Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/ingefaershots/ Drikkevarer Efterår, Juice og saft

Ingefærshots

Ingefærshots er med alle de gode naturlige virkemidler mod øm hals er altså et hit!

En energigivende mikstur med ingefær, citron, timian, honning og kamillete som er god både som et kærligt godmorgen-shot eller som en ‘Giv mig energi NU’ eftermiddagsshot.
Jeg synes den lindre min ømme hals – og så smager denne ingefærshot usandsynligt godt.

P.S Jeg drikker ingefærshots efter devisen alt med måde – dvs langt fra hver dag og i kortere perioder ad gangen. Kan derfor også anbefale at lave små portioner og lade der gå lidt tid imellem nye forsyninger.

Ingefærshots
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT40MPT10M1
Ingredienser
  • 3 dl vand
  • 50 g ingefær
  • 3 citron, saften herfra (ca 2 dl)
  • 1 brev kamillete
  • 1 spsk timian, tørret, eller 3 stængler frisk timian
  • 2 spsk honning
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Skræl ingefæren med bagsiden af en ske (på den måde fjerner man mindst muligt af skallen). Skær den i tynde skiver og kom ingefær i en gryde med vandet.

Lad det koge under låg i 20 minutter.

Tag derefter gryden af varmen og tilsæt brevet med kamillete, timian og citronsaft. Lad gryden stå med miksturen til det er stuetemperatur, si væsken gennem en sigte og rør derefter honning i drikken.

Opbevar ingefærshots på flaske i køleskabet og snup et shot om morgenen eller et par gange om dagen ved øm hals og behov for et shot god energi.

Tip
der er stor forskel på mængden af saft i citroner. Kom evt mere citronsaft i, hvis det er småt med saften i de 3 citroner i opskriften.

Opskriften giver ca 4 dl