Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/i-juli-glaeder-jeg-mig-til-2/

I juli glæder jeg mig til …

juli 2018

Julie er den dejligste sommermåned af dem alle, hvor tempoet sænkes, børnene har sommerferie fra skolen, feriestemning pr automatik hvor alle tager den mere med ro, mailindbakken er væsentligt mere stille og sommerstemningen sætter et lyserødt skær på det meste og i år ser det tilmed ud til at vi får den varmeste solfyldte sommer i mange år.

Jeg er fan!

Jeg har sådan glædet mig til denne sommerferie og alle de rare ting, som vi har i tankerne –  mest af alt handler det i al sin enkelhed om bare at nyde, tage en dag af gangen og det hele, som det kommer.

I juli måned glæder jeg mig til: 

 • Sommerferie – sådan ægte ferie. Dét har jeg ikke været god til som selvstændig tidligere, og har faktisk heller ikke været bevidst om hvor virkningsfuldt (og i sidste ende, effektivt) det er, hvilket er lidt bagsiden af at gøre sin livsstil og hobby til sit levebrød og virksomhed. I påsken holdt jeg en uges ferie for første gang og denne sommer er min plan at holde hele to ugers 100% sommerferie og gå helt og aldeles offline.
 • Danske jordbær, hindbær, ribs i lange baner. Sikke et overflødighedshorn af gode sager vi har i haven lige nu. Dertil vandmelon og danske kirsebær, som vi køber os til. Bedste sommersnack!
 • I sommerhus og nyde det dejlige langsomme tempo derude.
 • Læse mange skønne bøger – hele familien supplere godt op på bøger inden sommeren og det er lidt hyggeligt hvordan familiens fire læsestabler nærmest kan fylde en kuffert i sig selv. Fælles læseglæde.
 • At være i sommerfine Danmark hele måneden – primært i sommerhus + et par enkelte udflugter på familie og vennebesøg.
 • Spise sommermad og grille en masse skønne retter – det er så nemt og enkelt at lave mad i sommerkøkkenet og råvarerne smager så lækkert, friskt og sprødt.
 • Sende to forventningsfulde 9 årige til henholdsvis sommerfodboldskole og sommerrideskole fra i dag. De glæder sig helt vildt.
 • Komme helt ned i gear og lade op til efteråret. Jeg har tænkt mig at bruge en del tid på netop det, som jeg synes er det sværeste af alt … at lave absolut ingenting ;)
  – at sidde stille og blot nyde haven, se skyerne drive over himlen, vandet bruse ved havet. Falde i staver og bogstaveligt talt lave ingenting.
 • Genlæse mine tanker og indlæg fra nytåret, hvor jeg skriver om mine planer for i år og for mig selv lave en lille halvårsstatus.
 • At kramme, snakke og hygge døgnet rundt med min lille skønne familie. Glæder mig rigtig meget til at komme i synkron feriestemning.

Del endelig jeres sommerplaner – jeg glæder mig til at høre lidt om hvad I har på programmet for sommeren ♡

Se alle mine ‘ i denne måned glæder jeg mig til her >> juli

16 kommentarer
 • Signe skrev:
  2. juli 2018 kl. 13:44

  Sikke dejlige juli-planer! Jeg er helt vild med, at ferie er læsetid for jer alle sammen :-)
  For mig er der ikke den helt store feriestemning, for juli byder på en del arbejde og forhåbentlig et par afsluttede projekter i vores hus på mine fridage, men det er også måneden hvor min kæreste kommer hjem efter ½ års udsendelse og det glæder jeg mig helt ubeskriveligt meget til :-)

  • Ann-Christine skrev:
   2. juli 2018 kl. 20:48

   Hvor dejligt ♡ så kan gensynsglæden overstråle arbejde og husprojekter.
   – og jeg er virkelig også vild med at læseglæde er en fælles ting i vores familie. Det er enormt hyggeligt!
   Skøn juli til jer
   Kh AC

 • Dorte skrev:
  2. juli 2018 kl. 14:25

  Lyder som en juli præcis som den skal være. Her ser vi frem til, at yngste datter får gips af benet efter et uheldigt fald i trampolinen, til min ældste datters svømmecamp (som også er startet idag), til en uges ferie ved Vejers strand og til et par ugers ferie i Italien og lidt i Frankrig og til at lade op sammen, gøre alle de ting vi har lyst til, gerne i slowmotion og personligt glæder jeg mig til masser af tid til masser af strikkeprojekter. Rigtig god sommer til dig, AC. Kram Dorte

  • Ann-Christine skrev:
   2. juli 2018 kl. 20:49

   Hvor lyder det bare virkelig rart og sommerhyggeligt altsammen ♡
   Rigtig skøn sommer til jer, Dorte

 • Trine Schøn Nielsen skrev:
  2. juli 2018 kl. 22:15

  Det lyder så dejligt- er vildt misundelig på dit sommerhus – det lyder så hyggeligt?
  Jeg glæder mig til
  – at holde ferie hele juli som begynder med 8 dage til Rom
  – at hente min nye hundehvalp samme dag som jeg lander (begejstringen er stor) og præsentere ham for and nye hjem og min gamle hund
  – meget af ferien kommer til at gå med hvalpetræning og alle de nye ting/steder han skal præsenteres for
  – at få lavet noget lækkert af de ribs, jeg har plukket og frosset ned og af rabarberne der stadig vokser
  – at grille en hel masse- har lige fået min første gasgrill og jeg synes det er så fedt at grille
  – at tage til kunstmarked i Nykøbing Sjælland
  – at forsøge mig med en offline uge/dage
  – at få læst en masse gode bøger
  – at komme helt ned i gear og ikke være afhængig af klokken( det er det bedste ved ferie) når hverdagen er styret totalt af klokken i skoletiden til daglig

  Rigtig dejlig ferie til dig og dine
  Kh Trine

  • Ann-Christine skrev:
   3. juli 2018 kl. 11:13

   Så skønne punkter, Trine.
   Der er virkelig noget helt særligt over en ferie hvor man helt fuldstændig kan glemme klokken og komme ned i det gear, hvor man ikke er helt klar over om det er tirsdag eller fredag ♡ Og så lyder det så hyggeligt med en lille hundehvalp … og alt det andet rare du har planer om.
   Skønneste sommer til dig
   Kh AC

 • Mette Petersen skrev:
  3. juli 2018 kl. 11:53

  Hvert år midt i Juli tager min datter og jeg ca. 10 dage til Bornholm. Det er med rygsække, letvægtstelt og trangia. Vi ligger i telt næsten i vandkanten på østsiden (Nexø camping) Vi har ikke meget med, kun det vi selv kan bære.
  Ingen internet, ingen tv og tlf på lydløs. Ikke mange ting at tage stilling til.
  Vi slapper heeelt af, nyder havet, klipperne, roen, bølgerne, mågeskrig, læser, morgenbader fra klipperne, laver mad i vandkanten.
  Men allermest så nyder vi, at have tid, og hinandens selvskab.
  God sommer?
  Mette

  • Ann-Christine skrev:
   4. juli 2018 kl. 20:23

   Hvor lyder det bare som en virkelig lækker og nærværende ferie – fyldt af livsnydelse og hyggetid.
   Rigtig god sommerferie til jer ♡
   Kh AC

 • 3. juli 2018 kl. 12:39

  Åh min mor bragte ribs, kirsebær og solbær fra mine forældres have, til koldskåls-hygge her i ugen. Har stadig en lille rest og det smager virkelig af ren lykke :D

  – A

  • Ann-Christine skrev:
   4. juli 2018 kl. 20:24

   Det er så lækkert med høst fra haven – lyder virkelig skønt ♡
   Skøn sommer til dig
   Kh AC

 • Gitte skrev:
  3. juli 2018 kl. 13:26

  Det lyder som en rigtig skøn juli måned du går i møde :-)

  Jeg glæder mig til sommerferie med min kæreste og vores to børn. Vi skal se på en båd i morgen, som jeg håber bliver vores… i så fald drømmer vi om en tur til skønne Ærø.

  Herudover skal gode venner besøges, vi skal en tur på Vikingemuseum i Ribe og så vi jeg en tur i biografen med vores søn for første gang.

  Rigtig god sommer

  • Ann-Christine skrev:
   4. juli 2018 kl. 20:34

   Hvor lyder det som en hyggelig sommer I har planer om – og virkelig spændende med båden. Jeg krydser fingre ♡
   Rigtig skøn sommer til jer
   Kh AC

 • Randi Noesgaard skrev:
  5. juli 2018 kl. 07:53

  I juli måned glæder jeg mig til
  – ferie!
  Selv om foråret er fyldt med helligdage og dermed fridage, så er det altså skønt at have 3 uger til rådighed, hvor du bare kan slappe af og lave ingenting, hvis det er det du ønsker.
  I år glæder jeg mig til 10 dage i Firenze med min datter på 15. Vi skal naturligvis se på kunst, og mærke historiens vingesus i denne renæssanceby. Der skal spises god italiensk mad og is, og lidt vin skal der også smages på.
  Hjemme igen vil jeg nyde at have dage til rådighed til håndarbejde og læsning af nogle gode bøger.
  Jeg vil nyde sommerens mange forskellige frugter og grøntsager. Så vil jeg nyde at se min søn slappe af efter et halvt år med arbejde og ingen ferie. Og jeg vil glæde mig med min datter til, at hun skal starte i gymnasiet efter ferien.
  Det er skønt at have tid til lidt ordentlig madlavning – og til at spise sammen!
  Jeg vil lade op til at gå i gang med fornyet energi og arbejdsglæde efter ferien, hvor der heldigvis venter fødselsdagen og start på håndarbejdssæsonen !!

  • Ann-Christine skrev:
   5. juli 2018 kl. 15:12

   Sikke fantastiske oplevelser at glæde sig til og at tage hul på – det lyder virkelig som en særligt fin sommer du har foran dig. Blev selv helt glad af at læse alle de fine punkter ♡
   Rigtig dejlig juli måned og sommer til dig og din familie
   Kh AC

 • Kirsten skrev:
  17. juli 2018 kl. 09:50

  Vi er godt igang med juli, og efter en dejlig ferie sydpå er jeg, min mand og vores søn på 8 nu i vores sommerhus, hvor vi hygger i haven, spiser masser af frisk grillet fisk, bader ved stranden, går ture i skoven og ved vandet, læser og ligger længe i sengen om morgenen og snakker med åbne vinduer og fuglefløjt udenfor. Det er så meget yndlingstid.

  Forleden aften havde vi et par venner på besøg heroppe. Lavede grillede foreller med skøn salat og nye kartofler til – og den flotteste, lækre pavlova til dessert – med marcipan, hakkede nødder og chokolade i marengsen – og en vildt smuk blanding af ribs, solbær, hindbær og jordbær på toppen. Nøj, det var godt og sommerligt <3

  Vi har et vildtvoksende blommetræ, som har grene, der er tunge af små søde blommer nu – så jeg skal prøve din blommemarmelade en af dagene.

  Tak for din fine side – læser på den ofte, både i opskrifterne og dine små historier fra jeres liv. Det er hyggeligt og inspirerende. Og dejligt med en madblog, som ikke er slankefanatisk, men går efter det gode og skønne – så kan man jo selv justere, hvis man har behov for det.

  Fortsat god sommer til dig og dine,
  Kirsten

  • Ann-Christine skrev:
   30. juli 2018 kl. 16:57

   Lyder som en skøn sommer ♡
   Tusind tak for din søde hilsen, Kirsten – den er jeg glad for!
   Kh AC

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.