Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/kalenderplakat-til-kontoret/

Kalenderplakat til kontoret – Gratis Print DIY

valdemarsro-hjemmekontor-plakat
Jeg er lige kommet ind af døren efter en frisk gåtur i småregn og blæst med min søster og lille søde niece. Super rart med frisk luft til hjernen, inden jeg igen sætter mig ved computeren, hvor det meste af dagens arbejde i dag foregår. Billederne her i indlægget er taget på en solskinsdag for en uges tid side, lige da jeg havde visket tavlen ren og startet på en frisk – min planlægningskalender ser en smule anderledes ud lige nu, med tætskrevne post its for de fleste dage, fyldt med opskrifter der skal testes, skrives og fotograferes.

Jeg skifter lidt mellem mine planlægningsmetoder – se fx også min DIY to do liste her –  for lige som jeg synes det er vældig forfriskende, at skifte mellem mine fysiske arbejdspladser rundt omkring i huset i løbet af dagen og har en holdning til hvilken kop, som kaffen smager bedst i lige nu, så elsker jeg også lidt fornyelse i mine planlægningsværktøjer.

kalenderplakat-til-vaeg1

Hvis du har lyst til at have plakaten i dit hjem også, så er du velkommen til at downloade den helt gratis lige her. Den skal blot printes på papir i op til str 40×50 og sættes i en ramme. På rammen kan man skrive med hvid vandbaseret tusch, til brug for vinduer, glas og boards – jeg har købt min hos boghandlen. Man kan også planlægge sin måned med farvestrålende post its, eller en kombination af begge. plakat1

 

17 kommentarer
 • Nana Hecquet skrev:
  19. marts 2014 kl. 10:43

  Jeg har en aftale med en veninde om gåtur med vores hunde om en time. Den tur bliver en tiltrængt pause på en lang dag ved computeren. Så jeg ved præcis hvad du taler om :-)

  Jeg er ikke så god til kalendere … Den er ellers fin, den du viser. Og så elsker jeg plakaten fra Zoologisk Have!

  Hilsner fra Nana

  • Ann-Christine skrev:
   19. marts 2014 kl. 11:49

   Det lyder også super dejligt! Det er virkelig rart lige at komme ud og få lidt frisk luft.
   Jeg elsker også Zoo plakaten, den er så fint lavet :)
   Kh Ann-Christine

 • Jette Gad skrev:
  19. marts 2014 kl. 10:47

  Den er simpelt hen så fin – tak for gaven :)

  • Ann-Christine skrev:
   19. marts 2014 kl. 11:48

   Selv tak, jeg er også selv glad for den – den giver mig et godt overblik over opgaverne lige nu :)

 • marianne skrev:
  19. marts 2014 kl. 11:40

  Super fin kalender! :) en lille ting, på forhånd undskyld, men jeg læser engelsk og det brænder i mmine øjne: “it’s the little things that MAKE life wonderful” ;) …and it’s out of my system.

  • Ann-Christine skrev:
   19. marts 2014 kl. 11:47

   the little things … ;)
   Tak! Den var egentlig primært ment til mit eget brug, men fik så alligevel lyst til at dele den, uden at læse korrektur på den først ;)

 • mette skrev:
  19. marts 2014 kl. 11:53

  fedt kalender..
  Er også vild med din plakat, hvor har du købt den?
  og ved du om man kan få den i lidt mindre str,

  • Ann-Christine skrev:
   19. marts 2014 kl. 12:02

   Jeg har købt vores i Zoo i København for et par år siden
   Jeg er i tvivl om de har dem i mindre størrelser også …

 • Tulip skrev:
  19. marts 2014 kl. 12:28

  Det var dejligt at få noget luft og især med dig!

  • Ann-Christine skrev:
   20. marts 2014 kl. 08:17

   Og især med jer ♥

 • Anita skrev:
  19. marts 2014 kl. 13:53

  Jeg vil tilslutte mig Jettes Tak for gaven! Den er simpelthen fin – nu skal jeg bare finde ud af, hvordan den skal bruges;o) Måske skal den både op hjemme og på arbejdet;o)
  Vi har netop ændret lidt på tingene i køkkenet, så vi kunne få din madplan op at hænge! Det er blevet fint og vi er meget tilfredse – selvom det ikke var helt så let at finde en hvid pen at skrive med – tror dog jeg har styr på det nu;o)
  Så endnu engang tak for dine ideer, inspiration, smukke små glimt og fordi du så beredvilligt deler med os andre.
  Kh Anita

  • Ann-Christine skrev:
   20. marts 2014 kl. 08:19

   Hvor er I søde!
   Tusind tak, jeg er super glad for at I kan have glæde af det også :)
   Kh Ann-Christine

 • Jane skrev:
  19. marts 2014 kl. 17:37

  Hvor er den flot! Vi har sådan en kalender wallsticker, som holder styr på måneden og den har jeg stor gavn af. Til det daglige prøver jeg stadig at bruge dine fine dagskalendre og endda en ny, jeg lavede svarende til mine behov, men jeg lykkes simpelthen ikke med det. Gad vide, hvornår jeg gik hen og blev så uorganiseret? Det ligner mig på ingen måde…

  Måske en ugekalender er vejen frem for mig – haha!

  • Ann-Christine skrev:
   20. marts 2014 kl. 08:26

   He he, det er måske også fordi vi jo bare bestemmer det meste selv med vores arbejdsliv nu. Det skal man nok lige vænne sig til og finde en rytme i ;)

 • Gitte skrev:
  19. marts 2014 kl. 19:50

  Meget fin kalender og zoo plakaten er også rigtig fin.
  Hvilke størrelser er og hvor kan man købe rammerne?

  • Ann-Christine skrev:
   20. marts 2014 kl. 08:28

   Mange tak :) Rammerne har jeg købt i Ikea og størrelsen på min kalender er 40×50

 • Anne Kirstine Riemann skrev:
  20. maj 2014 kl. 21:21

  Hej Ann-Christine

  Hvor er den cool. Den ide tillader jeg mig at “låne” til et af mine projekter.

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.