Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/krummen-og-kagen-pa-%c3%b8sterbro/

Krummen og Kagen på Østerbro

I morges hentede jeg en latte hos Krummen og Kagen på Nordre Frihavnsgade 43. Et sted jeg efterhånden er kommet nogle gange nu, gerne sammen med en af krudtuglerne på en af vores fridage sammen. Et par gange om måneden holder jeg gerne en fridag med dem hver for sig, det er simpelthen så hyggeligt når vi gør det.

Krummen og Kagen er et ret nyt sted og jeg har en fornemmelse af at det lige fra starten har været en ret god succes, hvilket jeg godt forstår, for de er virkelig søde derinde. Der er hyggeligt, charmerende og god stemning. Gennemført indretning, med loppefund og finedetaljer. De bager selv deres brød og kager, så det er friskt og lækkert hele dagen, priserne er gode og kaffen er dejlig. Udover brød og kager er der også lækre små chokolader og karameller, og jeg har jo en svaghed for karameller.

16 kommentarer
 • Anne skrev:
  1. juli 2011 kl. 14:42

  Mums der ser hyggeligt og dejligt ud, må da lige høre min søster om hun og mine niecer har været der forbi :)

  • Ann-Christine skrev:
   2. juli 2011 kl. 09:52

   Ellers kan du fortælle at det er et besøg værd :-) Der er nemlig rart

   • Anne skrev:
    2. juli 2011 kl. 10:12

    Tror vist moster(=mig) skal have mine tvillinge niecer og deres mor (=søster) med en dags tid.
    Og så lige til Mad Men…nu må jeg vist til at komme i gang….både søster og min mor! er helt vilde med den serie og jeg har første afsnit liggende ved mit fjernsyn :)

    • Ann-Christine skrev:
     2. juli 2011 kl. 20:33

     Det var da en rigtig god ide, Anne. Det tror jeg at I vil nyde :)
     Og mht Mad Men, det er ihvertfald lige vejr til at gå i gang i dag, ik´ Den bliver du bidt af

 • Sine skrev:
  1. juli 2011 kl. 15:30

  Hvor ser det hyggeligt og indbydende ud. Herligt navn.
  Så skønne steder er der desværre ikke når man som jeg husere i provinsen. Måske man skulle overveje noget : )

  • Ann-Christine skrev:
   2. juli 2011 kl. 09:53

   Sine, så skal du da næste forbi på research :-) Der er ihvertfald plads til flere af den slags steder her i landet

 • ohhhappy skrev:
  1. juli 2011 kl. 17:36

  Det ser godt nok hyggeligt ud! Og nogle lækre brød og kager. Må lige huske det, til når jeg kommer til Kbh igen…

  • Ann-Christine skrev:
   2. juli 2011 kl. 09:55

   Ja, det er et fint sted, der er faktisk mange gode steder. Jeg tænkte at det er meget godt med en anbefaling af nogle favoritter indimellem

 • Anne skrev:
  1. juli 2011 kl. 22:06

  Hmm den kender jeg slet ikke… Så den må jeg da snart forbi!!
  :)

  KH og god weekend

  • Ann-Christine skrev:
   2. juli 2011 kl. 09:56

   De har en ret god og prisvenlig morgenmad, Anne – den kan altså virkelig anbefales :-)

   God weekend Anne

 • Pernille skrev:
  2. juli 2011 kl. 14:48

  Af hjertet tak for de rosende ord. Vi gør vores ypperste, for at vores lille hjemmebageri holder trit med de visioner vi havde inden vi startede og for, at alt arbejdet og slidet er det hele værd. Brødet er bagt med kreativitet, kaffen brygget med koncentration og rammerne skabt af alt det omkring os. Tak for besøgende og på gensyn.

  Med kærlig hilsen Pernille
  Mor til “Krummen & Kagen”

  • Ann-Christine skrev:
   2. juli 2011 kl. 20:34

   Pernille, man kan mærke at I gør noget ud af det og har hjertet med i det I laver. Jeg kommer helt sikkert igen – mange gange :-)

 • Mette skrev:
  2. juli 2011 kl. 22:55

  Hvor lyder det dejligt, at du har mulighed for holde jævnlige one-on-one fridage med dem :)

  • Ann-Christine skrev:
   3. juli 2011 kl. 21:32

   Det er også ret fantastisk. Jeg elsker når vi er sammen alle fire, men også når vi kan være sammen hver for sig.

 • Øglemor skrev:
  3. juli 2011 kl. 17:03

  Jeg er helt enig med dig i, at Krummen & Kagen er et fantastisk sted. Har afholdt både hele og halve hjemmearbejdsdage dernede – de har nemlig også fin-fin internetforbindelse. Og de der karameller, iggå; de er mega-farlige! :-)

  • Ann-Christine skrev:
   3. juli 2011 kl. 21:34

   Uhhh, der sagde du noget som kan være helt farligt for mig. Jeg vidste nemlig slet ikke at de havde netforbindelse, sikke muligheder … ;-)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.