Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/i-november-glaeder-jeg-mig-til-3/

I november glæder jeg mig til …

boghvedegrød med banan

 

Hvor oktober er fyldt med efterårsferie, gyldne blade på træerne, halloween og ofte lige dele kølige blæsende dage, som lune solrige dage – så er december på den anden side, fyldt med den mest strålende juleglans, hastighed og festligheder.

November ligger her så fint lige midt mellem og jeg har en del på programmet i denne måned, som jeg glæder mig meget til ♡

I november glæder jeg mig til …

 1. at vi er stort set færdige med renoveringen af vores første sal og nu kan komme igang med at indrette både Johan og Julies drømmeværelser og få indrettet en ny stue på første sal. Det bliver så godt!
 2. hyggelige fotodage, hvor vi skal tage billeder til min kommende kogebog, som udkommer til september næste år. Jeg har været så ualmindelig heldig, at min dygtige og seje veninde, Maria kan hjælpe til i køkkenet med madlavning på fotodage.
 3. at finde et godt juleteaterstykke eller en juleballet og booke billetter. Sidste år var vi i Odense og se Nøddebo Præstegård og i sidste uge var vi inviteret ind i Musikhuset Aarhus og se Den lille Prins. Det er altså så hyggeligt at være i teateret og jeg kan godt lide, at vi har den type oplevelser sammen også.
 4. mine niecers fødselsdage, hvor vi samles hele familien. Det er altid så hyggeligt.
 5. at gøre haven vinterklar, nu hvor halloween er ovre, så vil vi pynte op med gran, pyntekål, juleroser og hyggelig stemning. Vores have trænger i det hele taget til en lille forsinket efterårsoprydning efter at have været lidt forsømt under vores renoveringsprojekt.
 6. al den gode vintermad; grønkål, granatæblekerner, mandariner og meget andet skønt. Samt gryderetter, supper og varme drikke.
 7. at holde mortensaften – jeg er begejstret for alle højtider og for mig starter julestemningen hvert år (hvis ikke før …) med at vi spiser andesteg mortensaften den 10 november. I år falder det ovenikøbet på en lørdag, så timingen er helt perfekt.
 8. at læse den nyeste bog i de syv søstre serien. Den har vi ventet længe på, ik?
 9. de tidlige juleprojekter, at lave gløgg, honninghjertedej og den slags – se flere ideer her til hvad der er godt at starte op allerede her i november.

Del endelig løs af jeres skønne planer for november også
– det er så hyggeligt når I deler og inspirere med jeres planer og ønsker for den kommende måned ♡

17 kommentarer
 • Dorte skrev:
  2. november 2018 kl. 09:15

  Lyder virkelig hyggeligt. I år tror jeg, at jeg vil hoppe med på din gløgg og få sat gang i forberedelserne inden alt for længe. Derudover ser jeg frem til juleparaden i Århus city, julefrokost hos min mor, færdiggørelse af alle de mange nissehuer jeg har strikket og at få sat lyskæder op i haven. Jeg er faktisk allerede i fuld gang med at forberede små juleoverraskelser til ungerne, så i mit hoved er julestemningen vist allerede indtruffet. Derhjemme har jeg forbud mod at nynne/synge julesange før 1. november, så det har jeg pænt overholdt, men nu bobler det lidt :-). rigtig god november til dig.

  • Ann-Christine skrev:
   5. november 2018 kl. 08:33

   Ihh, hvor lyder det julehyggeligt og jeg er vild med at du også er i tidligt julehumør ♡
   Skøn november til dig
   Kh AC

 • Marina skrev:
  2. november 2018 kl. 09:20

  Rigtig dejlig november til jer! Det lyder alt sammen så fint og hyggeligt og god arbejdslyst med bogen.

  Med årene er jeg kommet til at holde virkeligt meget af november, der er sådan en rigtig hyggemåned og dejligt fyldt med hverdage. Jeg gør mig stor umage for ikke at starte for tidligt på julen, netop fordi november har sin helt egen dejlige stemning.

  • Ann-Christine skrev:
   5. november 2018 kl. 08:36

   Mange tak og rigtig skøn november til dig også, lyder som en hyggelig måned i jeres familie også :)

 • Annette Mortensen skrev:
  2. november 2018 kl. 18:31

  I burde besøge Gruppe 38 i Århus, hvor I kan se forestillingen »En sand røverhistorie» frit efter Selma Lagerlofs «Legenden om juleroserne».
  Publikum ligger i hængekøjer, mens de ser, hører og mærker historien.

  • Ann-Christine skrev:
   5. november 2018 kl. 08:40

   Sikke et fint tip, det lyder som en sjov oplevelse :)

  • Tina skrev:
   2. november 2018 kl. 22:49

   Enig. Skønt sted, skøn forestilling :)
   Jeg skal derind med nogle venner en aften i december.

 • Pia Hermann skrev:
  2. november 2018 kl. 19:37

  Jeg er vild med din blok ,, finder altid mine opskrifter her?

  • Ann-Christine skrev:
   5. november 2018 kl. 08:40

   Hvor er det dejligt at høre! Mange tak for din søde hilsen ♡

 • Iben skrev:
  2. november 2018 kl. 19:57

  Lyder som mange skønne planer! Jeg har netop booket billetter til Jul på Slottet i Aalborg Kongres og Kulturcenter og det er første gange vi skal have de to store børn med i teatret sammen, så glæder mig! Og så gør det jo ikke noget at det bringer gode minder fra ens egen barndom frem ?

  • Ann-Christine skrev:
   5. november 2018 kl. 08:42

   Hvor fint! Det er en af mine yndlingsjulekalendre fra barndommen – så det vil jeg da lige overveje om det er den vi skal købe billetter til også ♡ Rigtig god fornøjelse
   Kh AC

 • Lis Madsen skrev:
  5. november 2018 kl. 13:33

  Skønne novemberting hos jer Ann-Christine. Og tak for tippet om den nye bog. Jeg reserverede den straks på biblioteket, men der går vist lang tid inden det bliver min tur til at læse den!!!
  Kh Lis ?????

  • Ann-Christine skrev:
   5. november 2018 kl. 16:42

   Ja, der er vist lang kø til den, men mon ikke også biblioteket har bestilt mange hjem :)
   Skøn novembermåned til dig, Lis ♡

 • Mia skrev:
  8. november 2018 kl. 22:16

  Først og fremmest så ELSKER ELSKER ELSKER jeg alle dine skønne jordnære opskrifter, de bliver flittigt brugt her hjemme! ?
  Nå til mine to spørgsmål:
  1. Desserten på dit billede til dette opslag (noget med banan) hvad er det for en? Den ser nemlig vildt lækker ud
  2. Har du lavet andre kogebøger? – jeg kan jo dårligt vente næsten et helt år☺️

  • Ann-Christine skrev:
   9. november 2018 kl. 17:54

   Det er denne skønne lækre grød med karamelliseret banan – så lækker ♡
   Jeg har udgivet en bog i 2014 – de nye bliver dog en hel del anderledes og jeg er sikker på at de er værd at vente på ;) – er i fuld gang med at fotografere den første nu, og den bliver så flot og propfyldt med aftensmad opskrifter.
   Tusind tak for din søde hilsen, hvor er det bare skønt at høre! :)
   Dejlig weekend til dig
   Kh AC

 • Claire skrev:
  4. december 2018 kl. 13:51

  Hejsa, jeg er flyttig bruger af din blog?. Fik lavet dine falafler for et par uger siden med stor succes! Nu har jeg lige sat en osso buco til at simre… Blev ved med at glæde os med dine skønne opskrifter!
  Claire

  • Ann-Christine skrev:
   4. december 2018 kl. 15:07

   Hvor er det skønt at høre – og du kan tro at jeg glæder mig til at dele endnu flere opskrifter her på Valdemarsro ♡
   Tusind tak for din søde hilsen
   Kh AC

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.