Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/i-april-glaeder-jeg-mig-til/

I april glæder jeg mig til …

April

Den allersidste bid af marts, viser sig fra sin mildeste side og tænker på, om vi får sådan et forår som sidste år, der blot er et lille kort kapitel direkte over til månedsvis med varmt sommervejr.

Uanset, så er det bare om at nyde det milde vejr og jeg er mere end klar til en dejlig april måned, som virkelig tegner til at blive ret fin og skøn, når jeg kigger i kalenderen …

I april glæder jeg mig til …

 1. Påskeferie med alt hvad det indebærer af sommerhusliv, påskeæg og påskefrokoster.
 2. Flere langsomme stunder … efter et temmelig tætpakket første kvartal af 2019, så er påskeferien noget så hjertelig velkommen. Vi har taget en ordentlig tørn de seneste måneder, hvor vi dels har arbejde på kogebog og dels på et meget stort Valdemarsro projekt, som vi lige snart er klar til at dele med jer. Hvis alt går vel så bliver vi klar til det i slutningen af april. Arbejdsmængden har været i overkanten de seneste måneder, men det har været både planlagt og inden for en afgrænset periode. Nu er vi ved at være klar til at søsætte og få lidt mere balance i hverdagen igen. Det kan være lidt svært for mig, at komme ned i gear igen efter sådan en periode, så det er heldigt at påskeferien sætter rammen for at holde en god lille ferie i sommerhus.
 3. Min mors fødselsdag, som hun holder på fineste Fyn og hvor vi skal nyde nogle festlige dage og hyggestunder med familien og en festdag med den side af familien, mine mostre, onkler osv. Så hyggeligt! – og jeg glæder mig til at forkæle min søde mor, det har hun fortjent.
 4. Det er store fødselsdagssæson i min familie og i april skal vi foruden min mors fødselsdagsfest, også fejre Martins og min fødselsdag. Jeg er stadig i syv sind om hvad jeg skal finde på til Martins fødselsdag.
 5. Forspire, så og plante. Og rydde ukrudt, ikke mindst. Bare at være være i haven i det hele taget. De store havedage, hvor vi er ude i timevis fra tidlig morgen til aften og de små korte pauser i løbet af en almindelig hverdag. Alt er værdsat og savnet her i vinteren.
 6. Den skønne stak bøger, som jeg har til at friste på min kommode. Planen for denne weekend er blandt andet at læse fortsættelsen til denne bog og der er så gode bøger i vente, så jeg er sikker på at april bliver en virkelig fin måned også hvad læsning angår.
 7. At bage kager og lavet påskegodter. De sidste måneder har der i mit køkken ikke været så meget fokus på det søde køkken, da vi har lavet aftensmad bog. De seneste dage har jeg til gengæld haft enormt meget lyst til at bage en kage, lave en fromage eller nogle lækre påskeæg.
 8. Sætte et hegn op af vores haveskur til frilandstomater og måske også agurker. Vi har flere gange haft busktomater udendørs og det giver så mange søde solmodne små tomater.
 9. At skabe lidt ekstra plads til masser af hyggestunder i hverdagen med Johan og Julie. En god snak ved puttetid, et spil 500 en eftermiddag inden aftensmad og tid til at hygge med en kop te fra morgenstunden. Nogle af hverdagene suser afsted med fodboldtræning, ridning, heste og aftaler, så det er med at gribe tiden til en hyggestund sammen, når der er mulighed for det i hverdagen.

Hvordan ser jeres april ud?
Påskeferie og skønne ting, rejser, kultur, film, bøger, ekstra meget hyggetid, havearbejde, pauser og andre fine planer. Del endelig løs i kommentarfeltet. Det er så hyggeligt, når I deler ♡

April 2019

13 kommentarer
 • Marlene skrev:
  31. marts 2019 kl. 15:09

  Det lyder som en god plan for den kommende måned med ferie og afslapning. Jeg er meget spændt på at du snart løfter sløret for hvad du har arbejdet på den seneste periode.

  • Ann-Christine skrev:
   1. april 2019 kl. 09:08

   jeg glæder mig virkelig også meget til begge dele – både (endelig) at afsløre og dele med jer hvad vi har arbejdet på og til ferie og afslapning ♡
   Skøn april til dig.
   Kh AC

 • anni skrev:
  31. marts 2019 kl. 15:14

  Hej Ann-Christine
  Vi er – ligesom du – nogle rigtige havenørder. Jeg kan varmt anbefale at så vilde ribstomater og Sub Arctic Plenty (en tomat fra ca. 1940 – den blev udviklet så soldaterne på Antarkis kunne få tomater – de forspires inde og plantes ud senere, Artic allerede i slutningen af april.)
  Jeg har købt Frøene hos Albinus Frø for nogle år siden – de er så gamle at de er frøkonstante – så du laver bare dine frø selv.
  Lige i dag har jeg købt ærtefrø samme sted, de kan sås i oktober-december – jeg vælger det uopvarmede drivhus – så er der ærteskud og allerede i maj er der ærter.
  kh – tak for en super hjemmeside
  Anni

  • Ann-Christine skrev:
   1. april 2019 kl. 09:10

   Skønt tip, den tomat vil jeg lige se nærmere på. Det er jo ikke til at vide om vi får en sommer som sidste år eller en af de helt kølige slags, så det er godt at være forberedt på lidt af hvert :)
   Rigtig god havesæson til jer og tak for din søde hilsen
   Kh AC

  • anni skrev:
   31. marts 2019 kl. 15:59

   …….altså – tomaterne er til udendørs plantning – det hører jo ligesom med ;o)

 • Annika skrev:
  31. marts 2019 kl. 20:18

  Det lyder som nogle dejlige planer!

  Jeg glæder mig til påske, hvor jeg skal en tur til Vesterhavet for første gang!

  Derudover skal jeg til Phoenix, Arizona og på uddannelse sammen med en masse søde mennesker – skal bl.a. besøge Papago Park, der er en kæmpe naturpark med nogle fantastiske sten formationer.

  Så glæder jeg mig til ENDELIG at komme i gang med at ro kajak igen i Københavns kanaler efter 7 års “pause”.

  Og så selvfølgelig alt det forår, det er i fuld gang med at springe ud! ?

  • Ann-Christine skrev:
   1. april 2019 kl. 10:36

   Sikke nogle dejlige oplevelsesrige planer for den kommende måned.
   Det lyder virkelig dejligt altsammen og rigtig god tur til både Vesterhavet og til Arizona.
   Kh Ann-Christine

 • M skrev:
  1. april 2019 kl. 07:44

  Jeg glæder mig ligesom dig til en måned med lidt mindre arbejde. Har lige nydt en arbejdsfri weekend for første gang i flere måneder, og det var umådeligt dejligt!
  April er også fødselsdagsmåned her for mig – jeg glæder mig til at se venner og familie og ikke mindst spise lækker mad dertil.
  I går fik jeg vasket havemøblerne af og min bedre halvdel fik kørt en masse skammel på genbrugspladsen. Håber at april byder på masser af mulighed for at nyde solen fra altanen.
  Og så er jeg spændt på, om vi pludselig bliver overrasket med en polterabend, for vi skal giftes til maj! :D

  • Ann-Christine skrev:
   1. april 2019 kl. 10:37

   Hvor lyder det dejligt og spændende med bryllup lige om hjørnet. Jeg håber I får både den dejligste april og maj måned ♡

 • Anne skrev:
  1. april 2019 kl. 12:16

  Kære Ann-Christine

  Tak for dit “I april glæder jeg mig til”-indlæg. Jeg elsker, at læse disse indlæg.

  I dette indlæg ligger jeg specielt mærke til, at du skriver, det kan være svært at komme ned i gear efter en travl periode. Mon dette kunne blive til et blog-indlæg på et tidspunkt? Eller har du allerede nu et fif? Jeg har det nemlig meget på samme måde ofte.

  • Ann-Christine skrev:
   1. april 2019 kl. 15:49

   Rigtig fint input og forespørgsel.
   Det vil jeg rigtig gerne lige tænke lidt videre på og skrive et indlæg om, når det er faldet lidt på plads her :)
   Tusind tak for din søde hilsen, det er jeg glad for at læse ♡
   Kh AC

 • Lis Madsen skrev:
  2. april 2019 kl. 13:13

  Hej Ann-Christine.
  Et dejligt april indlæg fra dig. Det bliver så spændende at høre om, hvad I har gang i. Og jeg glæder mig til din nye bog.
  Det er skønt at det er forår og så dejlig lyst. Ihvertfald i skrivende øjeblik!
  Rigtig god april til dig.
  Kh Lis

  • Ann-Christine skrev:
   3. april 2019 kl. 13:04

   Hej Lis,
   Det er virkelig en fin start vi har fået på denne måned, lad os krydse fingre for at det gode vejr holder og vi får en smuk påskeferie.
   Rigtig skøn april til dig og tak for din søde hilsen
   Kh AC

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.