Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/vanilje-og-paere-sirup-serveret-med-friske-figner/

vanilje og pære sirup serveret med friske figner

Jeg havde fået fat i en rigtig god stang vanilje, en raiatea vanilje fra Irma. Fyldt med store duftende og velsmagende vaniljekorn i rigelige mængder. Mums. Friske figner fik jeg også og det virkede som en vidunderlig ide med en dessert efter aftensmaden med græsk yoghurt, havreknas, hjemmelavet pære/vaniljesirup med lidt råsyltede pære til.

Det var en god ide!

Nøj, det var lækkert.

Siruppen er lavet af 4 spsk sukker, 2 pærer i tern, 1/2 dl æblemost og vanillekorn + vanillestang. Det hele koges sammen indtil sukkermassen begynder at tykne. Server med græsk yoghurt, friske figner og evt lidt frisk pære i tynde skiver. Fantastisk dessert og jeg er sikker på at den også vil gøre sig glimrende som en del af en god weekendmorgenmad eller brunch .

Spørgsmål til opskriften?

Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.

Kommentarer
  • Stine:
    22. oktober 2012 kl. 07:16

    Hvor lang tid kan det holde sig? :)

    • Ann-Christine:
      22. oktober 2012 kl. 13:51

      En månedstid, vil jeg tro.

  • 28. oktober 2011 kl. 20:41

    Så fin en lille sag :)

    • Ann-Christine:
      29. oktober 2011 kl. 21:19

      Ja, der skal ik så meget til at gøre mig glad ;-)

  • Deborah:
    27. oktober 2011 kl. 15:22

    Det skal huskes! Ser rigtig lækkert ud. Og som du siger, både til dessert, mellemmåltid, brunch og morgenmad duer det til. Guf!

    • Ann-Christine:
      29. oktober 2011 kl. 21:18

      Ja, det ville være synd ikke at spise den til flere ting ;-)

  • Vis alle 8 kommentarer

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.