Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/latterlig-l%c3%a6kkert/

Simpelt og lækkert

Kaffe fra stempelkanden, frisk pisket tyk og cremet mælkeskum af minimælk og et lille drys kanelsukker på toppen. Simpelt og alligevel så dessertlækkert at jeg for et øjeblik glemmer alt om chokoladetrang.

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
7 kommentarer
 • Therese skrev:
  14. oktober 2010 kl. 12:33

  Mums.
  Pisket med Bamix? Jeg har nemlig tænkt over om man mon kan piske varm mælk med den.

  • Ann-Christine skrev:
   14. oktober 2010 kl. 12:36

   Jeps, med min vidunder Bamix, Therese :) Det skal være kold mælk, ellers bliver mælken ikke ordentlig tyk og cremet. Og så er det i øvrigt økologisk minimælk fra Arla, der giver det allerbedste og tykkeste skum – om man kan lide Arlagiganten eller ej… jeg har testet de fleste økologiske minimælk efterhånden :)

 • Mette skrev:
  14. oktober 2010 kl. 13:26

  Umm, hvor lækkert! For mig er kaffe heller ikke et “power-shot”, men helt klart en snack ;)

 • iBaby skrev:
  14. oktober 2010 kl. 13:37

  Argh, du har en Bamix. Heldige asen! Sådan en gad jeg godt at eje, men den koster jo lige så meget, som et par lange sortet støvler, som jeg står og mangler, efter mine besluttede sig for at implodere forleden. Og der er desværre ikke råd til begge dele lige nu.

  Nå. Så er det godt, at jeg har en Nespresso-mælkeskummer i stedet (eller hvad den nu hedder). For den der kop ser da godt nok vildt lækker ud. Har ikke prøvet med kanelsukkeret før, men det kunne være, at det skulle være aftenens eksperiment.

  (I øvrigt får jeg det lækreste skum med Arlas skummetmælk. Ikke minimælk, ikke letmælk – men skummetmælk. Det er da lidt spøjst…)

 • Ann-Christine skrev:
  14. oktober 2010 kl. 13:42

  Mette,
  En snack nemlig, den skal nydes den gode kop :)

  iBaby, Det dilemma kan jeg godt forstå, ville nok også vælge støvlerne.
  Bamixen er en af mine absolut bedste køkkeninvesteringer. Vores gamle blender brændte sammen og så ville jeg have en som jeg kunne bruge til ALT. Vi bruger den hver eneste dag og den er seriøst pengene værd – hey, det er jo snart jul, ik….. :)
  Jeg må da lige prøve skummetmælken også – så kunne det jo være man kunne tillade sig et stykke chokolade til :lol:

 • Girasol skrev:
  24. juni 2014 kl. 10:10

  Hej..

  Kan du fortælle mig hvilken model din Bamix er?

  • Ann-Christine skrev:
   24. juni 2014 kl. 18:05

   Vores er 140 w. den er god, men vidste jeg at vi ville blive så glad for den, havde vi købt en større model.