Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/i-august-maaned-glaeder-jeg-mig-til/

I august måned glæder jeg mig til …

august valdemarsro

Der er sommerferie lidt endnu og i næste uge er det så tilbage til hverdagen med arbejde, skoleliv for Johan og Julie, fritidsaktiviteter, madpakker osv. Der er masser rart at glæde sig til – og over – i den kommende måned og efter en herlig sommerferiemåned er det nu dejligt med en kombination af feriefølelse og hverdagsliv i den kommende måned.

Juli måned har i den grad været præget af udgivelse af vores Valdemarsro App – og sikke en udgivelse og fin modtagelse, den har fået.

Tusind tak for alle de fine tilbagemeldinger, mails, beskeder osv – det gør os så glade, at I er så mange der melder positivt tilbage og det er dejligt at så mange melder tilbage til os at appen er en stor hjælp og et godt værktøj i hverdagen.

Det har været og vil fortsat være et kæmpe projekt for os at udvikle og drive et madplanlægningsværktøj. Det er virkelig blevet et hjertebarn og en stor passion at skabe rammerne for et godt og nyttigt værktøj – og vi har så mange fine ideer, planer og projekter i støbeskeen til videreudvikling af features til madplanerne, indkøbsseddel osv.

I august måned glæder jeg mig til …

 • at arbejde videre med Valdemarsro App. Samle op på udgivelsen, alle tilbagemeldinger og feedback. Få rettet småfejl i appen og set på kommede projekter til videreudvikling af features. Vi glæder os sådan til at dele det hele med jer.
 • at se min nye kogebog …  åh, hvor er jeg spændt! – jeg ved faktisk ikke med sikkerhed om jeg når, at få den i hænderne i denne måned allerede … Valdemarsro Aftensmad udkommer 5. september, så mon ikke der er en fin chance for, at den lander hos mig i slutningen af måneden?
 • Små ture i Aarhus. Jeg vil gerne være endnu bedre til at opleve vores by og små nye steder og områder. I juni havde min søster og jeg en hel dag, hvor vi havde lagt det fineste dagsprogram og den slags vil jeg gerne være endnu bedre til at gøre – også blot som små udflugter på et par timer.
 • koldskål, iskaffe og sensommerlækkerier. Sommerkøkkenet hitter stort og vi nyder at spise alle de lækre friske råvarer der er i sæson lige nu.
 • Høstfest fra haven, hive gulerødder op af jorden, plukke tomater, nippe bønner og plukke fine buketter ind af alt der blomstre så fint.
 • at se den nye Løvernes Konge i biografen på en regnvejrsdag, sammen med Johan og Julie
 • at læse den seneste bog i Clifton Sagaen af Jeffrey Archer – en super god serie!
 •  Frisk start på hverdagen. Jeg kan så godt lide denne tid på året, hvor man har haft tid til at komme lidt ned i gear i sommerperioden og derefter starter op igen på hverdagen og sensommeren.
 • i rimelig fordeling med ovennævnte punkt vil jeg også glæde mig til fortsat at drysse lidt sommerstemninger og feriefornemmelser ind over weekenderne og hverdagsaftenerne hist og her.
 • Skrive en masse nye blogindlæg, udvikle opskrifter og dele inspiration med jer.

Hvad med jer … Hvad glæder I jer særligt til i den kommende måned? 
Del gerne løs i kommentarfeltet, det er altid så hyggeligt at læse med på jeres månedsplaner også ♡

august

14 kommentarer
 • 1. august 2019 kl. 12:12

  At lege turist i egen by skal man absolut ikke kimse af, det gør jeg også tit, med fuld dagsprogram ude i det blå :D
  Løvernes Konge er også på min liste på bloggen, denne gang. Den må bare ses, skal afsted med mine to søstre og nul børn ?.

  • Ann-Christine skrev:
   1. august 2019 kl. 12:23

   Det er nemlig så dejligt at gå på opdagelse og se sin by på ny på den måde ♡
   Skøn tur i bio til jer :)
   Kh AC

 • Vibeke skrev:
  1. august 2019 kl. 13:27

  Sjovt, en af mine augustplaner er at lege turist i egen by (Kbh.), og bruge 111 steder i København som udgangspunkt :-)
  Der kan også komme feriestemning ud af en dag i en dansk by i overkommenlig køreafstand, men hvor man ikke kommer i til daglig.

  Ellers skal august gå med hyggelige aftaler og med at nyde det sidste af sommeren.

  • Ann-Christine skrev:
   1. august 2019 kl. 19:28

   Det er virkelig så hyggeligt med sådan en bog der i den grad kickstarter nye måder at se ens by på. Ret hyggeligt!
   – og jeg er helt enig, i din betragtning om at tage på små dagsture det har vi gjort meget denne sommer og stornydt de små miniferie udflugter rundt i landet.
   Dejlig august måned til dig og rigtig god fornøjelse med at lege turist i Kbh ♡
   Kh AC

 • Julie skrev:
  1. august 2019 kl. 18:58

  Sikke dejlige planer :)
  Jeg skal starte en 1. klasse op. Efter at have afgivet min 3. klasse (Hulk), men sådan er det hos os. Så det skal nok blive spændende :)
  Har du nogensinde prøvet den veganske burgerbar “Melone” i Århus?
  Elsker den <3
  Kh. Julie

  • Ann-Christine skrev:
   1. august 2019 kl. 19:37

   Hej Julie,
   Jeg håber det bliver så godt med den nye klasse også – men kan virkelig godt forstå det må være lidt svært at sige farvel til en klasse efter 3. Nu skal Johan og Julie starte i 4 klasse og jeg er så glad for at vi beholder de samme lærere god tid endnu :)
   Nej, den burgerbar har jeg ikke prøvet, men mange tak for tippet – det vil vi da lige tjekke :)
   Skøn august til dig ♡
   Kh AC

 • Astrid skrev:
  2. august 2019 kl. 20:18

  Jeg glæder mig til at skulle en uge på forfatterskole og forhåbentlig få en dejlig, produktiv uge. Så glæder jeg mig til at starte i 8. klasse og gense alle mine venner. Jeg skal starte med eksaminer og karakterer i dette skoleår, så det bliver jo spændende. Jeg glæder mig også til at skulle læse lange bøger i sensommeraftenerne, jeg er i gang med “Stolthed og Fordom” lige pt. Jeg skal snart i Tivoli, og det glæder jeg mig jo selvfølgelig også til. Den sidste ting jeg glæder mig til er at gå og pusle om mit værelse, som lige har fået en mindre makeover her i sommerferien.

  • Ann-Christine skrev:
   4. august 2019 kl. 10:12

   Hvor lyder det spændende med forfatterskole! Rigtig god fornøjelse med det og skøn august til dig.
   Stolthed og Fordom er min yndlings Jane Austen bog ♡
   Kh AC

 • Anja skrev:
  3. august 2019 kl. 14:26

  Åh mon der snart kommer nyt madpakkeinspiration :0)

  • Ann-Christine skrev:
   4. august 2019 kl. 10:15

   Ja, det er jeg ved at kigge på i øjeblikket :)

 • Lis Madsen skrev:
  4. august 2019 kl. 20:29

  Hej Ann-Christine.
  Som altid dejligt at læse dine måneds beskrivelser. Er fuld af beundring for alt det, du/I har nået med bog og app.
  Kh Lis

  • Ann-Christine skrev:
   7. august 2019 kl. 11:41

   Tusind tak, Lis – hvor er det sødt skrevet! Vi har også haft nok at se til det sidste års tid ;)
   Kh AC

 • Lea skrev:
  12. august 2019 kl. 13:28

  Tak for din nye app. Den er så fin, enkel og velfungerende!
  Jeg har dog et enkelt lille ønske til madplanen. Er det muligt at den kommende uges madplan allerede kan frigives senest søndag ugen før. Så kan man være på forkant med ugens indkøb :-)

  • Ann-Christine skrev:
   12. august 2019 kl. 14:13

   Hej Lea,
   Hvor er det dejligt at høre! :) Tak for din fine tilbagemelding på appen.
   Vi udgiver pt næste uges madplaner torsdag, så lige nu frigives den 4 dage inden den nye uge – som det er lige nu, men vil helt sikkert skrive dit ønske på listen over mulige tiltag
   Kh AC

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.