Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/julebagerier/

Julebagerier

dej-der-haever

Jeg har fri i dag, det er ikke så ringe… -og så må jeg lige tilføje, at jeg har ferie fra i morgen! Jeg skal bare lige arbejde i morgen, og så er der fri i 12 lange dejlige juledage.

Jeg har dej der hæver til hjemmebagte boller og så tror jeg da også lige, at jeg vil finde mel, sukker, chokolade og nødder frem og så lige røre en dej til småkager…

4 kommentarer
 • Joan skrev:
  13. december 2007 kl. 14:38

  Kan ikke læse hvad du skriver… slet ikke når det drejer sig om f-ordet… skal arbejde en heeeeel lang uge inden ferien (skal på job både på søndag og onsdag, som normalt er min fridag – sølle mig)

  stemmeløs knus fra Joan

 • 13. december 2007 kl. 15:35

  Joan,
  jamen dog…. Det er ikke godt når f-ordet bruges når man ikke selv har f… Tiden kommer til at flyve afsted og snart har du også nogle gode fridage. -og det lyder som om du hygger dig med arbejde i den gamle købmandsbutik :-)
  Rigtig god bedring!

 • bruunp skrev:
  13. december 2007 kl. 20:19

  Hej min kære søster.
  Hvor jeg under dig at have fri, det er især skønt nu med julen om hjørnet. Også har du jo masser af tid til at lave lækker mad til mig, når jeg kommer ;-) Man aner slet ingen egoisme fra min side vel..Nyd dine fridage og hvis du skulle kede dig, kan du låne nogle tekster om koranen, så kan du hjælpe mig med at læse til eksamen..
  Nu ses vi snart JUHUU!!!

 • 14. december 2007 kl. 07:41

  BruunP,
  Har lige bagt lækre chokoladecookies igår, håber der er flere tilbage når I kommer… Ellers må jeg lige blande en ny portion :-)
  Nej tak, keder mig ikke spor! :-D -men glæder mig meget til vi ses

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.