Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/juledekorationer/

Juledekorationer

Johan og Julie julehygger rigtig meget i vuggestuen i disse dage. I går havde de lavet juledekorationer til at tage med hjem. Jeg er vild med dem og synes det er ret uroligt hvad man kan når man er 1 1/2 år. Og jeg er  helt rørt over at få sådan en fin gave med hjem og over at se børnenes glæde ved de fine dekorationer. Lysene blev tændt og så hyggede vi ellers med hjemmelavede æbleskiver om eftermiddagen.

7 kommentarer
 • Randi skrev:
  16. december 2010 kl. 10:50

  Hvor er de fine! Og du har ret, man bliver helt paf over, hvor meget de små poder egentlig kan. Forleden dag havde Sander et billede med hjem, han havde malet i vuggestuen – det var blevet lamineret og var rigtig fint.

 • Ann-Christine skrev:
  16. december 2010 kl. 11:39

  Randi, Jeg elsker også de billeder de maler i vuggestuen, det er jo ren kunst. De kan vist meget mere end vi nogengange tror :-)

 • Sifka skrev:
  16. december 2010 kl. 17:32

  Hvor er de søde. Jeg elsker især de omvendte kogler, som småbørn åbenbart har tradition for. Jeg har lavet juledekorationer på arbejdet i dag. Det var sjovt, og de blev faktisk også ret gode:)

 • Lotte B skrev:
  16. december 2010 kl. 19:39

  Hvor er de fine!!! Og jeg er også helt rørt over den, som Christian kom hjem med. Tænk at de små væsner lige pludselig kan lave en juledekoration…wau…!!!

  Og – så kan jeg fortælle lidt mere…Det er nemlig mig, som har samlet koglerne på Ærø sammen med min mor i november (mens Christian sov i bilen, så det slap han for!) og gran stammer fra en ældre mand på mine forældres vej, som hedder Hans Albert og har solgt juletræer i en menneskeralder. Han havde hørt at mine forældre havde givet bær til vuggestuen, og bankede derfor på deres dør og spurgte om jeg ville ha’ lidt gran med hjem efter at han havde set mig og min mor samle kogler. Sødt!! Så det er øko-gran og øko-kogler fra Ærø!

 • Ann-Christine skrev:
  17. december 2010 kl. 14:09

  Sifka, Det er nemlig virkelig sødt at koglerne er omvendt, det havde jeg slet ikke tænkt over gik igen på begge to. Jeg elsker de der hjemmelavede ting fra børnene.

  Lotte B, De er så seje vores børn og det er du da virkelig også!! Hvor er det da bare stort og sødt af jer og Hans Albert at sørge for gran og kogler til vuggestuen. Og bær i sommers, ih altså. I er skisme nogle gode mennesker :-)

 • Sofie skrev:
  17. december 2010 kl. 20:10

  Øj det kan jeg godt forstå. Er er godt gammeldags misundelig!

 • Ann-Christine skrev:
  17. december 2010 kl. 20:18

  Sofie, Laver jeres vuggestue også lidt juledimsehygge? Jeg har overvejet at gå i gang herhjemme også, med en klump ler, lidt gran fra juletræet og et par lys :-) De fortalte at børnene havde haft en fest med at lave dem, så det kunne nok også være ret hyggeligt at lave dem derhjemme

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.