Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/april-glaeder-jeg-mig-2/

I april glæder jeg mig til …

Nøj, hvor var det altså lækkert at runde marts måned af med en dejlig lang påskeferie.

April er startet akkurat lige så lunefuldt vejrmæssigt, som den har ry for. Den ene dag luner solens stråler og vi nusser rundt i haven, gør forårsklar, drikker kaffe og råhygger derude under blå himmel – dagen efter er det snevejr. Men nu skulle den være god nok – foråret er på vej, også vejrmæssigt! Hep, hep

Både Martin og jeg har fødselsdag her i april og vi har fejret fødselsdage i alt fra snevejr til det varmeste lækre (sommer)forårsvejr. Lad os heppe på at resten af april bliver mestensdels mild og lun. Og selvfølgelig bliver det forår. Det er jo uundgåeligt, men åh altså, hvor er det tiltrængt med mildt vejr, der byder på mere udendørsliv.

I april måned glæder jeg mig til …

 • Havearbejde – det kribler i de grønne fingre for at komme sådan rigtigt i gang. Jeg er gået i gang med at forspire små grønne yndigheder og har også gravet ud til et af de mange bede, som vi har planer om i sommerhushaven og bare det at være meget mere udendørs, ahh – det glæder jeg mig til.
 • I Aarhus Teater og se West Side Story – det bliver fantastisk!
 • Store bededagsferie – og varme hveder, uhmm! Det er virkelig et årligt højdepunkt, næsten på linje med luciaboller og fastelavnsboller. Elsker faste traditioner.
 • Fejrer fødselsdage og måske holde en lille havefest senere på året.
 • På en lille miniferie med familien. Vi har skønne planer om et smut et stykke syd for grænsen.
 • Indføre udendørsfrokost på hjemmekontoret. Nu hvor havemøblerne er fundet frem, så synes jeg vi skal benytte os af dagslyset, også selv om det bliver med tæpper og overtøj.
 • Grille og eksperimentere mere med røgning. Sidstnævnte mest som heppekor på sidelinjen. Martin gør det så godt og forkæler os med alt fra hjemmelavet bacon til varmrøget laks mv.
 • Meditere oftere – jeg bruger gerne Calm app´en, som er virkelig god – eller jeg meditere alternativt blot på vejrtrækning. Det er så godt for mig og jeg vil gerne være bedre til at tage mig tiden til det hver dag. I første omgang har jeg tænkt at skrive det på min daglige to do helt på linje med andre ting, jeg gerne vil nå i løbet af dagen.
 • Bruge lidt luksustid på en liggestol i haven, med hynder, tæpper, bog, iskaffe og solsortens sang.
 • På loppemarkeder og finde fine sager til sommerhuset.

Hvad glæder I jer særligt meget til her i april måned?

9 kommentarer
 • Randi Noesgaard skrev:
  5. april 2018 kl. 20:00

  I april måned glæder jeg mig til at lukke mine høns ud flere timer ad gangen. De elsker at gå rundt og rode under blade – sikkert efter biller og småkryb. Det er så sjovt at betragte dem, når de går rundt og roder.
  Så glæder jeg mig også til at grave de sidste jordskokker op, grave have og gøre klar til den nye sæson i mit lille havestykke.
  Jeg glæder mig også til, at jeg skal begynde at gå meget mere i svømmehal. Jeg elsker at svømme, og nu har jeg købt en ny badedragt, så nu skal det være.
  Det bliver også dejligt at købe nye forårssko, som vil være skønne at have på efter så lang tid i støvler.
  Endelig glæder mig til alle krokus er sprunget ud i Rådhusparken i Aarhus. Det er sådan et skønt syn. I det hele taget glæder mig mig til synet af påskeliljer, narcisser, tulipaner, perlehyacinter og alle de andre forårsblomster, som fortæller os, at nu er varmen på vej.
  Velkommen til foråret ??

  • Ann-Christine skrev:
   6. april 2018 kl. 14:40

   Hvor er det hyggeligt med dine høns! Det kan jeg godt forstå at du glæder dig til ♡
   Jeg var faktisk selv et lille smut forbi Rødhuspladsen i går, i forbindelse med et ærinde inde i byen – og stornød også synet af alle de smukke krokos. Det ser simpelthen så smukt og lækkert ud!
   Rigtig skøn forårsweekend til dig
   Kh AC

 • Trine skrev:
  5. april 2018 kl. 21:48

  Det lyder hyggeligt- jeg har besluttet mig for, at nu må det være forår og købt nye mustardfarvede gummisko og fundet forårstøjet frem! Allermest er jeg glad for at lockouten indtil videre er udskudt, så jeg kan komme på arbejde- men jeg glæder mig hver dag over de lyse timer. Købte hvide og grønne asparges med hjem fra Lübeck og tænker at det nu er sæson for lækre retter med asparges. Jeg glæder mig til et par koncerter og fejre min søns fødselsdag og en veninde senere på måneden- og så trænger både jeg og haven til at mødes og få sat skik på det hele…. og forhåbentlig mulighed for at sidde i solkrogen med en kaffe og en bog.

  • Ann-Christine skrev:
   6. april 2018 kl. 14:46

   Uhmm, hvor lækkert med hjembragt asparges! Rigtig god fornøjelse med at lave lækre retter med dem – det glæder jeg mig også til at komme i gang med.
   – og jeg kan virkelig godt forstå dig mht lockouten, det må være rart at den er udskudt og at april dermed kan forløbe som planlagt.
   Rigtig god fornøjelse med alle dine dejlige planer og ønsker om en skøn forårsweekend (og april) herfra ♡
   Kh AC

 • Diana skrev:
  5. april 2018 kl. 22:30

  Hvor tiden dog flyver af sted… Og sikke mange hyggelige planer I har for april :-)
  Den med vejrtrækningen er faktisk rigtig god! Det kræver ingen tid, og hjernen kobler fuldstændigt af i takt med brystkassen fyldes op med luft.
  Jeg kan nogle gange også finde på “at visualisere”, at jeg samtdigt med indåndingsluften suger en masse “energi” med ind i kroppen. Det giver en følelse af fornyet energi, især i de stressede perioder på jobbet.
  Kh Diana

  • Ann-Christine skrev:
   6. april 2018 kl. 14:48

   Det er nemlig super effektivt! Jeg bruger det også hvis jeg indimellem har svært ved at falde i søvn. Det virker, både på fornyet energi og ren afslapning.
   Rigtig skøn weekend til dig, Diana ♡

 • Annie skrev:
  8. april 2018 kl. 17:27

  hedder meditationsapp kun Calm?

 • Signe skrev:
  11. april 2018 kl. 16:33

  Sikke nogle dejlige planer for april :-)
  I denne måned glæder jeg mig til at gøre terrassen i vores drivhus forårsklar og hyggelig, drikke en masse iskaffe på terrasen efterfølgende, at få besøg af min skønne veninde, spise masser af varme hveder, at bruge en masse tid udenfor både på havearbejde og hygge, men allermest glæder jeg mig til at se min kæreste igen når han kommer hjem på leave :-)

  • Ann-Christine skrev:
   11. april 2018 kl. 16:51

   Årh, det lyder virkelig også dejligt altsammen ♡
   Ha´ en rigtig dejlig april måned!
   Kh AC

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.