Menu×

I denne måned glæder jeg mig til …

At planlægge og drømme om at fylde sin tid med de allerdejligste oplevelser, der både passer til årstiden, kalenderen og familielivet – med den luft i kalenderen der nu er til små og store projekter – er noget af det dejligste. Jeg sætter mig hver måned nogle mål for hvad jeg gerne vil opnå den kommende måned, og for det meste, når jeg de ting jeg sætter mig for og glædes over det.
Indmellem når jeg ikke alt det jeg gerne vil inden for den planlagte tid, det kender vi vel allesammen, men det er også okay … planer ændrer sig, nye eventyr dukker op og måske når jeg noget der var endnu bedre eller måske skulle jeg tage mig af nogle nødvendigheder, som gjorde at jeg må skubbe planerne til et senere tidspunkt.

Opskrifter
I marts glæder jeg mig til ... + ny kogebogsafsløring
I februar glæder jeg mig til ...
I januar glæder jeg mig til + lidt om året der gik
I december glæder jeg mig til ...
I november glæder jeg mig til ...
I oktober glæder jeg mig til ...
I september glæder jeg mig til ...
I august måned glæder jeg mig til ...
I juli glæder jeg mig til ...
I juni måned glæder jeg mig til ...
I maj glæder jeg mig til ...
I april glæder jeg mig til ...
I marts glæder jeg mig til ...
I februar glæder jeg mig til ...
I januar glæder jeg mig til ...
I december glæder jeg mig til ...
I november glæder jeg mig til ...
I oktober glæder jeg mig til ...
I september glæder jeg mig til ...
I august glæder jeg mig til ...
I juli glæder jeg mig til ...
I juni glæder jeg mig til ...
I maj glæder jeg mig til ...
I april glæder jeg mig til ...