Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/hverdag-efterar-og-varme-supper/

Hverdag, efterår og varme supper

Hverdagen er startet igen efter en dejlig efterårsferie. Vi startede hverdagen med en tur i svømmehallen i eftermiddags, efterfulgt af en god og krydret Mulligatawny suppe til aftensmad. Efter sådan en opstart efter ferien gik det rimelig nemt med putningen af krudtuglerne her til aften – man kunne næsten være fristet til en daglig tur i svømmehallen.

Vi har haft en dejlig og en meget, meget tiltrængt efterårsferie.

Vi har haft en lidt turbulent måned (eller to). Sammen med forkølelse, feber, ondt i halsen mv, så har De Lede Søvnmonstre* har været på besøg og har været svær at få bugt med igen, men nu ser det ud til at vi langsomt er på rette spor igen – babyskridt, vel at mærke. Jeg havde fået fortalt, at det ville blive helt skørt med søvn når man fik tvillinger, men jeg fik aldrig fortalt, at det var ved to et halvt års alderen. Det har været (ja, jeg bliver nødt til at tro på at det værste er ovre) tyndslidende hårdt at sove omkring 3-5 timer pr nat med max 1 1/2-2 times søvn ad gangen. Nok om det – nu regner jeg med mere overskud, – også til at blogge og lave mad.

(* Ja, de kom i flertal, søvnmonstrene og har har været dobbelt op på ikke at ville sove + vågne minimum 2-3 gange pr nat  – på skift)

bananmuffins

I fredags sad børnene og jeg og slappede af i sofaen en halv times tid, mens vi så “Rosa i Rouladegade”. Det er en dejlig afslappende måde at starte weekenden på.  Mens vi så på at Rosa bagte en fodboldkage, talte vi om, at vi også ville bage  i weekenden. Johan og Julie skulle være med til at bage bananmuffins og at vi også skulle pynte cupcakes med farver og krymmel – den var de begge helt med på. Lørdag var vi i svømmehal og fik aldrig bagt. Men søndag eftermiddag passede perfekt til en kagebagedag.

Ingen kommentarer
Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.