Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/wraps-med-peberfrugt-og-poelse-madpakketips/ Frokost Madpakker

Wraps med peberfrugt og pølse

Jeg har tænkt mig at lave lidt forskellige nye opskrifter til madpakker her i sidste halvdel af dette skoleår – og målet er at minimum to gange om måneden, vil jeg komme med nye madpakke opskrifter, inspiration og ideer. Nu har jeg sagt det højt og så har jeg jo det at holde mig selv oppe på ;)

I denne omgang har jeg lavet nogle lækre wraps med pølse, peberfrugt og purløg, som vi så godt nok spiste i haven i vintertøj på en mild dag i juleferien – men de er super gode til madpakken.

Prøv også: Min opskrift på de bedste pølsehorn >>

Wraps med pølse og peberfrugt
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT10MPT10M2
Ingredienser
  • 2 tortillas pandekager
  • 40 g chorizo, finthakket
  • 0,50 rød peberfrugt, finthakket
  • 2 spsk purløg, finthakket
  • 40 g baby spinat, finthakket
  • 3 spsk mayonnaise
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Bland alt fyldet sammen i en skål.

Fordel fyldet i hver sin wrap. Fyld kun på 2/3 af wrappen og rul dem så sammen med start fra den side hvor alt fyldet sidder og afslut med den ‘tomme’ side af wrappen.

Pak den hele wrap ind i madpakkepapir, hvor enderne lukkes tæt om bunden, som var det en gave man pakker ind. Skær over på midten og så er de klar til madkassen.