Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/kaffe-mandler-og-m%c3%b8rk-chokolade/

Kaffe, mandler og mørk chokolade

En håndfuld mandler – eller den endnu bedre version: lakrids mandler, en kop kaffe med friskkværnede bønner, et (tre..) stykker mørk chokolade og en god bog er vist ingredienserne for denne søndag aften. Vi er lidt flade herhjemme i disse dage. Julie er forkølet og småsyg, hvilket har holdt os vågne om natten de sidste nætter. Hun har dog været i et forrygende godt humør om dagen, og heldigvis har hun haft det meget bedre dagen i dag.

Det vil nok være en god ide at tage sig sammen og komme i seng i rimelig fornuftig tid i dag. Noget vi normalt ikke er så gode til… Men jeg kan mærke, at det er noget så tiltrængt i dag.

God søndagaften til dig

4 kommentarer
 • Mette skrev:
  12. september 2010 kl. 22:13

  Umm, det lyder skønt! Ikke mindst med tidlig sengetid. Noget vi (desværre) heller ikke kan finde ud af at administrere herhjemme, når først der er ro.
  Sov godt :)

 • Mor skrev:
  14. september 2010 kl. 08:46

  Fortsat god bedring med Julie, det lille pus! Måske har det ikke været helt så nemt for Mor og Far at tage dagene efter søvnroderi med et lige så forrygende godt humør som Julie ;-)..

  • Ann-Christine skrev:
   15. september 2010 kl. 19:33

   Det går meget bedre med Julie nu. Og nej mor, det har været en lille bitte pixi smule hårdt at undvære nattesøvnen :) Vi er jo heldigvis ret forkælede på det område.

   Mette, Mon man nogensinde lærer det? ;) Jeg tror det ikke, de sene aftentimer er simpelthen for gode

 • Mor skrev:
  17. september 2010 kl. 09:21

  Det lyder rigtig godt :-) Og ja! heldigvis kan i føle jer forkælede også. Jeg synes i klarer det ret godt, så jeg under jer al den forkælelse man kan tænke sig :-)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.