Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/maanesoesteren-boganbefaling/

Månesøsteren af Lucinda Riley – Boganbefaling

månesøsteren-bog

Vi er vist mange der er faldet pladask for såvel serien om de syv søstre, som for Lucinda Rileys bøger i det hele taget – og den nyeste bog af Lucinda Riley Månesøsteren har virkelig været længe ventet.

Jeg har netop læst de sider af Månesøsteren og den var en lige så fin og dejlig oplevelse som de forrige bøger. I denne femte bog i serien, lærer vi Tiggys baggrund og historie at kende og det havde jeg glædet mig til, for jeg synes ikke vi havde hørt så meget til hende i de andre bøger.

Om Månesøsteren
Tiggy har netop takket ja til at arbejde på godset, Kinnaird, som ligger afsides i den skotske natur. Som de andre søstre har hun fået ledetråde, fra den afdøde adoptivfar Pa Salt, der fører hende tilbage til hendes oprindelse. På godset møder hun Chilly, som fortæller hende, at han har ventet på hende og lovet hendes slægt at når han mødte hende ville han sende hende hjem … 

Vi følger Tiggys rejse til Spanien og som i de andre bøger flettes fortid og nutid sammen på fineste vis. Jeg er helt lige så begejstret for denne bog, som de forrige – omend jeg måske synes denne bog, sluttede en anelse for “som forventet” – i mangel af bedre beskrivelse. Er der mon andre, der oplevede det?

Den næste bog i serien handler om Electra og for første gang er der ikke meldt en udgivelsesdag ud. Electra er nok den søster der er mindst flatterende henvist til i de forrige bøger, men mon ikke vi også falder for hende, når vi kommer bag facaden og lærer hende at kende ♡månesøsteren

En af jer skrev og fortalte i kommentarfeltet i et tidligere indlæg her på Valdemarsro, at Lucinda Riley  indtaler alle sine bøger på diktafon. Jeg synes det er sådan en fin detalje at få med og vide, som læser af de skønne bøger.

Kan man ikke næsten forestille sig, hvordan Lucinda Riley har gået rundt på de forskellige områder af verden i sin research og indtalt bøgerne i omgivelserne. Jeg synes næsten, at jeg kan mærke det på stemningen i fortællingerne og tænker, at det må være med til at skabe magien i bøgernes fine beskrivelser.

15 kommentarer
 • Pia skrev:
  10. december 2018 kl. 12:24

  Købte for flere år siden den første bog på en tur til London – bare fordi den var på bestsellerlisten – og har efterfølgende læst alle bøgerne på engelsk. Har lige haft Månesøsteren med hjem fra London denne weekend – og skal i gang med den – lige så snart jeg er færdig med Kastanjemanden :)
  De bliver ikke ringere af, at læse dem på originalsproget – og selvom de er lange – så er man alt for hurtigt færdig med at læse dem.

  • Ann-Christine skrev:
   10. december 2018 kl. 16:28

   Jeg er helt enig, de er alt for hurtigt færdiglæst – er virkelig heller ikke god til at ‘spare på’ en god roman og blot læse lidt af gangen. Rigtig god fornøjelse med månesøsteren – jeg står selv i kø til Kastanjemanden, den glæder jeg mig meget til.
   Kh AC

 • Anette Merrild Knudsen skrev:
  10. december 2018 kl. 19:34

  Hej Ann-Christine,
  Den vil jeg glæde mig til at læse eller høre på Mofibo.
  Til gengæld kan jeg VIRKELIG anbefale “Senor Peregrino” og “La Peregrina” skrevet af Cecilia Samartin. Jeg søgte på din side, men kunne ikke finde dem, så jeg ved ikke om du har læst dem.
  PS. som altid, tusind tak for top lækre opskrifter, der altid lykkedes.
  Vi har skrevet sammen før – det er os der er flyttet ned syd for Køln, og jeg laver alle de danske retter efter dine opskrifter – eller Claus Meyers. :-)

  • Ann-Christine skrev:
   12. december 2018 kl. 17:12

   Tusind tak for anbefalingen! Jeg har hørt godt om de bøger, og vil meget gerne have dem læst på et tidspunkt også. Har sat dem på min lille læseliste :)
   Tusind tak for din søde hilsen, det er så hyggeligt og rart at høre :)
   Kh AC

  • Trine Buus skrev:
   11. december 2018 kl. 09:34

   Har også læst Senor Peregrino og La Peregrina. Der findes en tredje bog i serien Los Peregrinos. Den er dog ikke nær så god som de to første, men de var virkelige også fantastiske. Kan varm anbefale Drømmehjerte og Kvinder i hvidt som også er skrevet af Cecilia Samartin.

   • Ann-Christine skrev:
    12. december 2018 kl. 17:54

    I er så gode til at give anbefalinger, det er så dejligt og inspirerende ♡

 • Maria skrev:
  11. december 2018 kl. 21:41

  Åhh, skal ned og hente den på biblioteket i morgen, og jeg glææææder mig til de hyggelige aftener på sofaen under mit tæppe og den bedste kop te, mens jeg sluger Månesøsteren. Er helt vild med den serie, i det hele taget alt LR har skrevet :)

  GOD december Ann-Christine,

  Kh Maria

  • Ann-Christine skrev:
   12. december 2018 kl. 18:29

   Ih, hvor lyder det bare som den skønneste julehygge og jeg håber du får den skønneste læsestund med denne bog.
   Rigtig god jul til jer, Maria :)
   Kh AC

 • Joan skrev:
  12. december 2018 kl. 20:52

  Uh…..Har fået den i kalendergave af nissen (red. min skønne skønne mand❤️) Glæder mig vildt til at komme igang med den. Prøver at lade den ligge og vente så der er læsestof til juleferie …. endnu en grund til at glæde sig til juleferien….
  Glædelig jul til dig og din familie. ?
  Kh Joan

  • Ann-Christine skrev:
   13. december 2018 kl. 09:38

   Skønne romaner er så dejlige gaver ♡ Rigtig god fornøjelse med den
   Glædelig jul til dig og din familie
   Kh Ann-Christine

 • Sarah skrev:
  13. december 2018 kl. 11:18

  Ihhhh jeg glæder mig til at læse den. Den er købt hjem og står og venter på reolen, håber at komme i gang med den i juleferien, men har lige fået “Kvinden i vinduet” hjem fra biblioteket, og den skal vist lige læses først :)
  Kender du “Den tavse fontæne” af Rebecca James? Den har jeg lige læst færdig og kan også anbefales :)
  Kh Sarah

  • Ann-Christine skrev:
   13. december 2018 kl. 11:35

   Så var der jo lige to nye skønne anbefalinger og tips fra dig :) Ingen af dem kender jeg i forvejen, så de må da lige med på min læseliste herhjemme ♡
   Rigtig god læselyst til dig og rigtig glædelig jul, Sarah
   Kh AC

   • Sarah skrev:
    13. december 2018 kl. 12:19

    Også rigtig glædelig jul til dig Ann-Christine.
    Håber du synes om bøgerne, elsker at blive inspireret af andres læse oplevelser og efterhånden finder man jo stille og roligt ud af hvem man deler smag med.
    Jeg fik bestilt “4 3 2 1” af Paul Auster hjem fra biblioteket, (kender du den) læste om den et sted, og blev vild med ideen i historien. Men den er kæmpe stor, så nåede slet ikke at komme igennem den inden den skulle afleveres :)
    Håber du får læst en masse dejlige bøger i julen :)
    Kh Sarah

    • Ann-Christine skrev:
     14. december 2018 kl. 11:13

     Mange tak ♡ Nej den kendte jeg ikke – det lyder jo som et dejligt julegaveønske, så er man ihvertfald ikke presset af en afleveringsdeadline ;)
     Kh AC

     • Sarah skrev:
      17. december 2018 kl. 09:29

      Det var da en super god ide :). Tror straks den må på min ønskeseddel.
      Kh Sarah

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.