Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/chokoladeboller-med-kanel/ Boller Brød og Boller

Chokoladeboller med kanel

For nogle dage siden bagte jeg chokoladeboller med kanel. De blev særdeles godt modtaget hos Johan og Julie, skulle jeg hilse og sige! De smager også dejligt. Krydret og næsten lidt af jul. Jeg skal ihvertfald bage chokoladeboller igen til jul, måske til julemorgenbordet, serveret sammen med klatkager

Jeg er lige nu i København og om lidt vil jeg smutte en tur ud i det smukke vejr. Nyde byen, købe en kaffe og shoppe lidt. Tusind tak for jeres søde feedback i mit sidste indlæg, det er jeg enormt glad for ♥

Chokoladeboller med kanel
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT5HPT15M10
Ingredienser
  • 3 dl vand
  • 20 g gær
  • 1 tsk flagesalt
  • 30 g havregryn, finvalset
  • 150 g grahamsmel
  • 50 g mørk chokolade, grofthakket
  • 2 tsk kanel
  • 180 g hvedemel
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Rør vand og gær sammen i en skål.

Tilsæt salt , kanel, chokolade, havregryn og grahamsmel, rør godt rundt og rør derefter hvedemel i dejen,

Ælt dejen kortvarigt, den må gerne klistre lidt.

Dæk skålen med et låg eller et rent viskestykke. Lad det stå på køkkenbordet i 4-5 timer.

Form bollerne i den ønskede størrelse og lad dem hæve på en bageplade med bagepapir i 30 minutter.

Bag bollerne i en forvarmet ovn ved 220 grader varmluft i 15-16 minutter.