Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/kontordag-og-produktivitet-inden-ferien/

Kontordag og produktivitet inden ferien

kaffe-og-arbejde

Jeg glæder mig på en og samme tid rigtig meget til ferie og familietid, men vil også gerne lige have foræret lidt et par ekstra dage til at få streget en gevaldig mange ting af på to do listen og nå en masse arbejde inden. Jeg føler mig simpelthen så produktiv i disse dage, og har fået lavet en hel masse praktiske ting – både arbejdsmæssigt og privat med julegaveindkøb, planlægge jul osv. Heh, faktisk har jeg nået så meget – men har alligevel ikke nået et ‘ordentligt’ blogindlæg her til morgen – måske kigger jeg forbi igen senere på dagen … Men ellers så har jeg under alle omstændigheder planer om at lave en dejlig og sød opskrift, på en af mine yndlingsjulelækkerier og den kommer på bloggen i morgen formiddag.

Og nu vil jeg i gang med at pakke bøger ind, som skal sendes afsted med posten i dag. Yndlingsbeskæftigelse i øjeblikket!

Rigtig dejlig dag til jer ♥

kaffe

9 kommentarer
 • Camilla skrev:
  18. december 2014 kl. 10:47

  Det er så ærgerligt, når mange af konkurrencerne og lodtrækninger foregår på Facebook, når man ikke bevæger sig derinde.. :(

  • Hanne skrev:
   18. december 2014 kl. 22:22

   Hej Camilla
   Jeg har næsten også kun mine konkurrencer inde på Facebook. Jeg har lige haft en lodtrækning om tre girafplakater, som jeg har lavet.

   Men side er offentligt, så hvis du f.eks ville deltage i nogle af mine konkurrencer, kunne du nemt det. Alle kan være med.

   VH Hanne

  • Ann-Christine skrev:
   18. december 2014 kl. 11:25

   Jeg har selv afholdt én lodtrækning på facebook og gør ellers ikke i konkurrencer her på bloggen, da jeg holder meget af af svare på alle kommentarer på bloggen … Så lige mht min blog og de sociale medier jeg bevæger mig i, så går du såmænd ikke glip af så meget i den henseende ;)
   Kh AC

 • Henriette skrev:
  18. december 2014 kl. 13:22

  Hvor ser det altså dejligt ud!
  Jeg tror du er god til at hygge også når to-do listen er lang :-)

  Rigtig god dag til dig

  • Ann-Christine skrev:
   18. december 2014 kl. 20:16

   Tusind tak :) det gør det så hyggeligt med hygge og heldigvis så er jeg ret vild med de punkter der står på to do listen i øjeblikket :)
   Ha´ en skøn aften
   Kh AC

 • Tulip skrev:
  18. december 2014 kl. 17:24

  Hvor ser det hyggeligt ud – du er så dygtig til at få alting til at stråle af råhygge! Jeg skal da ind og se den fine konkurrence.

  • Ann-Christine skrev:
   18. december 2014 kl. 20:16

   Taaak :) Og gør endelig det <3

 • Mutti skrev:
  19. december 2014 kl. 07:44

  Du sprudler jo af god energi! Nu har jeg lige “suget” noget af den til mig!

  • Ann-Christine skrev:
   19. december 2014 kl. 10:40

   Du er sød :)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.