Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/lakrids-kaffe/

Lakrids på kaffen

Jeg er blevet helt vild med lakridspulver – nu også i kaffen.

En stempelkande med frisktkværnede bønner, 1 spsk rålakridspulver fra Johan Bülow og kogende vand. Mælkeskum og et drys lakrids på toppen. Det ser smukt ud og er en himmelsk kop forkælelse på en kold vinterdag.

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *




14 kommentarer
  • Maiken skrev:
    14. februar 2012 kl. 08:33

    Det fik jeg i går dog bare i latté, og det smager lækkert! :)

    • Ann-Christine skrev:
      16. februar 2012 kl. 07:57

      Ja, det er nemlig så godt. Jeg skal da også prøve i en latte, elsker den drik

  • 14. februar 2012 kl. 10:17

    Kors, hvor ser det godt ud. Lakridspulveret står på ugens indkøbsliste – nu vil jeg altså også lege med lakrids! Kaffen her må jeg helt sikkert prøve :-)

    • Ann-Christine skrev:
      16. februar 2012 kl. 07:57

      Det er fantastisk sjovt at lege med lakrids :) Jeg er bidt af det og eksperimentere meget med lakrids i maden

  • Mia skrev:
    14. februar 2012 kl. 20:27

    Jeg kan anbefale en skefuld Salty liquorice syrup fra Bülow, i en cappuccino :)

    • Ann-Christine skrev:
      16. februar 2012 kl. 07:55

      Mmmm, det lyder også virkelig lækkert. Jeg må prøve det! :)

  • 16. februar 2012 kl. 20:59

    Det er smukt, Ann-Christine! Du er stjerne-inspirerende :) Kh Anne

    • Ann-Christine skrev:
      16. februar 2012 kl. 22:22

      Du er sød, Anne! Tusind tak :)

  • Anna skrev:
    25. februar 2012 kl. 22:10

    Det er en virkelig skøn blog du har! Bare et lille spørgsmål: jeg kan se at du har brugt lakridsrodspulver før, og her bruger du så Bülows lakridspulver. Hvilken smagsforskel er der på de to typer lakridspulver?

    • Ann-Christine skrev:
      26. februar 2012 kl. 09:23

      Der er stor forskel. Begge lakridspulver er rigtig gode, men til hver deres formål. Johan Bülows lakrids smager mere som ægte lakridspastiller, eller ren rålakrids. Urtekrams variant er smager rigtig godt og mere som lakridsrod end som ren rålakrids og lader sig ikke opløse på samme måde i fx kaffe.
      – og tak for de søde ord om bloggen :)

  • Katrine skrev:
    27. februar 2012 kl. 14:08

    Jeg kan anbefale at køre nogle stjerneanis i kaffekværnen og tilsætte kaffen. Mums – det giver den helt rigtige, bløde lakridssmag.

    • Ann-Christine skrev:
      27. februar 2012 kl. 22:41

      Super god ide. Tak for tippet

  • Abigail skrev:
    5. oktober 2012 kl. 10:43

    Jeg blev inspireret af din lakridskaffe og besluttede mig for at lave den. Jeg lavede kaffen og ville varme mælken i en gryde. Men opdagede derefter desværre at min mælk var blevet sur. :( MEN – jeg blev hurtigt glad igen da jeg kom i tanke om den is jeg havde i fryseren. :) Så jeg lavde lakridskaffe med variation – prøv det! Lakridskaffe med vanilieis og et lakridsdrys på toppen! NØJ – det er godt!

    Hav en dejlig weekend! :)

  • Natasha Sommer skrev:
    18. april 2014 kl. 13:30

    Hvor er det simpelt, men også GENIALT! Hvorfor har jeg ikke selv tænkt den tanke?! :-) Du er super inspirerende… Tak for de gode råd.