Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/mandag/

Lige nu …

Ann-Christine Hellerup Brandt

Første mandag i det nye år. Første arbejdsdag, første skoledag og første dag længe, hvor vi skulle stille vækkeuret så vi ikke sov over os. Tænk, i denne juleferie har begge mine børn sovet til over 8 næsten hver dag – det er aldrig sket før. Og selv om det er temmelig dejligt at putte lidt længe under dynerne, så bliver dagen selvfølgelig også det kortere – og jeg synes derfor det er helt rart at komme lidt tidligt fra start igen. Så tidligt åbentbart, at jeg vågnede i morges allerede kl 4.45 og var lysvågen. Op og nyde morgenstilheden, lave en kop te og så fik jeg tilmed lige svaret mails og ryddet op i hele indbakken, inden resten af familien vågnede. Så rart!

Og nu er jeg så klar til et nyt år. Alle familiebilleder fra jul og nytår er arkiveret i vores egne familiealbum og i stedet for et indlæg med en masse små glimt fra julen – så vil jeg blot lige i dag kigge ind på bloggen og ønske jer en rigtig god mandag. Min første arbejdsdag i dette år, vil jeg bruge på at rydde op på hjemmekontoret og gøre det lidt hyggeligt. Der skal også ryddes op i  kvitteringer, fakturaer, kigges regnskab og den slags småkedelige ting, og det mere hyggelige som at rydde op og redigere billeder på computeren, skrives på lidt blogindlægideer og lægges en masse dejlige planer for den kommende uge, måned og det nye år og ja, bare på alle måder komme godt fra start.

Ha´ en skøn mandag – jeg håber også I kommer helt godt fra start i dag :)
havedrom

lys

hyacinter

10 kommentarer
 • Helene skrev:
  4. januar 2016 kl. 10:45

  Det lyder som en god plan at starte året med at få ryddet op og gjort klar. God arbejdslyst og så vil jeg lige benytte lejligheden til at ønske dig godt nytår og sige tak for din inspirerende blog! Jeg glæder mig til at følge med i hele 2016 også :-)
  Vh Helene

  • Ann-Christine skrev:
   4. januar 2016 kl. 12:04

   Tusind tak, Helene. Det er så rart at få gjort helt rent bord og lige have tid til at tænke lidt tanker om og planlægge den kommende tid.
   jeg glæder mig også rigtig meget til at følges i 2016 og håber året er startet godt for dig :)
   Godt nytår
   Kh AC

 • Ida V.R. skrev:
  4. januar 2016 kl. 10:52

  Hvor er de fine hvide fyrfadsstager fra?

  • Ann-Christine skrev:
   4. januar 2016 kl. 12:05

   De er fra Anne Black :)

 • Dorte skrev:
  4. januar 2016 kl. 11:53

  Hej AC
  Også rigtig skøn mandag til dig. Lyder som en god start på det nye år. Her er vi også kommet overraskende godt fra start. Mine unger har sovet til ved 9-tiden hver dag i ferien, så vi var lidt spændte (læs:bekymrede;)) for morgenen, men alle kom op i fin stil og godt humør og så kan man vel egentlig ikke bede om mere. Jeg kan mærke, at 2016 bliver et godt år, så jeg er også klar til start.

  KH
  Dorte

  • Ann-Christine skrev:
   4. januar 2016 kl. 12:07

   Åh, hvor skønt at I også har kunnet sove dejligt længe i ferien, og ikke mindst komme godt fra start idag, selv om det var tidligt op. Mine børn glædede sig sådan til at komme i skole i dag, så det gik også helt som smurt herhjemme. SÅ dejligt med sådan en start efter ferien.
   Rigtig dejlig dag til dig
   Kh AC

 • Stephanie skrev:
  4. januar 2016 kl. 15:48

  John Seymours bøger om selvforsyning er fantastiske ! :) det er er nærmest en bibel herhjemme og de er dejlig lette at bruge og inspirerende at læse.
  Jeg glæder mig til at høre mere om jeres haveprojekt i løbet af året :)
  Højbedsmetoden kan varmt anbefales når man ikke har meget plads, men gerne vil have et godt udbytte uden at skulle luge alt for meget :)

  KH Stephanie

  • Ann-Christine skrev:
   5. januar 2016 kl. 22:26

   Jeg har fået den i julegave af min søster og er meget begejstret allerede!
   Vi byggede disse kort efter vi flyttede ind: http://www.valdemarsro.dk/hojbede-af-pallerammer/ og jeg er helt enig med dig i at det er virkelig et hit med højbede – dét skal vi også have igen til sommer. Blot i en lidt anden udgave end dem vi havde før.
   Glæder mig meget til at fortælle mere om haveprojektet løbende :)
   Kh AC

 • Camille skrev:
  4. januar 2016 kl. 16:56

  Er heldigvis m på holdet m børn, der valgte at sove længe i julen – så dejligt!!

  Jeg ku godt bruge inspiration til håndtering af fotos – altså hvordan du gemmer og har back up osv… hvis du sku ha lyst til at dele din tilgang…

  • Ann-Christine skrev:
   5. januar 2016 kl. 22:29

   Nyder det rigtigt efter 6 år med op kl 6 året rundt ;) Det er SÅ skønt at kunne sove lidt længere alle sammen :) Dejligt at I også kan det.
   Jeg gemmer egentlig blot billeder i mapper efter årstal, og laver backup til både ekstern harddisk + til dropbox – og sletter dem jævnligt fra computeren, så de ikke fylder der. Har ledt, men endnu ikke fundet et bedre system end det.
   Kh AC

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.