Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/is-pa-en-sommeraften/

Is på en sommeraften

Tænk at vi i går gik rundt i sandaler og sommertøj, børnene legede med vand i haven, vi spiste aftensmad udendørs og efter Johan og Julie var puttet og sov sødt, så læste vi aviser, drak kaffe og spiste is i haven … I dag plasker det ned. Og selvom det er godt for haven, så sender jeg lige et ønske om mere sol og sommer.

Vi har været så heldige, at sælgerne af huset har ladet deres gamle havemøbler og en del krukker stå. Havemøblerne er slidte og faldefærdigt, men vi kan godt bruge bordet og den ene stol i denne sæson. Jeg tror ikke det kan klare mere end en sommer mere før det falder fra hinanden. Men fint, at vi ikke skal tænke på det lige nu.

Magnum har været så søde, at sende mig en stor kasse af deres nye Magnum Infinity med Chocolate and Caramel. Magnum har indgået et samarbejde med Rainforest Alliance, som er et miljømærke, der viser, at der er taget miljømæssige og bæredygtige hensyn under produktionen. Magnum har et mål om at  hele deres produktionen skal være bæredygtig inden 2015.

Fantastisk! Jeg støtter gerne gode initiativer om bæredygtighed og tiltag, hvor vi handler med respekt for hinanden og for vores natur. Og jeg ville blive rigtig glad, hvis de også valgte at lave isen økologisk! :)

10 kommentarer
 • Randi skrev:
  22. juni 2012 kl. 11:06

  Jeg holder med dig i, at ethvert tiltag i retning af bæredygtighed er et skridt i den rigtige retning – og hvis det næste skridt bliver økologisk is, er det rigtig, rigtig godt :-)

  • Ann-Christine skrev:
   23. juni 2012 kl. 21:37

   Vi er så enige :) Det glæder mig at også store virksomheder går i den retning. Godt for miljøet og for verden

 • Monsterscircus skrev:
  22. juni 2012 kl. 16:19

  Kønt og hyggeligt stemningsbillede. Uhm, dejligt at producenterne begynder at fokusere på ansvar, husker stadigt en sommer, hvor vi var kørte gn. Frøstrup og stoppede v/ et økolandbrug med egen gårdbutik, mums deres is var fantastisk! Ha en dejlig dag, weekend og Sankt Hans

  • Ann-Christine skrev:
   23. juni 2012 kl. 21:51

   Gårdbutikker er så skønne, jeg har fundet et par gode ved Odder – især et med super gode æg.
   Dejlig weekend og Sankt Hans til dig

 • linda skrev:
  22. juni 2012 kl. 19:26

  det ser lækkert ud – ligefra magasin til magnum! haps:) god weekend til dig & dine, kære ann-christine.

  • Ann-Christine skrev:
   23. juni 2012 kl. 21:52

   Rigtig god weekend til dig, søde Linda :-)

 • Anja skrev:
  22. juni 2012 kl. 20:56

  ja det er om at nyde de somemrdage der kommer :-) Det lyder hyggeligt med gamle efterladte havemøbler ;-)

  • Ann-Christine skrev:
   23. juni 2012 kl. 21:53

   Det er super fint, for så skal vi først tænke på indretning af haven til næste sommer. Denne sommer koncentrere vi om det indenfor. Jeg tror desværre ikke havemøblerne holder mere end en sæson, men det er også fint :)

 • Lene skrev:
  22. juni 2012 kl. 21:51

  Altså vejret og isen må du godt beholde, men det der Boligliv bliver jeg misundelig på ;-)

  • Ann-Christine skrev:
   23. juni 2012 kl. 21:57

   Det er også et ganske fint magasin :)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.