Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/hotel-otto-i-berlin-charlottenburg/

Berlin – Charlottenburg

Mens vi var i Berlin boede vi på Hotel Otto i Charlottenburg på den ret stille gade Kneesebeckstraße. Stille i forhold til trafik, men ikke i forhold til hyggelige cafeer og små butikker. Der kunne vi sagtens finde på at bo, næste gang vi skal til Berlin også. Eftersom jeg elsker, elsker, elsker en god, sund og smuk morgenmad, så var jeg spændt på hotellets morgenmadsbuffet. Og det levede fuldt op til forventningerne. En god blanding med masser af sunde grønne retter, søde sager, brød, æg, frugt, yoghurt. (mine billeder yder ikke morgenmaden retfærdighed)

Julie var så sød til at tegne postkort – som vi dog aldrig fik sendt … På hotellet havde de været så søde at stille farveblyanter og tegnepapir frem til børnene, derudover havde vi pakket deres små fjällräven-tasker med en smule legetøj og bøger, som de kunne hygge med om morgenen og aftenen.

Vi var ikke så meget i området hvor vi boede. Men spiste dog vores aftensmad der mandag og onsdag på henholdsvis Basta e Basta og Aida i Kneesebeckstraße. Super lækkert italiensk køkken til en god pris. Vi gik lidt ture i området, men jeg har ikke indtryk af, at der vrimler med legepladser i Charlottenburg, på samme måde som der gør i Prenzlauer Berg.

Vi brugte det meste af mandagen i Tiergarten. En kæmpestor park i bydelen Mitte. I denne park ligger også Berlin zoo, men det valgte vi ikke at bruge tiden på. I Tiergarten ligger der flere legepladser, men da vi var der var de lidt øde og ikke med så meget liv og aktivitet som i Prenzlauer Berg. Der er super hyggeligt, meget smukt og grønt i Tiergarten, men også en smule kedeligt i forhold til fx Prenzlauer Berg (og så kunne vi ikke finde en kaffebar, med en ordentlig latte) Måske har vi ikke kigget de rigtige steder, så kom endelig med anbefalinger, hvis I kender en fed legeplads eller kaffebar ved Tiergarten ;)

 

9 kommentarer
 • Mette skrev:
  22. august 2012 kl. 11:20

  Hej Ann-Christine!

  Hvor bookede i hotellet. Var der noget at spare eller er det prisen, som jeg kan se på hjemmesiden?

  Kh Mette

  • Ann-Christine skrev:
   22. august 2012 kl. 11:23

   hej Mette,
   Det må jeg lige spørge Martin om i aften (det var ham der bookede) ;)
   Kh Ann-Christine

 • Johanne skrev:
  22. august 2012 kl. 21:41

  hei :)
  det er ikke akkurat i nærheten av Tiergarten, men dersom dere ikke var der denne gangen, burde dere absolutt prøve ut kaféen/restauranten Tomasa (finnes hvertfall i Schöneberg). Det er en skjønn frokost, brunsj og lunsj kafé som er veldig barnevennlig og full av barnefamiler og barnevogner og god mat :)

  • Ann-Christine skrev:
   23. august 2012 kl. 09:54

   Hej Johanne,
   Den er skrevet på listen til næste gang. Tak for tippet, det er guld værd med godt ideer til skønne steder
   Kh Ann-Christine

 • Mor skrev:
  24. august 2012 kl. 09:44

  Mange TAK for de dejlige feriebilleder! Det lader til at i fik rigtig meget ud af dagene i Berlin og både billeder samt dine beskrivelser er et helt skønt og livagtigt portræt af jeres oplevelser, som du er rigtig god til at give videre :-)
  Jeg håber at Julie´s postkort kom med hjem, for så kan jeg godt ønske mig et af dem..

  • Ann-Christine skrev:
   25. august 2012 kl. 12:20

   Du er så sød, Mor! Jeg har gemt et postkort til dig :)

 • Mor skrev:
  29. august 2012 kl. 21:00

  Mange tak! Det glæder jeg mig til! :-)

 • Steve Koch skrev:
  25. august 2013 kl. 18:12

  Hi Ann-Christine,

  i’m responsible for social media from Hottel Otto. Thanks for your nice report. I was posting this also on our facebook site.

  All the best
  Steve

  Wir freuen uns sehr wenn unsere Gäste sich bei uns wohlfühlen. Wenn sie es danach auf solch charmante Art und Weise in einem Blog öffentlich kundtun kennt unsere Freude fast keine Grenzen mehr! Wir möchten uns ganz herzlich bei Ann-Christine für diesen, netten Bericht bedanken. Das Hotel Otto Team

  Vi er glade, når vores gæster føler sig hjemme hos os. Hvis de derefter foretage offentligheden i sådan en charmerende måde på en blog kender vores glæde næsten ingen grænser! Vi vil gerne udtrykke vores oprigtige tak til Ann-Christine til dette, nice rapport. Hotel Otto teamet (sorry translation with google translater ;-) )

  We are delighted when our guests feel at home with us. If they then make it public in such a charming manner like on this blog, our joy almost knows no limits! We would like to express our sincere thanks to Ann-Christine for this nice report. Hotel Otto team

  • Ann-Christine skrev:
   27. august 2013 kl. 10:27

   Thank you, Steve! It´s a wonderfull hotel, and we are looking forward to visit you again sometime

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.