Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/i-juni-maaned-glaeder-jeg-mig-til/

I juni måned glæder jeg mig til …

offline online tid

Vi har nydt en dejlig lang weekend i sommerhus med masser af havearbejde (sikke det hele gror med raketfart i år), kroketspil, rosé, solskin, gåture, de gode surdejsboller fra Norsminde fiskehus til morgenbordet og fiskedellerne til frokostbordet. Så rart et lille sted, vi har derude og vi har planer om også at skulle derud nogle gange her i juni måned.

Årets første sommermåned er startet så fint med solskin, behagelige temperaturer og mildt vejr.

I juni måned glæder jeg mig til …

 1. At færdiggøre og lande projekter inden sommerferien. Vi er (blandt meget andet pt) i fuld gang med at lægge allersidste hånd på kogebogen, som udkommer til september. Dén bliver simpelthen så flot og anvendelig med 200 opskrifter på aftensmad.
 2. at spise koldskål og bage kammerjunker – vi har kørt med købevarianter denne weekend i sommerhus og jeg har så meget lyst til at lave de hjemmelavede med sommerens første danske jordbær, som jeg i øvrigt også glæder mig meget til. Årh, ja og hyldeblomstsaft
 3. at pæonerne lige om lidt springer ud. De står med store flotte knopper og jeg er simpelthen så vild med de smukke store overdådige blomsterhoveder, som blomstre kortvarigt, men yderst ekstravagant.
 4. En hyggedag med min søster, god mad, oplevelser, gåture, kultur og andet fint. Har planer om at tætpakke dagen med dejlige små fine stunder.
 5. Sankthans aften med bål, snobrød, sang og hyggetid med familien – har lidt planer om at lokke mine forældre til at holde sankthansaften, dagen før dagen, for hele flokken, når vi alligevel mødes hos dem til fødselsdagsfest den weekend. Det kunne være ret hyggeligt.
 6. At se flere film og færre serier … Jeg er vild med en god serie, men lige nu følger vi ikke med i nogen og jeg synes det er så rart at give det en pause her i sommerhalvåret. Så ser vi gerne en god film i ny og næ, på regnvejrdage og stille aftener i stedet. Kom gerne med gode anbefalinger, hvis I har set nogle gode på det seneste, selv kunne jeg godt tænke mig at se A star is born igen
 7. Små hverdagsstunder med min lille familie og nyde alle de små ting og hverdagsøjeblikke her inden sommerferien. Selv om jeg glæder mig til sommerferien med tid til at sove længere, ingen madpakker og færre rutiner, så er det altså slet ikke så tosset også at nyde hverdagen de sidste uger inden ferien.

Hvordan ser jeres juni ud?
Jeg nyder altid at læse jeres lister også, og læser hver gang jeg skriver det nyeste af disse indlæg er jeg faktisk lige inde og læse sidste måned inkl kommentarfeltet. Det er ret hyggeligt.

Så del endelig løs i kommentarfeltet ♡

juli 2018

20 kommentarer
 • Helene skrev:
  4. juni 2019 kl. 05:29

  Jeg kan så godt lide disse lister hver måned. De inspirerer mig til at tænke over min egen kommende måned.
  Jeg glæder mig til:
  Fødselsdagsfest hos min kære veninde som fylder rundt
  At gå ture i skoven med min hund, der er så smukt derude lige nu
  At lave dit stjerneskud til en date fredag aften
  Læse bøger og lave en bogstabel til sommerlæsningen
  Sankthans
  En miniferie til Hamborg

  God juni til dig

  • Ann-Christine skrev:
   4. juni 2019 kl. 11:52

   Hvor er det dejligt at høre, og det var da lige sagen at blive mindet om at det er tid til at få samlet en fin inspirerende læsestak til sommeren – jeg må i gang :)
   Skøn juni til dig med alle de gode planer du har for måneden ♡
   Kærlig hilsen
   Ann-Christine

 • Oliver skrev:
  4. juni 2019 kl. 19:01

  Der venter så mange gode ting i juni måned og specielt koldskål med jordbær, er også noget jeg ser frem til!

  Og så lyder det spændende med ny kogebog til september. Det skal nok blive et godt julegaveønske :)

  • Ann-Christine skrev:
   6. juni 2019 kl. 09:38

   Vi spiste de første danske jordbær i går til grundlovsdag – SÅ lækkert :)

 • Astrid skrev:
  5. juni 2019 kl. 06:52

  Godt indlæg! Der er mange ting at glæde sig til i den første sommermåned!
  Jeg glæder mig til:
  Hyggelige stunder i solen med venner og familie.
  At få sommerferie.
  Læse gode bøger – skal til at kaste mig over Anna Karenina af Lev Tolstoj.
  En tur i svømmehallen.
  At gå lange ture med min familie.
  At få tid til at bage og lave mad, primært opskrifter fra din blog – skal lave hindbærmuffins i dag.
  Min venindes fødselsdag.
  En dejlig mor-dattertur til Lyngby.
  Min første løn!
  Prisoverrækkelse af Furesøs talentpris for 13 til 19-årige, som jeg er nomineret til.
  Alle de smukke blomster, der springer ud i denne måned. Vi har også pæoner, der står på spring med store lyserøde knopper!
  Og sidst men ikke mindst – varmen!

  • Ann-Christine skrev:
   6. juni 2019 kl. 09:39

   Sikke skønne punkter og stort tillykke med talentprisen, det er sejt! ♡

 • Mutti skrev:
  5. juni 2019 kl. 09:47

  Jeg glæder mig over at det meste af vores have er blevet ordnet, så nu drejer det sig om at vedligeholde det. Der er så meget der blomstrer og mere på vej, så det vil jeg glæde mig til at dele med alle de insekter, og især sommerfugle, der nu dukker op når varmen kommer. Vi skal have sat nogle nye døre og vinduer i. To børnebørn kommer i en weekend. Og når alle vores børn kommer i weekenden op til Sankt Hans, så vil jeg ønske det bliver tørvejr til bålafbrænding! Helt sikkert er det, at vi får nogle gode dage, for det er noget af det bedste vi ved, når det er muligt at samle hele børneflokken :-)

  • Ann-Christine skrev:
   6. juni 2019 kl. 09:42

   Så hyggeligt, altsammen ♡♡♡

 • M skrev:
  5. juni 2019 kl. 10:21

  Tak for altid inspirerende månedønsker ❤️ Jeg har haft hæsblæsende travlt siden midt februar, men siden i går eftermiddags er det slut, så i juni vil jeg:
  – se tilbage på alle de fantastiske ting, der er sket
  – kigge på billeder fra vores polterabend, bryllup og bryllups getaway igen og igen
  – nyde tid med forsømte veninder
  – grille majskolber på altanen
  – på tur med mine små spejdere
  – fordybe mig i min forskningartikel og glæde mig over at have og tage mig tid til det!
  – tage vores fantastiske bryllupsgaver i brug en efter en
  – tude lidt af taknemmelighed over vores skønne og hjælpsomme venner og familie

  En reflektionsmåned, kan man vidst kalde det. Jeg glæder mig! ❤️

  • Ann-Christine skrev:
   6. juni 2019 kl. 09:47

   Åh, hvor lyder det dejligt med en måned med mere ro på efter en travl tid, jeg håber du kommer til at stornyde det. (har selv planer om sådan en måned til juli, det er også vældig tiltrængt) ;)

 • Cecilie skrev:
  5. juni 2019 kl. 14:44

  Sikke en dejlig måned du går i møde. Her er det jeg glæder mig til i juni:
  – At få overstået min sidste eksamen og skyde sommerferien igang. (Jeg glæææder mig til at komme ud på den anden side af min eksamen!)
  – Fejre demokratiet på valgdagen og hygge med vegetarisk valg”flæsk” med nye danske kartofler og persillesovs. Og årets første koldskål til dessert.
  – Mødes med hele familien til Pinse og hygge med god mad, lege, sange og slentreture ved stranden.
  – Havetid- og terapi♡ hygge mig i haven, spise årets første jordbær og måske også hindbær.
  – På miniferie ved Vestkysten med min kærestes familie. Det bliver dejligt at have flere, rolige dage sammen i streg.
  – Lave hyldeblomstsaft. Og mere rabarbersaft. Jeg drikker det med danskvand i. Mums!
  – Drikke iskaffe i haven. Og læse en god bog eller et Boligliv til.
  – Gå ture med gode podcasts i ørerne. Hører Martiny Podcast for tiden. Rigtig hyggeligt og inspirerende.
  – Få besøg af min studiegruppe til fejring af veloverstået eksamen og sommerferiestart. Jeg vil forkæle dem med lækker mad. Måske på grillen, hvis vejret tillader det.
  – Cykle til stranden og få årets første dukkert. Jeg skal have køletaske med lækre snacks med – ingen strandtur uden ferskner. De smager af sommer!

  Jeg ønsker dig en skøn juni måned :)

  • Ann-Christine skrev:
   6. juni 2019 kl. 09:52

   Det lyder virkelig til at være en sommerspækket liste af dejlige ting, så lækkert.
   Rigtig god arbejdslyst med eksamen og fornøjelse med alle de lækre sommerhyggestunder ♡
   God juni til dig
   Kh AC

  • Nanna skrev:
   5. juni 2019 kl. 21:42

   I juni glæder jeg mig til at blive mor for 2. gang? og dermed 2 ugers barsel og 3 ugers ferie for min mand og sammen med vores søn. Jeg håber sådan vejret bliver godt, så vi kan komme ud at bade, grille, lege i haven mm. ?

   • Ann-Christine skrev:
    6. juni 2019 kl. 09:58

    Hvor hyggeligt og dejligt ♡ Rigtig god juni og kommende barsel.

 • Anne Marie skrev:
  9. juni 2019 kl. 18:06

  Hvor er det en god ide, at liste alle de ting op man skal i den pågældende måned, så man kan glæde sig til tingene, i stedet for at de kommer bag på en, jeg har været i teatret med min datter og set rocky horror picture show, som jeg ikke har set siden jeg gik i skole først i firserne, i den gamle by med min mand og spise lækker frokost og nu ser jeg meget frem til at skal til opera i parken (skanseparken i Aarhus), men kunne godt bruge et godt råd til, hvad man skal komme i picnickurven, til sådan en eftermiddag, fortsat god juni

  • Ann-Christine skrev:
   10. juni 2019 kl. 13:00

   Lyder som en skøn måned du er i gang med ♡ Rigtig god juni til dig

 • Louise Dalsgaard skrev:
  10. juni 2019 kl. 20:48

  Min søn bliver student, så forberedelser til stor fest er på dagsorden. Ellers skal jeg have min 9. Klasse godt igennem eksamen, være censor og ellers nyde sommeren.

  • Ann-Christine skrev:
   11. juni 2019 kl. 11:55

   Lyder som en skøn juni måned, rigtig god fornøjelse og tillykke med din søn :)

 • Marie skrev:
  12. juni 2019 kl. 21:05

  Det er nu altså SÅ hyggeligt med de lister!
  -Hos os står den på køkkenhave, og have generelt, det er dejligt! Mine store, flotte røde valmuer er lige begyndt at springe ud, de siger ligesom ‘her er jeg!’ i alt det grønne.
  Og mine ananaskirsebær ser ud til at klare sig godt indtil videre. Har aldrig prøvet at have dem gør, så er lidt spændt på det.
  – at komme dræbersneglene i forkøbet! Sidste år gik rigtig mange af vores jordbær til sneglene..
  – at tage på en hyggelig camping-kæreste tur til Årø uden børn.
  – fødselsdage og brunch med venner
  – og så skal der laves lemonade! Mmmh!

  Ang. forslag til film så vil jeg helt klart anbefale Miss Potter med René Zellweger. Den synes jeg selv er rigtig hyggelig og god. Og Little Women med Winona Ryder er også god.. Men der er jo mange ?
  Rigtig dejlig sommer!
  Kh Marie

  • Ann-Christine skrev:
   13. juni 2019 kl. 10:59

   Sikke en masse skønne sommerpunkter på din liste. Det lyder ret fint med ananaskirsebær, dem har jeg heller ikke prøvet at dyrke selv. Måske næste år … :)
   – og dejligt tip med Miss Potter, for jeg tjekkede den lige og fandt den på ViaPlay. Sidst jeg ville se den, kunne jeg slet ikke finde den nogen som helst steder, så har endnu aldrig set den – men det tror jeg da helt sikkert vi skal den kommende weekend.
   Little Woman er så skøn, den så jeg sammen med Johan og Julie for en månedstid siden, de var lige så begejstrede som jeg var.
   Rigtig dejlig sommer til dig ♡
   Kh AC

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.