Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/have-dag/

Jordbærplanter og morgenfruer

sommerfugl i morgenfrue

Ej, hvor jeg altså glæder mig til at der er fine morgenfruer en sommermorgen i haven og smukke sommerfugle der sætter sig i dem og suger deres nektar – som dette billede fra sidste år.

Tusind tak for de søde hilsner, kommentarer, delinger og opbakning til mit indlæg om ophavsrettigheder og billeder i går! Det er jeg meget taknemmelig for og synes det er så fantastisk at vi får åbnet op for en kulturændring på dette område!

I dag kan jeg ikke helt samle mig om at blogge, så i stedet vil jeg lukke computeren og gå i haven. Få blæst tankerne igennem, finde ny inspiration og bare nyde alt der spirende grønne derude.  Der er noget rullegræs, der skal rulles ud på vores lille græsplet og vist også en årets første iskaffe der skal nydes.

Ha´ en dejlig dag alle sammen ✿

6 kommentarer
 • Dorte skrev:
  13. april 2016 kl. 13:15

  Ha’ en rigtig dejlig dag. Vi har i dag haft glædeligt gensyn med vores vinbjergsnegle her i haven. Sidste år navngav vi dem med tusch på huset og flere af dem har stadigvæk deres navne på, så det var lidt sjovt. Så ved vi at forår og sommer er på vej. KH Dorte

  • Ann-Christine skrev:
   14. april 2016 kl. 12:27

   Ej, hvor hyggeligt! Det var da en sød ide :)

 • Karna Maj skrev:
  14. april 2016 kl. 13:07

  Et dejligt billede. Jeg har de sidste dage set flere sommerfugle i min have. De sidder lige så stille og lader sig varme af solen. Morgenfruer er der også – de spirer frem overalt og de fleste falder for hakkejernet. Der skal jo være plads til grønsagerne.

  • Ann-Christine skrev:
   15. april 2016 kl. 09:51

   Åh, hvor lyder det forårsfint i din have – hvor sommerfuglene allerede har indfundet sig. Her er det mest et par humlebier der kigger forbi, men når vi har fået haven godt igang med en god variation af planter, blomster og grønt, så håber jeg det vil tiltrække godt med liv :)

 • Mette Corydon Christensen skrev:
  19. april 2016 kl. 10:44

  Hej. Sikke et dejligt sommerbillede! Ha en god dag. Mvh Mette

  • Ann-Christine skrev:
   20. april 2016 kl. 09:48

   Mange tak :)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.