Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/lygtemaend-og-graeskarhoveder/

Lygtemænd og Græskarhoveder

Efterårsferie er et kæmpe hit. I svømmehal, i Danmarks Akvarium, i Zoo og på legeplads og andre små ture. “Vi” Har sprunget middagsluren over flere gange og det har haft en gavnlig effekt på nattesøvnen, og sandelig om vi ikke alle sov til klokken knap 8 i morges, antallet af gange det er sket de sidste 2 1/2 år kan tælles på en hånd. I dag har vi stort set lavet så lidt som muligt, men har dog fået lavet et par græskarlygter til terrassen.

10 kommentarer
 • Øglemor skrev:
  19. oktober 2011 kl. 22:59

  Fine lygter! Og hvor skønt med den tilbagekomne nattesøvn. Måske krudtuglerne bare er ved at vokse fra deres middagslur? Den stopper jo formentlig automatisk, når de skal til at i børnehave, men hvad siger vuggestuen – skal de sove derovre?

  Hvor går I egentlig i svømmehallen, når I er af sted? Vil gerne svømme lidt med Øglen, når jeg stopper med at agere fuldtids foderbræt for Varanen, men jeg ved ikke lige, hvor det er mest optimalt at tage børn med hen. DGI, måske?

  • Ann-Christine skrev:
   20. oktober 2011 kl. 21:38

   Ja, måske er det fordi de er ved at være ovre middagsluren. Jeg synes bare det er tidligt, er det ikke? De skal ikke nødvendigvis sove i vuggestuen, men de siger at de plejer at være klar til at sove når det er. Så vi har aftalt at de i første omgang korter luren af.
   Vi er ret glade for Østerbro svømmehal, den er ret hyggelig men de kan jo selvfølgelig ikke bunde nogen steder. De får vinger og bælte på og så flyder de bare rundt og svømmer og springer fra kanten. Men mon ikke de vil synes at DGI er vildt vildt fedt også. Det tror jeg
   (hahaha, fuldtidsfodrebræt ….. den var go´ )

 • Tulip skrev:
  19. oktober 2011 kl. 23:03

  Hvor er det nogle fine lygter, vi har grinet meget af dine historier fra telefonen idag, synes de er så sjove de to ynglingsbørn.

  Undskyld men må sige at jeg ikke kunne lade være med at grine over at være fuldtidsfodrebræt ;-) ha ha det må være sin sag.

  • Ann-Christine skrev:
   20. oktober 2011 kl. 21:40

   Ja, der er virkelig mange guldkorn i øjeblikket :) Elsker de små spøjse udtryk og indtryk de fortæller.

 • MissMuffin skrev:
  20. oktober 2011 kl. 06:40

  Sikke nogle fine lygter:)
  Jeg tror også hellere, at jeg må få lavet en så:)

  • Ann-Christine skrev:
   20. oktober 2011 kl. 21:40

   Det er noget så hyggeligt at lave dem, jeg gad godt at lave flere … ;-)

 • Maiken Holm Nors skrev:
  20. oktober 2011 kl. 21:49

  Rigtig fine lygter. :) Vi var i gang med at lave græskarlygte i går og det var bare super hyggeligt. Hos Julia Hausfrau fik jeg det tip at bruge græskarkernerne, så måske det kunne være en idé til dig næste gang? Det gav en kæmpe portion krydrede græskarkerner til salatskålen eller snacks. Ret lækkert. :)

  • Ann-Christine skrev:
   20. oktober 2011 kl. 21:52

   Tak Maiken :) Jeg havde faktisk taget kernerne fra, men så skulle aftensmaden laves, børnene bades, puttes osv – så jeg kom aldrig videre med dem og opdagede dem i den skål jeg havde stillet til side med dem i morges. Da var de ikke så meget værd, desværre. Det er nemlig så super lækkert med de ristede kerner.

 • Maiken Holm Nors skrev:
  20. oktober 2011 kl. 21:50

  PS: Ingrid ville også lave rare lygtemænd, og den var jeg med på. Hellere et glad ansigt ind af vinduet. :)

  • Ann-Christine skrev:
   20. oktober 2011 kl. 21:54

   Ja, ik´ Synes det er så hyggeligt at de står og smiler til os ude fra terrassen – her bliver også lige vinket godnat til dem inden puttetid :)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.