Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/wraps-med-peberfrugt-og-poelse-madpakketips/

Wraps med peberfrugt og pølse + tip til fine og praktiske navnemærkater

Jeg har tænkt mig at lave lidt forskellige nye opskrifter til madpakker her i sidste halvdel af dette skoleår – og målet er at minimum to gange om måneden, vil jeg komme med nye madpakke opskrifter, inspiration og ideer. Nu har jeg sagt det højt og så har jeg jo det at holde mig selv oppe på ;)

I denne omgang har jeg lavet nogle lækre wraps med pølse, peberfrugt og purløg, som vi så godt nok spiste i haven i vintertøj på en mild dag i juleferien – men de er super gode til madpakken og så fik jeg jo også lige testet mærkaterne på madpakkerne + efterfølgende tur i opvaskemaskinen.

PT10min

Wraps med pølse og peberfrugt

2 pers.     10 min
2 pers.
Ingredienser
  • 2 tortilla wraps
  • 8 stykker god skiveskåret pølse, finthakket (eller skinke)
  • 1/4 rød peberfrugt, finthakket
  • 2 spsk finthakket purløg
  • 10 spinatblade, finthakket (kan evt undlades)
  • 2-3 spsk mayo
  • salt og friskkværnet peber
Udskriv opskrift
10 min
Fremgangsmåde

Bland alt fyldet sammen i en skål.

Lav evt dobbeltportion, og opbevar i en skål med låg i køleskabet et par dage, så er der til en nem omgang madpakker igen senere på ugen.

Fordel fyldet i hver sin wrap. Fyld kun på 2/3 af wrappen og rul dem så sammen med start fra den side hvor alt fyldet sidder og afslut med den ‘tomme’ side af wrappen.

Pak den hele wrap ind i madpakkepapir, hvor enderne lukkes tæt om bunden, som var det en gave man pakker ind. Skær over på midten og så er de klar til madkassen.

Opskriften giver 2 hele wraps (jeg skærer dem over, så er der er 2 halve til hvert barn)