Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/chokoladeboller-med-kanel/

Chokoladeboller med kanel

For nogle dage siden bagte jeg chokoladeboller med kanel. De blev særdeles godt modtaget hos Johan og Julie, skulle jeg hilse og sige! De smager også dejligt. Krydret og næsten lidt af jul. Jeg skal ihvertfald bage chokoladeboller igen til jul, måske til julemorgenbordet, serveret sammen med klatkager … Nå, nu skal jeg ikke komme for godt i gang med julesnak, den gemmer vi lige lidt, ik´

Jeg er lige nu i København og om lidt vil jeg smutte en tur ud i det smukke vejr. Nyde byen, købe en kaffe og shoppe lidt. Tusind tak for jeres søde feedback i mit sidste indlæg, det er jeg enormt glad for ♥

PT+1H

Chokoladeboller med kanel

10-12 stk    +1 time
10-12 stk
Ingredienser
Udskriv opskrift
+1 time
Fremgangsmåde

Vand og gær røres sammen. Rør hvedemel i. Tilsæt salt , kanel, chokolade, havregryn og grahamsmel – men kun så dejen hænger godt sammen. Rør rundt så det er blandet godt sammen, og ælt til sidst dejen kort. Den må gerne klistre lidt. Dæk skålen med en overskåret frysepose (det holder på fugten) og et rent viskestykke. Lad det stå på køkkenbordet i 3-5 timer.

Tænd ovnen på 225 grader. Form bollerne i den størrelse du ønsker og lad dem stå på en bageplade med bagepapir i 30 minutter og efterhæve. Bag bollerne i ovnen i 17-20 minutter