Jeg havde fået fat i en rigtig god stang vanilje, en raiatea vanilje fra Irma. Fyldt med store duftende og velsmagende vaniljekorn i rigelige mængder. Mums. Friske figner fik jeg også og det virkede som en vidunderlig ide med en dessert efter aftensmaden med græsk yoghurt, havreknas, hjemmelavet pære/vaniljesirup med lidt råsyltede pære til.
Det var en god ide!
Nøj, det var lækkert.
Siruppen er lavet af 4 spsk sukker, 2 pærer i tern, 1/2 dl æblemost og vanillekorn + vanillestang. Det hele koges sammen indtil sukkermassen begynder at tykne. Server med græsk yoghurt, friske figner og evt lidt frisk pære i tynde skiver. Fantastisk dessert og jeg er sikker på at den også vil gøre sig glimrende som en del af en god weekendmorgenmad eller brunch .
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Hvor lang tid kan det holde sig? :)
En månedstid, vil jeg tro.
Så fin en lille sag :)
Ja, der skal ik så meget til at gøre mig glad ;-)
Det skal huskes! Ser rigtig lækkert ud. Og som du siger, både til dessert, mellemmåltid, brunch og morgenmad duer det til. Guf!
Ja, det ville være synd ikke at spise den til flere ting ;-)