I dag tog vi med S-toget direkte ud i Hareskoven. Hvor er det skønt – og nemt – at toget stopper lige midt i skoven, så er det ingen sag at tage på skovtur i efterårsvejret.
Inden vi tog afsted havde jeg kogt mælk op i en gryde, rørt grødris i og pakket gryden ind. Først i viskestykker og så i vores dyner. Så var aftensmaden klar til vi kom hjem et par timer senere. Risengrød med kanelsukker, æblekompot, smørklat og hvidtøl til. Verdens nemmeste aftensmad – og ret så populær hos krudtuglerne. En af de dejligste ting ved risengrøden er også de klatkager vi lavet dagen efter ;)
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Sikke en god idé at tage i skoven! Og de allerdejligste billeder af jer :-)
Tak madame, der er så skønt derude lige nu. Det kan anbefales
En dejlig dag må det have været. De små har garanteret haft en mægtig oplevelse også, og uhm! – alt det man kan se, dufte og smage på ude i en skov!
Hvor ser det dejligt ud. Skønne skønne billeder! Det med risengrøden er en fantastisk idé. Synes det var sådan en god idé at jeg kopierede den i dag. Eller det vil sige, forsøgte, for det endte ikke særlig godt. Noget må jeg have gjort forkert. Har du oplevet at risengrød kan brænde på i en høkasse?
Marianne, ja, de er så lækre :)
Sofie, nej det har jeg aldrig oplevet med risengrøden. Ikke når jeg laver det på denne måde, hvor jeg kun lige koger mælken op, rører risen i og ind under dynerne. Måske kan det være gryden? Ej jeg ved det ikke…