Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/hverdag/

Hverdag

Hverdagen ruller med børnehavebørn, opgaver, arbejde og aftaler. Jeg elsker ferie og weekender, men hverdagen er nu heller ikke værst. Vores hverdagsmad er ofte nem og enkel, som i går hvor vi fik en af favoritretterne: æggekage med kartofler og tomater på godt rugbrød og med masser af purløg og lidt bacon. Haps! Det er altså altid et hit.

Jeg fik ikke lige taget et ordentligt billede af den færdige ret med mit spejlreflekskamera, så I får lige mobilversionen, som kom på min instagram i går ;) Jeg bliver mere og mere glad for at bruge kameraet i min telefon. Telefonen er jo altid med og vejer intet i forhold til det andet kamera. Smart, når vi er på ferie, på legepladser og til at fange de flygtige øjeblikke på vej hjem fra børnehaven og den slags.

 

 

 •  

  8 kommentarer
  • Anja skrev:
   23. august 2012 kl. 10:21

   Uhm..herhjemme elsker vi også æggekage :)

   • Ann-Christine skrev:
    23. august 2012 kl. 20:49

    Det er bare altid godt, ikk´;)

  • Sandra skrev:
   23. august 2012 kl. 12:23

   Hov hov, der var da lige lidt inspiration til aftensmaden i morgen… :)

   • Ann-Christine skrev:
    23. august 2012 kl. 20:50

    Det er jeg glad for at kunne give :)

  • linda skrev:
   23. august 2012 kl. 14:47

   jeg holder egentlig også af hverdagen. jeg skal bare lige genfinde mit normale tempo inklusiv lysten til at stå i køkkenet efter en lang dag på job! denne æggekage er heldigvis tilpas lækker og overskuelig, så den ryger på ugens madliste:) bager du den egentlig i ovnen, eller laver du den blot på panden? tak!

   • Ann-Christine skrev:
    23. august 2012 kl. 20:52

    Det kender jeg godt. Nogle gange er vi bare ikke i køkkenmood, så står den på rugbrødsmadder med godt pålæg og grønt. Det er heller ikke værst – og efter to af de dage, så kommer min lyst til at lave mad oftest tilbage ;)
    Jeg laver den på panden og når den er næsten færdig får den lige 5 minutter i ovnen ved 180 g varmluft, så den ikke er flydende ovenpå

  • Louise B skrev:
   23. august 2012 kl. 16:11

   Du tager de dejligste billeder og jeg elsker at følge med på din blog. Dine fortællinger og billeder fra jeres tur til Berlin var virkelig god.
   jeg er også fan af hverdagen, men som Linda så skal jeg lige genfinde den efter ferien.

   • Ann-Christine skrev:
    23. august 2012 kl. 20:55

    Tusind tak, Louise, Det er jeg virkelig glad for at høre. Det giver så meget god energi at få sådan en skøn kommentar :)
    Jeg bruger også tit ferierne på at overveje hvilke elementer i hverdagen der fungere og hvilke der skal ændres lidt ved, det er lige med at holde fast i det når hverdagen så ruller igen ;)

  Skriv en kommentar
  Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

  Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.