Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/snevejr-og-julestemning/

Snevejr og julestemning

Jeg er ved at komme i julestemning, sådan rigtig meget faktisk. Snevejr og tændte stearinlys hjælper på stemningen og så pakker jeg utrolig mange gaver fint ind og sender med posten rundt til glade modtagere i det ganske land. Jeg har rigtig travlt i disse dage og er helt overvældet over alle de der køber deres julegaver i min shop i år. Midt i travlheden nyder jeg at lytte til dejlig musik, spise pebernødder, havregrynskugler og juleslik, nødder, mandariner og drikke varme drikke. Altsammen med til at skrue op for julestemningen.

6 kommentarer
 • Louise skrev:
  16. december 2010 kl. 11:49

  Aj, hvor må det bare være hyggeligt at sidde og pakke gaver ind til alle mulige mennesker rundt om i landet! Jeg vil OSSE have en webshop! ;-)

 • Ann-Christine skrev:
  16. december 2010 kl. 12:02

  Louise, det ér virkelig også helt vildt hyggeligt og virkelig tidskrævene.
  Og jeg vil til enhver tid sige: go for it, hvis du lige har 2-3 år til at bygge det op og bruge de der 40-60 timer ugentligt der skal til … ;-) Jeg tror det er med det som med de fleste brancher man skal virkelig elske jobbet og alle facetter af det er ingen walk over. Men hvis hjertet er der, så er rejsen og den uddannelse man giver sig selv i jobbet det hele værd.

 • Henriette skrev:
  16. december 2010 kl. 14:47

  Jeg har også ønsket mig ting fra din shop ;-)

 • Therese skrev:
  16. december 2010 kl. 15:59

  Hvor du hygger :-)

  Det er SÅ dejligt du har den webshop. Jeg har også sørget for en julegave til svigerinden, nu ;-)

 • Marianne's mening skrev:
  16. december 2010 kl. 18:29

  Hvor lyder det hyggeligt og som en rar måde, at komme i julestemning på :-)

 • Ann-Christine skrev:
  17. december 2010 kl. 14:05

  Henriette, jeg håber du får hvad du ønsker dig ;-)

  Therese, Jeg tror hun bliver glad for den :-)

  Marianne, Det er det i hvertfald. Meget hyggelig

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.