Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/kakao-og-kanelguf/

Kakaomandler

Jeg sidder lige nu i toget på vej mod København. Kigger på det smukke snedækkede landskab og nyder at blive transporteret fra nærmest den ene ende af landet til den anden. Mens jeg arbejder, drikker kaffe, lytter til musik og sidder indenfor i varmen. Det er dejligt. Jeg skal hjem igen sidst på eftermiddagen, så det er kun en lille kort tur i hovedstaden i forbindelse med et møde. Måske når jeg dog også lige en smule shopping og en god kaffe et sted, det ville faktisk være ret lækkert at få tid til også.

Med mig i tasken har jeg en lille pakke kakao- og kanelguf. Som jeg lige rystede sammen i en pose – det er så en fordel at have en minipakke vådservietter i tasken også, for man får lidt kakaofingre af dem ;) Men de smager dejligt!

PT1M

Kakao og kanelguf

Tid i alt1 min.
Arbejdstid1 min.
Holdbarhed1 uge
Antal1 portion
Ingredienser
  • 35 g mandler
  • 2 spsk solsikkekerner
  • 1 spsk hasselnødder
  • 2 spsk rosiner
  • 2 spsk tranebær, tørrede
  • 0,50 spsk kakao, usødet
  • 1 tsk kanel
Udskriv 
Fremgangsmåde

Ryst det hele sammen i en pose. Kom det i en sigte og drys det overskydende kakao/kanelpulver af og server derefter – eller tag dem med på farten.