmeste fremtid.
  Jeg regner selv med at køre et miniature grød-tema på min nyopstartede blog i løbet af denne uge – det kan jo være, at du har lyst til at lægge vejen forbi :)
  Vil også lige sige tak for en hyggelig og inspirerende blog :)
  /Luise

  • Ann-Christine skrev:
   13. december 2011 kl. 22:35

   Kære Luise,
   Tusind tak for din dejlige kommentar. Jeg vil glæde mig til at læse om grød hos dig, smuk og dejlig blog du har skabt :-)
   Kh AC

 • Benedikte Capion skrev:
  13. december 2011 kl. 08:24

  Ej, grød er simpelthen bare noget af det bedste spise i verden. Der virker så hyggeligt og har hørt så meget godt om stedet.. Jeg må tage mig sammen til at komme derind en dag!!

  • Ann-Christine skrev:
   13. december 2011 kl. 22:35

   Ja, det kan varmt anbefales :)

 • Det Lille Spørgsmål skrev:
  13. december 2011 kl. 10:45

  Du er bare god til at finde de der små steder med rigtig meget sjæl. Bliver så ofte inspireret – og aldrig skuffet, når jeg følger i dine fodspor. Tak for den skønneste blog. Jeg ved jeg har sagt det før, men jeg bliver bare så æstetisk opmuntret og mindet om alt det gode i livet ved at læse med her:)

  Kh
  Lykke

  • Ann-Christine skrev:
   13. december 2011 kl. 22:37

   Søde Lykke, Tusind tak, du skriver da de dejligste hilsner :) De varmer i den grad!! Tak for dem og for at du følger med
   Kh AC

 • Nana skrev:
  30. januar 2012 kl. 16:36

  Jeg må virkelig snart forbi igen og få lidt grød… Nr. 1 ser rigtig spændende ud…!

  • Ann-Christine skrev:
   31. januar 2012 kl. 22:15

   Jeg skal også snart forbi igen, tror jeg

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.