Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/instalove/

InstaLove

Nu er instagram kommet på nettet og hvis I har lyst, så kan I følge mine iPhone billeder lige her på instagram.com/valdemarsro_dk

Jeg er blevet rigtig glad for Instagram. Jeg synes, at det er sådan en fin mulighed for at tage snapshots med min telefon, som jeg næsten altid har ved hånden, dele dem på instagram og følge med i andres små glimt fra deres hverdag.

Små glimt, fine ting, god mad og andre ting jeg lige synes passer ind. På instagram tager jeg udelukkende billeder med min iPhone og på bloggen tager jeg kun billeder med mit spejlrefleks kamera (undtagen dette indlæg, dog). Så det er sjældent, at der er billeder som går igen på bloggen og på instagram. Det sker dog at jeg har både spejlrefleks og iPhone i gang når jeg knipser billeder til bloggen og der så ryger et billede på insta fra telefonen med det samme.

I det nyeste nummer af det lækre magasin Copenhagen Food har @mettelindgaard (søgenavn på instagram) været så sød, at anbefale min instagramprofil i et fire siders interessant interview om madbilleder på instagram. Tak for omtalen, Mette ♥

Jeg er langt bagud med at svare på kommentarer. Jeg er virkelig glad for hver eneste én! Hvis der er netforbindelse, så svarer jeg på vej hjem i toget senere i dag :)

4 kommentarer
 • Vevika skrev:
  7. november 2012 kl. 09:37

  Jeg er ligesom dig også rigtig glad for Instagram. Synes dog at det er rigtig ærgerligt, når de nu har lavet den nye fine opsætning, at jeg ikke den vej igennem kan tjekke dem jeg følger. Eller også kan jeg i hvert fald ikke finde ud af det :-)

  • Ann-Christine skrev:
   7. november 2012 kl. 20:18

   Det har jeg også tænkt, forhåbentlig kommer det snart med en ny opdatering

 • Mette Lindgaard skrev:
  7. november 2012 kl. 09:58

  Det er fuldt fortjent :) Følger glad dine dejlige billeder og opdateringer fra hverdagen, både her og på Instagram (er bare dårlig til at få kommenteret).
  Hav en skøn onsdag! <3

  • Ann-Christine skrev:
   7. november 2012 kl. 20:06

   Tusind tak, Mette ♥
   Det er en super fin artikel og jeg nyder også meget at følge dine billeder.
   Skøn onsdag til dig også

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.