Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/julestemning/

Julestemning

kaffe-med-kanel

Jeg synes ikke, at jeg helt kan komme i den rette julestemning i år. Måske skulle jeg bare sætte et par afsnit af jul på slottet i dvd´en, smide et par æbleskiver i ovnen og så ellers vente på at den kommer… Julestemningen, altså.

Det er meget mærkeligt. Jeg plejer ellers at være lidt for meget. Eller kan man være i for meget julestemning? Plejer at trippe i november for at pynte op og gå i gang med havregrynskugler, dadler fyldt med marcipan, mandel og dyppet i mørk chokolade. Plejer at have en alenlang ønskeseddel og skulle både i Tivoli, på Nyhavn og alt muligt andet julet.

7 kommentarer
 • Madame skrev:
  8. december 2008 kl. 11:29

  Mon ikke det kommer langsomt nu, at du kommer i julestemning? Det er i hvert fald svært at overse, at julen er tæt på med al den pynt alle vegne. I nærhenden af os er der et hus med den festligste udsmykning af julelys, rensdyr osv. på taget :o)

 • Annette skrev:
  8. december 2008 kl. 11:41

  Måske skyldes det ekstra travlhed med firmaet – det kan tit lægge en dæmper på julestemningen, hvis man har lidt meget at se til.
  Men mon ikke den kommer snigende efterhånden, der er jo også et par uger endnu :-)

 • 8. december 2008 kl. 11:48

  Madame, jeg elsker billederne på TV2 efter nyhederne af julepyntede huse, det er så skævt :lol: Jo jeg tror også den kommer, julestemningen, ellers vil jeg undre mig

  Annette, jeg tror du har ret. Jeg har så meget andet om ørerne lige nu. Så fokus er nok lidt væk fra juleriet… Jeg tror den kommer, med risengrød i aften og din appelsinris i morgen ;-)

 • Therese skrev:
  8. december 2008 kl. 14:57

  Ja du ved jo hvordan jeg har det ;-) Men jul på slottet er fantastisk. Måske jeg skulle se lidt flere afsnit i aften også !

 • et cetera skrev:
  8. december 2008 kl. 18:10

  Mit bud var som Anettes, Valdemarsro, men det er du jo så også selv bevidst om …
  Du HAR jo haft meget om ørerne …
  En “underspillet” julepyntning kan nu også være ligeså effektfuld. som når vi virkelig giver den hele armen.
  Jeg har forøvrigt også haft det tilsvarende iår, jeg har slet ikke haft lyst til at tage julekasserne ned – og har faktisk nøjedes med en enkelt, hvilket er helt “uhørt” for vi to ligner vist hinanden m.h.t. lysten til at hygge og pynte – ellers:-)
  Jeg kunne imidlertid mærk,e at der var kommet “andre boller på suppen” iår og at jeg ganske enkelt ikke havde lyst til at bruge så meget som ét sekund på noget som ikke forbedrer vores (jule)livskvalitet – altså lave ting og sager som ikke var drevet af lyst og glæde – men bare var noget jeg synes jeg burde. Det virker også – det hele er meget afslappet og hyggeligt – og det håber jeg og ønsker at det også er for Jer!

 • 10. december 2008 kl. 09:53

  Therese, det hjælper altsammen ;-)

  Et cetera, hvor er det sjovt at høre at du heller ikke er grebet af den store pyntelyst i år. Du har fuldstændig ret i at det man gør skal være lystbetonet og sjovt, ellers er det jo først at julestemningen rryger sig en tur ;-) Vi nyder det hyggelige og afslappende i år, uden det helt store Gertrud Sand pynt :D

 • anette.m.h skrev:
  27. november 2009 kl. 19:20

  jeg syndes i skulle få sange så man kan kuperer den ud

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.