Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/brunch-og-draenet-yoghurt-med-knas-og-aebler/

Drænet yoghurt med knas og æbler

Vi har tilbragt søndagen med en hyggelig brunch herhjemme hos os, sammen med gode venner og deres dejlige børn – først brunch og så en tur på ‘den store’ legeplads i det dejlige efterårsvejr.

Jeg synes, at brunch er en virkelig rar måde at ses på med børn. Nu er jeg jo også dedikeret morgenmadsmenneske, så jeg synes det er rigtig dejlig mad og at der er mange muligheder for at kombinere de små retter til et lækkert måltid. I dag havde jeg bagt boller, og så fik vi helt traditionelt æg og pølser, kaffe og juice. Jeg havde desuden drænet yoghurt, som jeg serverede med hjemmelavet müsli, friske æbletern og en anelse ahornsirup.

PT15M

Græsk yoghurt med knas og æbler

Tid i alt15 min.
Arbejdstid15 min.
Antal6 pers.
Ingredienser
  • 500 ml græsk yoghurt 10 %
  • 1 æble, i små tern
  • 45 g havregryn, finvalset
  • 25 g solsikkekerner
  • 50 g mandler, hakkede
  • 2 spsk sesamfrø
  • 1 tsk honning
  • 1 spsk ahornsirup
Udskriv 
Fremgangsmåde

Rist havregryn, solsikkekerner, mandler og sesamfrø på en pande ved middelvarme under omrøring.

Efter ca 5 minutter tilsættes 1 tsk honning og der ristes videre under omrøring i et par minutter.

Tag derefter panden af varmen.

Anret lag på lag i glas med ristet müsli, yoghurt, æbletern og evt en smule ahornsirup.