Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/brunch-og-draenet-yoghurt-med-knas-og-aebler/

Drænet yoghurt med knas og æbler

Vi har tilbragt søndagen med en hyggelig brunch herhjemme hos os, sammen med gode venner og deres dejlige børn – først brunch og så en tur på ‘den store’ legeplads i det dejlige efterårsvejr.

Jeg synes, at brunch er en virkelig rar måde at ses på med børn. Nu er jeg jo også dedikeret morgenmadsmenneske, så jeg synes det er rigtig dejlig mad og at der er mange muligheder for at kombinere de små retter til et lækkert måltid. I dag havde jeg bagt boller, og så fik vi helt traditionelt æg og pølser, kaffe og juice. Jeg havde desuden drænet yoghurt, som jeg serverede med hjemmelavet müsli, friske æbletern og en anelse ahornsirup.

PT10min

Drænet yoghurt med knas og æbler

6-8 pers    10 min
6-8 pers
Ingredienser
Udskriv opskrift
10 min
Fremgangsmåde

Havregryn, solsikkekerner, mandler og sesamfrø ristes på en middelvarm pande under omrøring. Efter ca 4-5 minutter tilsættes 1 tsk honning og der ristes videre under omrøring i et par minutter. Tag derefter panden af varmen. Anret i glas, først müsli, så lidt yoghurt, mere knas, lidt yoghurt og tilsidst toppes med æbler og en smule sirup.

God til morgenmad, brunch, eftermiddagssnack eller som en lidt sund dessert.