Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/koekken-detaljer/

Vores nye køkken – med alle detaljer …

Drømmekøkken

Vi er stort set færdig med vores køkkenprojekt nu og jeg har glædet mig rigtig meget til at vise jer køkkenet, detaljerne og til at sætte lidt flere ord på vores køkkendrøm – og dele det hele med jer.

Før I læser videre og ser alle de nye billederne fra vores køkken, som det ser ud nu, så skulle I næsten lige tage et smut forbi de gamle køkken-indlæg først:

Der er sket en kæmpe forandring og vi er helt vildt glade for, at alle de tanker og planer, som vi havde med køkkenet er lykkedes og er blevet som vi havde drømt om … eller faktisk er blevet endnu bedre!

køkken

Valg af køkken

Køkkenelementer
Vi har valgt et Ikea køkken, men inden vi traf den beslutning var vi både omkring Svane, Invita, Kvik, HTH og Vordingborg køkkenet. Med sådan en ret så stor beslutning om at skulle have nyt køkken, så er det rart med god research, både så man finder ud af hvad der er på markedet, hvad man kan lide og hvem man har god tillid til.
Vi fik super god service, havde en virkelig god mavefornemmelse med og kunne bedst lide løsningerne fra Svane Køkkenet og Ikea. Valget stod mellem de to og vi valgte Ikeas køkken, ud fra den betragtning, at vi havde en temmelig stor udgift til VVS og elektriker, at der var rigtig mange muligheder med Ikeas køkken og at vi kunne få det leveret med det samme (med undtagelse af bordpladen), og at vi sparede en hel del på det valg. Samtidig var vi virkelig positivt overraskende over den høje service vi oplevede i Ikea. Selv om det er et ‘gør det selv’ koncept – så blev vi meget positivt overrasket over serviceniveauet, og den rådgivning, vejledning og hjælpsomhed vi oplevede.

Hårde hvidevarer
Vores gamle køkken var ret faldefærdigt og fx var den gamle ovn piv utæt og fungerede kun på varmluft og var med meget langsomme glaskeramiske kogeplader – vores luksusfølelse ved en opgradering var således allerede i top ved et skift til Ikeas hårde hvidevarer, og jeg ville slet ikke opnå følelsen af ekstra merværdi ved køb af dyrere hårdehvidevarer.

Vi har købt følgende:
Ikea: Alm+dampovn, integreret køleskab (er bygget ind med gipsvæg ved siden af køkkenvasken), integreret fryser (står ved siden af ovnen), induktionskogeplade.
Emfang: gerson sky pureline (vist udgået nu) indbygget i boks af træ, som så er malet hvid.

Bordplade, hylder og køkkenvask
Vores bordplade og de tre lange hylder over køkkenvasken er i massivt egetræ og er efter levering blevet behandlet adskillige gange med ufarvet køkkenbordsolie.

Både bordplade og hylder er fra Ikea og kan bestilles efter specialmål i køkkenafdelingen.

Hyldeknægte er købt i Bauhaus.

Vores sorte køkkenvask er leveret sammen med bordpladen og er også fra Ikea.
Armarturet er genbrug fra vores gamle køkken.
Fronter til alle køkkenelementer er Voxtorp fra Ikea.

køkken billeder

Opsætning af køkken
Vi har endnu engang fået hjælp fra vores efterhånden faste altmuligmand. Michael, som vi også havde til at hjælpe os med haveprojektet. Vi har selv samlet køkkenelementerne og har hjulpet til, men det er Michael der har en stor del af æren for at det er lykkedes med alle planer og detaljer.

Oplevelsen af køb, levering og opsætning af køkken.
Helt generelt havde vi en gennemgående virkelig god oplevelse af hele køkkenprojektet. Vi fik køkkenet levereret på den aftalte dato, alt var som det skulle være – og en af fordelene ved Ikea er, at man fint kan bestille lidt ekstra af nogle ting og senere få byttet alle uåbnede pakker og så fungerede deres telefonservice også super godt, da vi to gange ringede med et par afklarende spørgsmål.

Det var omkring bordpladeopmåling og bestilling, at vi havde den eneste dårlige oplevelse af Ikea omkring køkkenprojektet. De havde et eksternt firma (som de vist har stoppet samarbejdet med igen) til at måle op til bordplader og da vores mål var lidt specielle ville vi gerne betale for den ydelse – men firmaet målte både meget forkert og ville derudover ikke tage ansvar for deres mål, hvis den leverede bordplade ikke passede til køkkenet. Så det endte med at vi fik returneret udgiften til dem, selv målte, selv havde risikoen for om bordpladen passede til køkkenet og så ellers krydsede fingre og håbede alt det bedste – og heldigvis lykkedes det og den leverede bordplade passede som skræddersyet til køkkenet.

Køkken detajler

Vi har fået skuffer i hele køkkenet, med skjulte skuffer indvendigt til bestik osv. Alt plads er udnyttet super godt. Den pæne træbestikbakke er i øvrigt også fra Ikea.

Køkkenvasken er denne sorte vask, og så har jeg længe været træt af at vores karklude ikke havde en plads – men det har denne smart karkludholder løst. Den er sat på vasken med magneter og fungere perfekt.Valdemarsro køkken

Andre detaljer: 

 • Hay barstole i højden 76 cm, som passer til en alm køkkenbordshøjde.
 • La Lampe Gras, lamperne over hylderne i mat hvid med kobber indvendigt.
 • Muuto Mhy lamper over køkkenbordet
 • den blå vægfarve er helt mat og er i farven ‘havbris’ fra Jotun.

hylder i køkkenet

hylder i køkkenet

Valdemarsro Køkken

køkken inspiration

køkken alrum

 

køkken detaljerJeg bikser lidt med at indrettet køkkenhylderne, så de er lige dele pyntelige og praktiske … tror det bliver et okay hyggeligt evighedshedsprojekt.

udnyt plads under trappen

Under trappen op til første sal, har vi udnyttet pladsen med 6 gange 40 cm dybe skabe. Skabene er de samme, som er brugt under ‘baren’, hvor de blot er rykket ind, så der er blevet en siddeplads. Køkkenbordet følger så hele vejen rundt om køkkenet og over alle skabene (hvis den beskrivelse giver mening … ) og forbinder køkkenet ret fint med resten af rummet.

121 kommentarer
 • Dorte skrev:
  27. oktober 2016 kl. 13:32

  Kære AC
  Stort tillykke med det endelige resultat, hvor er det bare fint og jeg er slet ikke i tvivl om, at en mad entusiast som dig virkelig må nyde forskellen. Jeg var også voldsomt begejstret da vi gik fra keramiske kogeplader til induktion, tåler jo slet ikke sammenligning ;). KH D

  • Ann-Christine skrev:
   27. oktober 2016 kl. 13:36

   Tusind tak, Dorte :) Det er virkelig en sand fornøjelse at opholde sig i det nye køkken og jeg er lige som dig meget begejstret for induktionen – det er jo en kæmpe forandring og forbedring!
   Kh AC

 • Marlene skrev:
  27. oktober 2016 kl. 13:33

  Wow, sikke et flot køkken! Ligner den stil, som jeg gerne selv vil ramme – skal have lavet nyt køkken efter nytår. Hvad hedder IKEA-køkkenet?

  Bedste hilsner
  Marlene

  • Ann-Christine skrev:
   27. oktober 2016 kl. 13:37

   Hej Marlene
   Tusind tak :) SÅ spændende med jeres kommende køkkenprojekt!
   Det er voxtorp ikea fronter vi har købt, har også lige opdateret det i indlægget :)
   Kh AC

 • Rikke Gaedt Lange skrev:
  27. oktober 2016 kl. 13:51

  Tillykke med det flotte køkken. Hvor er det bare blevet godt:-)
  Jeg har nok tænkt på, om der mon engang kom nogle billeder af jeres færdige køkken. Det er så spændende, og især når nu du havde taget os med i hele processen.
  Endnu engang tillykke:-)

  • Ann-Christine skrev:
   27. oktober 2016 kl. 13:55

   Tusind tak :) Det er jo virkelig også hyggeligt at dele!
   – og ja, det er trukket lidt ud, da de sidste lamper først blev leveret i sidste uge. Men nu er vi ved at være der (mangler stadig lidt lister og sådan ;) )
   Kh AC

 • Lene T skrev:
  27. oktober 2016 kl. 13:58

  Tillykke med det færdige resultat:-) Det glæder en indretningsarkitekt som mig, at I har fået så meget ud af rummet i forhold til tidligere.
  Jeg ønsker mig bare en oliering af vores bordplade, så den bliver fin igen. Det er lige det med at afsætte tiden til det.
  Den blå farve er superfin:-)
  Kh Lene

  • Ann-Christine skrev:
   27. oktober 2016 kl. 20:54

   Tusind tak :)
   Vi har også været rigtig glade for at vi havde tålmodighed til at vente nogle år med projektet efter vi flyttede ind, så vi rigtig kunne “gå huset til” og være sikker på den helt rigtige løsning til os – det er bare blevet så godt :)
   Kh AC

 • Linette skrev:
  27. oktober 2016 kl. 14:29

  Wow, hvor er det fint! Tillykke med det skønne rum :)
  Er det muligt at du kan tage billede af den integrerede fryser? Tror nemlig aldrig jeg har hørt om sådan en, der ikke var en del af køleskabet :)

  • Ann-Christine skrev:
   27. oktober 2016 kl. 20:57

   Udefra ligner den bare de andre skuffefronter, og så ser den bare ud inden i. Vildt smart – når man har behov for et helt køleskab, men ikke har plads til en stor integreret fryser også ;)
   Kh AC

 • Susanne skrev:
  27. oktober 2016 kl. 14:42

  Stort til lykke med det super flotte køkken. Jeg har bare sådan glædet mig til, at der skulle komme en beskrivelse af det endelige resultat. Mega flot blå farve. Jeg har lige bestilt en karkludeholder magen til din, da jeg så dit link. Det er da for smart.

  • Ann-Christine skrev:
   27. oktober 2016 kl. 20:57

   Det er nemlig helt vildt smart! Sådan en lille hverdagsirritation, der lige bliver løst med et snuptag :)
   Tak for den søde hilsen
   Kh AC

 • Maria skrev:
  27. oktober 2016 kl. 15:15

  EJ, det er virkelig flot. Må være så dejligt endelig at være på plads. Og hylderne samt indhold er helt som de skal være :) Emhætten er ret smart, den vil også passe ret godt til vores køkken, da vi over kogepladen har et langt vindue, så emhætten må ikke fylde for meget.
  Tillykke med det :)

  • Ann-Christine skrev:
   27. oktober 2016 kl. 20:58

   Tusind tak! Det er helt vildt dejligt at være færdig med det nu og bare kan nyde det og lave en masse dejlig mad igen :)
   Emhætten er vildt smart – kan godt lide at den ikke fylder så meget :)

 • Michelle skrev:
  27. oktober 2016 kl. 15:26

  På trods af din ellers udførlige beskrivelse, tillader jeg mig at spørge om de fine hyldeknægte også er fra IKEA eller et andet sted? :)

  Smukt køkken, det kan jeg godt forstå du er glad for!

  • Ann-Christine skrev:
   27. oktober 2016 kl. 21:00

   Godt du spørger, for det havde jeg da glemt! Havde ellers tænkt inden at jeg lige måtte huske dem også. Indlægget er opdateret med hyldeknægt info og de er fra bauhaus.dk og de hed noget med hvid-vormann
   Og tusind tak :)

 • www.skøreliv.dk skrev:
  27. oktober 2016 kl. 16:35

  Uhhh, jeg er vild med din køkkendrøm, det ser fantastisk ud! ❤️
  Vil du bytte med mig, monstro? Jeg tilbyder tre kvadratmeter 80’er-køkken i wanna-be-bøgetræslook… Nej, siger du?!

  • Ann-Christine skrev:
   27. oktober 2016 kl. 21:03

   Haha, den springer jeg lige over ;) -og tusind tak, det er virkelig en køkkendrøm der er gået i opfyldelse :)

 • MaleneL skrev:
  27. oktober 2016 kl. 20:35

  Jeres køkken er virkelig blevet pænt. Tillykke med det :-) Sikke en fryd det må være, at arbejde og leve i det, som du jo gør.
  Men sig mig, plejede jeres nisse ikke at bo under trappen?

  • Ann-Christine skrev:
   27. oktober 2016 kl. 21:07

   Tusind tak :) Ja, det er virkelig blevet en dejlig arbejds/levested :)
   Og jo, vi er faktisk ret så spændt på hvor nissen mon finder på at flytte hen – og nogen er også lidt bekymret over om de bliver småsure over at deres julehjem er forsvundet … ;)

 • Inaam skrev:
  28. oktober 2016 kl. 08:16

  Tillykke med jeres nye køkken. Det er bare flot. Jeg er ret vild med barstolene. Vi kunne godt trænge til nogle nye – de her er bestemt en mulighed. Ved du, om de findes i andre farver?

  • Ann-Christine skrev:
   30. oktober 2016 kl. 16:41

   Hej Inaam,
   Tusind tak :)
   Det gør de, prøv at google Hay About a stool, der er flere forskellige :)
   Kh AC

 • Alice M skrev:
  28. oktober 2016 kl. 22:23

  Fedt du gider fortælle.
  Er du sikker på det er den rigtige vask du linker til? Jeres er jo “underhængt” mens den på linket ligger ovenpå bordpladen.

  Hvad tænker i om størrelsen på vasken?

  • Ann-Christine skrev:
   30. oktober 2016 kl. 17:04

   Ja, det er den rigtige :)
   Den kan både underlimes eller man kan sætte den i ‘almindeligt’
   Størrelsen er helt perfekt til os, det var vigtigt for os at den ikke var mindre og at man kunne vaske en bradepande op i den – og det kan man
   Kh AC

 • Britta Mogensen skrev:
  29. oktober 2016 kl. 09:24

  Ser fint ud, kan du fortælle mig, hvor hylderne er købt henne?

  Venlig hilsen

  Britta

  • Ann-Christine skrev:
   30. oktober 2016 kl. 17:05

   De er fra Ikea :)

 • Camilla skrev:
  30. oktober 2016 kl. 09:08

  Puh, jeg går og venter på en bordplade som vores kogeplade kan ligge i.. Lige nu, og siden vi flyttede ind for halvandet år siden, har vi levet med to, TO, gamle kogeplader i smedejern! Og så har vi et emfang vi rigtig gerne vil beholde, men det er ikke sådan lige at sætte en ny emhætte i, så der skal Storm P løsningerne lige laves. Og det hele ligger bare og venter på at blive lavet!
  Utålmodigheden er stor og julen lige om hjørnet ?

  • Ann-Christine skrev:
   30. oktober 2016 kl. 17:09

   Uhh, ja det kan jeg godt forstå :) Håber det løser sig i løbet af den næste måneds tid ;)
   Kh AC

 • Annette Thyde/Thyde Living skrev:
  30. oktober 2016 kl. 12:07

  Hej
  Virkelig et fedt køkken og jeg vil bare sige tak for en skøn blog med al den skønne inspiration og opskrifter
  God søndag
  Annette

  • Ann-Christine skrev:
   30. oktober 2016 kl. 17:11

   Tusind tak, Annette :)
   Det er jeg glad for at høre
   Dejlig søndag til dig
   Kh AC

 • Sara skrev:
  2. november 2016 kl. 10:02

  Dér var den karkludsholder, som jeg manglede, men som jeg ikke vidste fandtes, så tak for det ? Flot køkken!! Har selv massiv egetræsbordplade – har desværre ik fået den behandlet tilstrækkeligt, for uha den er sart! Men så lækker ?

  • Ann-Christine skrev:
   2. november 2016 kl. 14:11

   Sådan havde jeg det også indtil jeg opdagede den ;) Fantastisk god opfindelse jo!
   Kan varmt anbefale at få givet din bordplade nogle ekstra omgange olie. Vores skulle have rigtig mange gange, men er også helt mættet nu og jeg synes ikke den er spor sart – heldigvis :)
   Kh AC

 • Nita Ravn skrev:
  5. april 2017 kl. 19:24

  Hej,

  Jeg er simplthen såååå vild med dine billeder. De er friske, at man bliver helt glad for at se dem. Kan jeg spørger dig om, hvilken kamera du bruger, hvilken redigerings program du bruger, har du tip og tricks til redigering (hvis nu man selv ikke selv så skrap til det :p) og hvordan får du dine billeder til at se så lyse ud. Kunne man lokke dig til at skrive et indlæg, hvor du fortæller om dine billeder og hvordan du behandler dem?

  Med venlig hilsen
  Nitta

  • Ann-Christine skrev:
   6. april 2017 kl. 08:17

   Årh, tusind tak! ♡
   Dét er dejligt at høre. Jeg bruger et Nikon d7100 kamera og redigere billederne i Photoshop.
   Jeg har med på min liste at lave et indlæg om billederne på et tidspunkt. Men ellers er mit bedste råd at sørge for at der er rigeligt dagslys, det giver de bedste billeder :)
   Kh AC

 • LouiseW skrev:
  9. april 2017 kl. 07:59

  Som jeg har skrevet til et andet indlæg er jeres køkken simpelthen blevet så lækkert!! :)
  Det har givet meget inspiration til mit nye køkken da det har samme størrelse. Bla har jeg ‘lånt’ jeres idé med ‘baren’ hvor der er skabe under. Elsker ekstra skabsplads så det er en super god idé. Overvejer barstolene fra hay men vil høre dig om de også er til folk med en stor numse? :) Der er ingen hay forhandler hvor jeg bor så kan ikke ‘afprøve’ den ;)

  God påske :)
  Vh Louise

  • Ann-Christine skrev:
   9. april 2017 kl. 21:37

   Hej Louise,
   Hvor er det dejligt at høre. Det er jo bare super skønt og hyggeligt at kunne give lidt god inspiration videre – og vi er bare SÅ glade for det køkken vi har fået skabt!
   Stolene er ca 39-40 cm indvendigt som “sædemål”.
   Rigtig god påske ♡
   Kh AC

 • Annika skrev:
  18. juni 2017 kl. 12:15

  Står og skal have nyt køkken, og overvejer også den dampovn – er du glad for den? Nogle problemer?

  Hvad med induktionen? (Jeg må nok nøjes med en smallere version, men er rart med viden om hvordan det virker irl :)

  • Ann-Christine skrev:
   20. juni 2017 kl. 10:04

   Ja, det er vi – men bruger den ikke altid så meget som jeg havde troet vi ville gøre.
   Ville nok alligevel vælge den samme igen, uanset.
   Induktionen er vi meget begejstret for stadig – den virker rigtig fint.
   GOd fornøjelse med køkkenprojektet
   Kh AC

 • Anja skrev:
  24. juni 2017 kl. 01:07

  Det er så jeres køkken. Vi har også IKEA køkken og er meget glade for det.
  Vi har bordplade i asketræ , og synes den er meget sart.
  Hvilken olie er brugt til jeres og er det smurt på med pensel eller klud?
  Og ryger det ikke af igen når du tørre bordet af med en opvreden klud?
  Kh Anja

  • Ann-Christine skrev:
   27. juni 2017 kl. 05:48

   Vi har brugt Junckers bordolie, først den neutrale og på det seneste den hvide.
   Det skulle have 5 gange i første omgang og vi påfører det efter anvisning på bøtten. Det skal gnides ind i bordet i små mængder af mange omgange – og træet suger al olien til sig, så det bliver helt mættet tilsidst. Først når det er mættet, så er det ikke længere spor sart.
   Kh AC

   • Anja skrev:
    27. juni 2017 kl. 09:40

    Hej AC.
    Tusind tak for svar. Jeg har også givet vores bordplade rigtig meget olie men der går ikke længe før det er gået af igen.
    Jeg overvejer lidt en mat lak.
    Kh Anja

    • Ann-Christine skrev:
     27. juni 2017 kl. 13:56

     Hej Anja,
     Jeg tænker ikke at olien går af – men derimod bliver absorberet af træet … -og så skal det vist have cirka hver 2-3 måned det første års tid og derefter en gang hver halve år. Det interval fungere rigtig fint med vores bord.
     Lak har jeg selv fravalgt. Vi havde det på vores køkkenbord på Østerbro, og selv om det var pænt umiddelbart da vi flyttede ind, så kommer der nemt ridser i det og under lakken er træet helt ubeskyttet og suger væde til sig, så det blev ret hurtigt grim.
     Kh AC

     • Anja skrev:
      30. juni 2017 kl. 20:24

      Hej igen.
      Jeg tror du har ret i at olien absorberes af træet. Jeg har også givet vores en masse olie dog med pensel, det stod der på den olie vi brugte. Men ahhhhh bordpladen er bare tør hele tiden og føler den skal have olie konstant.
      Er også sikker på jeg vil fortryde hvis jeg lakere den (SMILER) jeg må i gang igen med at gnubbe den med olie.
      Tak for svar og god weekend.
      Kh Anja

  • Anja skrev:
   24. juni 2017 kl. 01:09

   Det er så fint jeres køkken ? Skulle der stå.

 • Mette Kragh skrev:
  22. juli 2017 kl. 21:08

  Hej Ann-Christine.
  Tak for dejlig inspiration :-)
  Du har sådan en fin hvid aflang skjuler med træfod til dine krydderurter……sådan en ønsker jeg mig, kan du oplyse mig mærket?? og hvor den er købt? kh Mette

  • Ann-Christine skrev:
   24. juli 2017 kl. 18:01

   Hej Mette,
   Den er nemlig så fin og er købt i Ikea – jeg mener at den hedder Bittergurka eller noget i den stil :)
   Tak for din søde hilsen
   Kh AC

 • Ursula skrev:
  3. oktober 2017 kl. 09:43

  Kære AC,
  Det er et virkelig lækkert og hyggeligt køkken I har fået lavet :)
  Vi skal selv igang med køkkenprojekt og har også valgt et køkken fra IKEA.
  Jeg vil høre hvad I har valgt af lister/finish langs bordpladerne ind mod væggen. Og hvad slags glans i har malet væggen bagved vasken ift holdbarhed og modstandsdygtighed ved aftørring efter stænk og snavs med våde klude efter madlavning mm?
  På forhånd tak ;)

  • Ann-Christine skrev:
   6. oktober 2017 kl. 07:23

   Hvor skønt med jeres køkkenprojekt.
   Vi har ikke bagbeklædning på væggen – måske det kommer senere, men i første omgang er det fravalgt og så har vi blot malet med en høj glans, som tåler at blive tørret af. Kan desværre ikke huske præcis hvilken maling og glans.
   Kh AC

 • Maria skrev:
  21. oktober 2017 kl. 11:26

  Må man spørge hvor de hvide hyldeknægte er fra? Og bordpladen? Vi leder altid efter pæne hyldeknægte, men de er svære at finde, synes jeg. :-)

  Kh Maria

  • Ann-Christine skrev:
   22. oktober 2017 kl. 21:35

   Det står begge dele i indlægget :)
   – og helt enig i at det er svært at finde pæne hyldeknægte. Det krævede også en del research her – vi er stadig rigtig glade for valget :)
   Kh AC

   • Maria skrev:
    22. oktober 2017 kl. 23:03

    Ej, undskyld! Det står der jo helt tydeligt! Jeg syntes jeg læste så grundigt i både indlæg og alle kommentarer, men det gjorde jeg sandelig da ikke! Undskyld – og tak fordi du gad at svare alligevel. ??☺️

    • Ann-Christine skrev:
     23. oktober 2017 kl. 07:08

     Det er da helt ok :) Det er også et vældigt langt indlæg med meget info ♡
     God fornøjelse med jeres projekt
     Kh AC

 • Ursula skrev:
  27. oktober 2017 kl. 19:42

  Kære AC,
  Hvor er dine fine urtepotteskjulere med underskål der står på bardisken ved siden af skakspillet købt?
  Jeg vil høre om jeg kunne lokke dig til at måle, hvor meget jeres hay barstole fylder fra bordpladen og ud i rummet, når de er skubbet så langt ind de kan komme i forhold til bordpladen? Vi er som jeg tidligere har skrevet også igang med at få planlagt udskiftning af køkken og tænker ligesom jer at lave en bordplade ud i rummet med plads til at man kan sidde på barstole. Men vi er lidt pressede på pladsen og det er derfor lidt afgørende hvor langt stolene rager ud i rummet, da de jo ikke kan gå helt ind under bordpladen med “kun” 20 cm udhæng (i hvert fald ikke nede ved fødderne/benene forestiller jeg mig ikke)
  Og igen er det bare et super hyggeligt køkken I har fået lavet – jeg glæder mig meget til vi også får skabt et dejligt rum med lækre farver og materialer ;)
  På forhånd tak :)

  • Ann-Christine skrev:
   30. oktober 2017 kl. 04:56

   Hej Ursula,
   Det er disse krukker :)
   Lidt under halvdelen af stolen står under udhænget, hvis de er skubbet helt ind.
   Tak for den søde hilsen
   Kh AC

   • Ursula skrev:
    30. oktober 2017 kl. 14:37

    Tak for svar ;)
    Og dejligt med en overkommelig pris/indsats for at få fine urtepotteskjulere :)
    For ja, det er altid dem der er problemet, når man har impulskøbt planter til hytten hehe…
    Lige et sidste spørgsmål ift jeres bar stole. Hvad måler de fra ben til ben på det bredeste yderste stykke nederst ved gulvet? På forhånd mange tak :)

 • Marie skrev:
  14. november 2017 kl. 06:37

  …. og i øvrigt tak for et rigtig godt indlæg, det har været til stor inspiration. (Og beklager hvis svarene på det jeg spørger om er i kommentarerne et sted, synes ikke jeg er stødt på det)

 • Marie skrev:
  14. november 2017 kl. 06:38

  Hej. Håber det er ok jeg spørger her over et år efter. Vi er nemlig selv i gang med at lave nyt køkken, og vil lige høre om du vil dele dine erfaringer her noget tid efter.
  Jeg kan se I har valgt en ovn der ikke er oppe i højde, det overvejer vi også, men synes mange køkkeneksperter tager det som en selvfølge at man vil have den oppe i højde. Er I fortsat glad for jeres valg? Så har jeg et spørgsmål ift vask og træbordplade, jeg er nemlig i tvivl om vi skal vælge en vask hvor der er en plade ud fra vasken til at sætte af på når nu vi gerne vil have en træbordplade. Udseendemæssigt vil jeg foretrække en som jeres, fungerer det fint i praksis at der ikke er noget at sætte våde ting på?
  Der er så mange beslutninger med et nyt køkken, håber det er ok jeg spørger.
  God dag :-)
  Vh Marie

  • Ann-Christine skrev:
   15. november 2017 kl. 20:48

   Det er da så fint at du spørger ♡
   Jeg har aldrig haft en ovn, som har været oppe i højden og det er ikke noget jeg har savnet. Men jeg kan godt se at det er smart, så hvis planløsningen var til det, ville vi måske nok have valgt det. Det er den dog ikke, og vi savner det ikke.
   Mht bordpladen, så er vi slet ikke sarte over den. Der stårjævnligt et glas eller tallerken eller lign med våd kant mod bordpladen eller bliver spildt lidt vand som ikke lige tørres op med det samme. Bordpladen er af egetræ og da vi fik den var den helt ubehandlet. Den har fået rigtig mange omgange bordolie, over adskillige gange og nu holder den til stort set alt. Der er kommet ridser i hist og her, som der jo gør med træ, men ikke noget der ikke blot kan tåle en omgang sandpapir og ny olie. Mærker efter vand eller varme er der ingen af – så vi synes det fungere rigtig godt. Men det kræver at man er meget gavmild med mange omgange oliebehandling i den første tid og derefter giver det olie ca hver halve år.
   God fornøjelse med jeres køkkenprojekt
   Kh AC

   • Marie skrev:
    19. november 2017 kl. 20:43

    Mange tak for dine svar :-) Vi har heller ikke en ovn der hævet nu i vores nuværende hus, og planløsningen er heller ikke umiddelbart til det i vores kommende hus. Men som du skriver er det egentlig heller ikke noget jeg savner.
    Og tak for svar mht træbordplade/vask, så vil jeg lige overveje igen om vi ikke skulle vælge en vask uden den plade, hvis bare vi sørger for at give den godt med olie.

 • Johanne Toräng skrev:
  19. december 2017 kl. 21:29

  Hej!
  Tak for en super inspirerede blog…der går sjældent en dag hvor jeg ik lige er forbi ? Og det er netop også et ønske om inspiration at jeg skriver til dig nu…vi skal nemlig til at lave badeværelser…og i den forbindelse kunne jeg godt tænke mig at se dit. Jeg synes det ville være fantastisk med et blogindlæg ala det her fra dit badeværelse ? Venlig hilsen Johanne

  • Ann-Christine skrev:
   20. december 2017 kl. 12:23

   Hej Johanne,
   Tusind tak for din søde hilsen, hvor er det dejligt at høre ♡
   Vores badeværelse er faktisk lidt kedeligt … ;) Her har vi ikke gjort så vældig meget, men når vi engang kommer til det, så kan du tro at jeg gerne vil dele, før/under/efter.
   God arbejdslyst med jeres projekt
   Kh AC

 • Ursula skrev:
  16. januar 2018 kl. 19:16

  Kære AC,
  Nu er vi endelig selv kommet igang med vores køkkenprojekt og jeg vil lige stillet et par spørgsmål til jeres erfaringer med jeres virkelig flotte køkken indtil videre :)
  Er i fortsat glade for jeres køkkenvask fra Ikea? Er den nem at holde pæn og sort uden kalk og ridser/skrammer? Og er I glade for at I har valgt at have den underlimet frem for lagt i overfra. Vi kiggede på de forskellige muligheder sidst vi var i Ikea og tænkte at der måske nemt kunne samle sig skidt og vand i kanten på indersiden, og at man måske skulle oliere ekstra hyppigt på det stykke bordplade der var på indersiden ved den underlimede model – hvad er jeres erfaringer i forhold til dette?
  Håber det er ok med spørgsmål og på forhånd tak :)
  Mvh. Ursula

  • Ann-Christine skrev:
   17. januar 2018 kl. 14:40

   Hej Ursula,
   Hvor dejligt med jeres projekt og selvfølgelig helt ok med spørgsmål :)
   Vi er stadig glade for køkkenvasken og har intet at udsætte på den – ville vælge det samme igen, inkl underlimet. Jeg oplever ikke det samler mere snavs eller vand end de vaske vi har haft tidligere. Eller at træbordpladen er specielt sart omkring vasken. Den ser stort set uændret ud, men trænger generelt til en let slibning/olie snart igen – men bliver altså også virkelig brugt flittigt dagen igennem hjemme hos os :)
   God fornøjelse
   Kh AC

   • Ursula skrev:
    20. januar 2018 kl. 22:30

    Mange tak for svar AC :)
    Dejligt at høre vasken er god og nem at holde pæn!
    Og det samme med bordpladen! ?
    Nu glæder jeg mig bare endnu mere til vi når dertil i processen, hvor vi skal have selve køkkenet sat op og det begynder at tage form :)
    Kh. Ursula

 • Anne skrev:
  28. februar 2018 kl. 16:05

  Åh kan du sig mig hvor dine hvide hyldeknægte er købt ?? Jeg har ledt med lys og lygte efter lignende til mit eget køkken projekt :)

  • Ann-Christine skrev:
   2. marts 2018 kl. 08:12

   Det står i indlægget, med link :)

 • Jette gleie skrev:
  3. marts 2018 kl. 09:28

  Tak for din elskede blog. Nu har jeg også fået Anskarsrum; super.
  Vi seal have ny oven. Skal vi kaste os ud i damp ovn? Vi spiser meget vegetarisk og meget fisk- og bager meget, men får man anvendt damp systemet?
  Mange glade hilsner
  Jette

  • Ann-Christine skrev:
   4. marts 2018 kl. 18:46

   Tusind tak for din søde hilsen♡ Hvor er det dejligt at høre at du også har glæde af Ankarsrum.
   Jeg troede jeg ville bruge den meget mere end vi reelt gør … Så skulle jeg have valgt om, ville jeg faktisk vælge den med pyrolyse.
   Bortset fra det, så er jeg meget tilfreds med den – og det kan jo være at I har meget mere glæde af dampen end vi har haft indtil videre.
   Kh AC

 • Jessica skrev:
  19. marts 2018 kl. 11:24

  WOW siger jeg bare !
  Godt gået med det nye køkken.

  Jeg vil gerne vide hvor er de smukke kaffe-kopper fra ?

  Bedste hilsener
  Jessica <3

  • Ann-Christine skrev:
   19. marts 2018 kl. 16:46

   Tusind tak, Jessica ♡
   Hyggeligt med en lille hilsen fra dig.
   Kopperne er fra Helle Gram, jeg mener at hun har et lille værksted og butik på Frederiksberg, men jeg har aldrig været forbi – men det vil helt sikkert være et hit, hvis du er på de kanter og ellers kan de købes online.
   Dejlig dag til dig
   Kh AC

   • Jessica skrev:
    19. marts 2018 kl. 19:25

    Jeg følger jo skarpt med i hvad du/i laver. Mest dine virkelig gode madplaner.
    Super ! Tak – de er den perfekte indflytter-gave til mig selv :)

    Håber hele familien ellers har det godt.

    Knus

    • Ann-Christine skrev:
     20. marts 2018 kl. 08:53

     Så hyggeligt ♡
     – og ja, vi har det dejligt. Glæder os vildt meget til at foråret forhåbentlig snart viser sig fra sin lunere og mildere side – så vi rigtig kan komme i haven og sommerhus :)
     Jeg er også selv helt vilde med de kopper, som jeg har haft i snart 5 år her i køkkenet – yndlingskopperne!
     Dejlig dag til dig, Jessica
     Kram

 • Ursula skrev:
  22. marts 2018 kl. 17:50

  Kære AC,
  Hvad er højden på jeres køkken fra gulv til øverste bordpladekant?
  Tak :)

  • Ann-Christine skrev:
   22. marts 2018 kl. 17:54

   90,5 cm

   • Ursula skrev:
    22. marts 2018 kl. 19:21

    Har I så skåret af soklen?
    For skabene er jo 80 cm ik og soklen 8 cm og bordpladen knap 4, så det bliver 92, hvilket jeg synes er lidt for højt herhjemme :/ Vi har netop fået sat det op og kan ikke sænke det pga installationer til afløb, vand mm…

    • Ann-Christine skrev:
     22. marts 2018 kl. 19:32

     Vi har lagt gulv efterfølgende, hvilket gør forskellen :)

     • Ursula skrev:
      24. marts 2018 kl. 01:04

      Ok, tak for svar :)
      Jeg har lige et par yderligere spørgsmål – håber det er ok.
      Vi har ligesom jer valgt massive egetræs bordplader, og Jeg vil gerne høre om I har sat lister og i så fald hvilken slags eller om I har lagt en fuge langs køkkenbordene ind mod væggen eller hvordan I har lavet afslutning der? Vi har desværre nogle udfordringer med at selve væggene i køkkenet er skæve, så bordpladen ikke flugter på begge sider af køkkenet, så det vil ikke være muligt med kun en fuge begge steder, da det gaber for meget.
      Og hvordan oplever du så det fungerer med at få olieret bordpladerne helt ind til væggen – gør I noget for at beskytte væggene i den forbindelse så der ikke bliver mærker efter olie på væggene? Her mener min mand og vores tømrer, at det vil være bedst med en liste så dette undgås, men jeg synes bare det vil være pænere uden en stor liste selvom vi så er udfordrede på den ene langside hvor det gaber. Så måske du havde en ide/inspiration til en god løsning fra jeres køkkenprojekt?

      • Ann-Christine skrev:
       2. april 2018 kl. 12:55

       Vi har fuget ind til væggen og oplever ikke det har givet udfordringer ift olie.
       Men det ser også pænt ud med lister i samme farve som bordpladen, synes jeg :)

       • Ursula skrev:
        3. april 2018 kl. 20:24

        Tak for svar :)

 • Lea skrev:
  21. oktober 2018 kl. 21:53

  Hej Ann-Christine
  Tak for skøn inspiration:)
  Nu er det jo snart længe siden I fik lavet jeres fine køkken, men vil lige høre om fronterne er Voxtorp mat eller højglans? Vi er nemlig også i gang med den store køkkenrenovation, men kan ikke helt finde ud af hvad der er bedst (ift om mat hurtigt ser beskidt ud eller det er let at holde:))
  De bedste efterårshilsner Lea

  • Ann-Christine skrev:
   23. oktober 2018 kl. 08:36

   Hej Lea,
   Vi valgte de matte overflader, da vi har rigtig meget lys ind af vinduerne i køkkenet og derfor vil det blive for meget genskin fra de blanke flader.
   Jeg synes stadig de er pæne (ser stadig ud som nye) og er meget nemme at holde.
   Kh AC

   • Lea skrev:
    23. oktober 2018 kl. 21:11

    Hej AC
    Tusind tak for det hurtige svar og dejligt at høre de stadig er pæne og lette at holde??
    Kh Lea

 • Charlotte skrev:
  18. november 2018 kl. 21:11

  Hej ?
  Kan du huske hvor bred jeres bordplade er, her tænker jeg på den del, hvor der er siddeplads?
  På forhånd tak -og tak for en dejlig blog.
  Kh Charlotte

  • Ann-Christine skrev:
   19. november 2018 kl. 08:01

   Hej Charlotte,
   Udhænget minus plads til skabslåger under bordet er 20 cm
   Tak for din søde hilsen
   Kh AC

 • Cathrine Engel skrev:
  13. februar 2019 kl. 20:23

  Hejsa nu hvor I har haft jeres Ikea køkken i noget tid, vil jeg høre dig, om I fortsat er glade for de hårde hvidevarer? Vi overvejer dem nemmelig selv?
  Vh Cathrine

  • Ann-Christine skrev:
   13. februar 2019 kl. 21:14

   Hej Cathrine,
   Ja, det er vi. Hvis vi skulle gøre noget om, så ville jeg vælge pyrolyse fremfor damp, da vi ikke bruger damp så ofte, som vi troede vi ville – kunne godt drømme om at have plads til to ovne, dog ;) – og så er jeg ikke 100% tilfreds med det brede felt på högklassig induktionskogepladerne, som jeg synes kan være lidt langsomme til at varme op. Men det er nu ikke nok til at vi får gjort mere ved det. Jeg ville dog nok vælge induktionskogeplader uden det brede felt næste gang.
   Bortset fra det, så er vi glade og tilfredse med købet.
   God fornøjelse med køkkenplanerne :)
   Kh AC

 • Pernille skrev:
  19. marts 2019 kl. 19:23

  Godaften :)
  Jeg håber det er okay at jeg stiller spørgsmål til jeres køkken her lang tid efter.
  Vi står selv og skal have et nyt køkken og valget er faldet på ikea’s voxtorp model – dog er vi lidt i tvivl om, om det skal være højglans eller mat hvid.
  Jeg kan forstå I har valgt det matte – hvordan er det i forhold til overfladerne, tager de imod skidt og snavs og er det nemt at holde rent?
  God aften.
  Hilsen Pernille :)

  • Ann-Christine skrev:
   20. marts 2019 kl. 18:10

   Ja, det kan du tro :)
   Vi valgte mat hvid da vores køkken er meget lyst, med store vinduer mod vest, hvor der kommer rigtig meget lys ind om eftermiddagen og med højglans ville det give meget genskin.
   Vi er rigtig glade for valget, de er nemme at holde rene, ser stadig ud som nye.
   God fornøjelse med køkkenplanerne.
   Kh AC

 • Søtte skrev:
  10. juni 2019 kl. 17:16

  Sikke et fint køkken – og en dejlig blog❗️
  Jeg er selv igang med renovereing af køkken, og har i den forbindelse ledt med lys og lygte efter hyldeknægte – og dine er superfine.
  Kan du oplyse mig om højde og længde på dine?
  Mange hilsner og tak
  Søtte

  • Ann-Christine skrev:
   11. juni 2019 kl. 11:51

   Mange tak for din søde hilsen.
   Vores hyldeknægte er dem i størrelse 25-15 cm (den kan vendes den vej man ønsker ift længde/højde)
   God fornøjelse med køkkenplanerne :)
   Kh AC

 • Rasmus skrev:
  5. juli 2019 kl. 11:35

  Vi overveje at renovere vores køkken, og jeg synes jeres køkkenløsning er super god. Især at emhætten bliver erstattet af loftemfang, som åbner rigtig meget op. Hvordan synes i dette loftemfang fungerer? Fanger det den mængde den skal?

  • Ann-Christine skrev:
   5. juli 2019 kl. 11:40

   Hej Rasmus,
   Mange tak! Vi er rigtig glade for løsningen og emfanget og synes det fungere helt upåklageligt. Jeg tror dog godt der kan være stor forskel i kvaliteten af disse og at det godt kan betale sig at vælge en god en
   God arbejdslyst med køkkenprojektet
   Kh AC

 • Louise Koefoed skrev:
  2. november 2019 kl. 21:01

  Tak for din blog, min yndlings! Må jeg spørge hvordan du synes det fungerer med en forholdsvis lille skabsfryser i hverdagen?…- og ligeså med en ovn under bordpladen og ikke som man ellers ser alle steder i en lidt mere fornuftig arbejdshøjde? På forhånd tak!

  • Ann-Christine skrev:
   3. november 2019 kl. 16:01

   Tak for din søde hilsen, dejligt at høre :)
   Mht ovn, så savner jeg aldrig at den er oppe i højden – men har heller aldrig haft det. Kunne godt bruge to ovn – da vi har ret meget madlavning til kogebøger mv – men klarer os nu fint.
   Fryseren går faktisk også glimrende til vores behov.
   Kh AC

 • Hanne Christensen skrev:
  25. februar 2020 kl. 18:57

  Kære Ann Christine. Følger med og er meget inspireret af dine fine valg. Kan du sige mig om hylderne er lige så tykke som bordpladen, altså 3,8 cm eller smallere? På forhånd tak, venlig hilsen Hanne

  • Ann-Christine skrev:
   25. februar 2020 kl. 19:45

   Kære Hanne,
   Hvor er det dejligt at høre.
   Hylderne er samme tykkelse som bordpladen.
   Kh AC

 • Kurt Jan Jensen skrev:
  26. juni 2020 kl. 18:24

  Hej
  En forespørgsel ????
  Ved du om der er forskel på målene på Ikea og andre sælgere af hvidevare
  Det er iøvrigt rigtig fine opskrifter du lave ???

  • Ann-Christine skrev:
   27. juni 2020 kl. 08:02

   Mange tak :)
   Det ved jeg desværre ikke med sikkerhed – synes dog også at have hørt der skulle være forskel, men tænker det må være til at google sig frem til og sammenligne.
   Kh AC

 • Sofie skrev:
  7. juli 2020 kl. 21:51

  Hej,

  Vi står overfor et køkkenprojekt og overvejer Ikea. Hvordan holder jeres køkken nu efter nogle år?

  • Ann-Christine skrev:
   8. juli 2020 kl. 13:13

   Hej Sofie
   Vi er stadig glade for det og synes det holder rigtig fint :)
   God fornøjelse med projektet
   Kh AC

 • Henny skrev:
  10. august 2020 kl. 11:55

  Hej. ? Sidder lige og kigger på dit flotte køkken fra Ikea, hvordan synes du lågerne er at holde rene? Jeg har fået den grebsfrie matte fra ikea, men synes det er svært at få fedtede fingre af?
  Mvh Henny

  • Ann-Christine skrev:
   10. august 2020 kl. 13:50

   Hej Henny,
   Det oplever vi ikke er en udfordring. Tørre dem bare jævnligt over med en klud med lidt sulfo eller alm rengøringsmiddel
   Kh AC

 • Charlotte Dreyer skrev:
  30. august 2020 kl. 22:31

  Hej, er du stadig glad for dit valg af Ikea til køkken og hårde hvidevarer? Vi står nemlig overfor køkken renovering og kigger på Ikea, men er i tvivl, specielt omkring de hårde hvidevarer
  Mvh Charlotte

  • Ann-Christine skrev:
   31. august 2020 kl. 07:56

   Hej Charlotte,
   Ja, det er vi, bortset fra kogepladerne. Der synes vi ikke at de fleksible zoner fungere så godt, denne herhoegklassig-induktionskogeplade-
   Det kan være vi har været uheldige at købe en mandagsmodel, det skal jeg ikke kunne sige. Men bortset fra det, så ja, det fungere godt og jeg synes de laver nogle rigtig gode køkkener til prisen.
   Rigtig god fornøjelse med jeres køkkenrenovering
   Kh AC

 • Melisa skrev:
  16. november 2020 kl. 13:41

  Hej, super flot køkken! jeg kan se, at du har valgt en sort vask, hvordan ser den ud her efter et par år? De ser simpelthen så flotte ud, men jeg frygter lidt “hvide ridser” der kan opstå – hvad synes du? :-)

  • Ann-Christine skrev:
   17. november 2020 kl. 16:28

   Mange tak :)
   Den ser stadig helt pæn ud og har ikke fået ridser.
   Kh AC

 • Majken Egholm skrev:
  2. februar 2021 kl. 17:45

  I min evige søgen på nettet omkring IKEA køkken faldt jeg over dit indlæg. Det er netop dette køkken, som vi skal have lavet tilbud på i morgen. Men jeg er så usikker på om kvaliteten også holder. Nu er det nogle år siden, du lavede dit indlæg. Hvordan står jeres køkken i dag? Er I stadig tilfredse?

  • Ann-Christine skrev:
   3. februar 2021 kl. 13:28

   Vi oplever at der er rigtig god sammenhæng mellem pris og kvalitet – eller rettere bedre kvalitet end prisen, og at vores køkken står stadig pænt her 5 år senere.
   God fornøjelse med planerne
   Kh Ann-Christine

 • Brit Karstenskov skrev:
  25. februar 2021 kl. 21:58

  Hejsa 😀

  Vi er også ved at kigge på nyt køkken og overvejer at flytte kogeplader fra nuværende plads, som er op ad væg og ud på en kogeø, hvor der ikke er bagvæg og tæt på spisebord ligesom ved jer.

  Er I glade for den plads, jeres kogeplader har? Og jeg tænker både med sprøjt fra pande og larm fra emhætte?

  Og meget flot køkken 😀

  Hilsen Brit

  • Ann-Christine skrev:
   26. februar 2021 kl. 09:01

   Hej Brit,
   Ja det er vi rigtig glade for.
   Men der er også en bred køkkenbordplade på den anden side af komfuret, så det fungere rigtig godt og giver ikke stænk på fx gulv mv.
   God fornøjelse med køkkenprojektet
   Kh AC

 • Bettina skrev:
  18. marts 2021 kl. 10:50

  Hej Ann-Christine
  Er du stadig glad for din magnet holder til karkluden?

  Venlig hilsen Bettina

 • Pia Prehn skrev:
  13. april 2021 kl. 20:38

  Hej! Jeg er meget inspireret af dine hylder og dine lamper i dit køkken og det skal ind i mit nye køkken👍😊
  Det er jo et stykke tid siden, du fik nyt køkken, så dine links virker ikke alle :)
  Derfor spørger jeg liiige: Er det den Gras-lampe, der er 60+20 lang i “armene”?
  Og….de må jo være rigtigt tunge, dine hylder – er de sat fast i mur eller bare i beton eller gips?
  Vh Pia

  • Ann-Christine skrev:
   14. april 2021 kl. 10:26

   Hej Pia,
   Hvor skønt! Rigtig god arbejdslyst med køkkenprojektet.
   Ja, det er de lamper og vores væg er bygget op i forbindelse med projektet, så der er bærende “spær” bag gipsvæggen som kan bære vægten fra hylderne, med gipsvæggen imellem spær og hylderne.
   Rigtig god fornøjelse
   Kh Ann-Christine

 • Kaja skrev:
  11. maj 2021 kl. 20:55

  Hvor er det et fint køkken!
  Er hylden en bordplade, som er skåret til (af Ikea)? Eller hvordan har det fungeret med de meget fine hylder :)

  • Ann-Christine skrev:
   12. maj 2021 kl. 14:41

   Mange tak :) Hylden er købt i Ikea, bestilt og skåret efter mål.
   Kh Ann-Christine

   • Kaja skrev:
    12. maj 2021 kl. 23:28

    Tak for svaret. Er den lavet af deres massive egetræsbordplade eller har de reelle hylder som disse, som så kan skæres til? :)

    • Ann-Christine skrev:
     13. maj 2021 kl. 07:42

     Prøv at spørge hos Ikea, hvad der er muligt. Vi bestilte blot på mål af samme træ som bordpladen :)

 • Angela skrev:
  15. september 2021 kl. 15:07

  Hej Ann-Christine.
  Vi er i gang med at renovere vores køkken ,og som du havde , har vi en halvmur der skjuler køkkenet . Har du fortrudt at i har fjernet den .?
  Er det noget der genere i forhold til når i har gæster ?
  Det er fordi jeg bekymre mig om hvordan det vil blive hvis man kan se et rodet køkken når man sidder med gæster.
  Vh Angela

  • Ann-Christine skrev:
   20. september 2021 kl. 15:40

   Hej Angela
   Vi har aldrig fortrudt det, for det passer rigtig fint til rummet og vores køkken + vi har så stor glæde af den siddeplads, der er blevet ved køkkenbordet.
   God fornøjelse med projektet.
   Kh Ann-Christine

 • Ditte skrev:
  1. juni 2022 kl. 21:14

  Hvor dybe er jeres fine hylder fra IKEA – og er du tilfreds med dén dybde? 🙂

  • Ann-Christine skrev:
   3. juni 2022 kl. 16:50

   Hej Ditte
   Vi er flyttet fra det hus for lidt tid siden, og jeg desværre ikke huske målene præcist, men omkring 30-32 cm er ikke helt skævt. De fungerede glimrende og jeg var tilfreds med dybden.
   Kh Ann-Christine

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.