Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/pizzasnegle/

Pizzasnegle

Pizzasnegle til madpakken er virkelig lækkert og disse er saftige og fyldt med god velsmag.

Samtidig er dejen god til at holde på det lækre fyld, og de skabte jubelråb fra Johan og Julie over kombinationen forleden dag af to yndlingsretter, pizza og bolognese – jeg bruger ofte en rest bolognese, men laver den lige så ofte med tomatsauce, ost, chorizo eller andet lækkert.

Det er dog rart at der er lidt ‘ekstra fyld’ og fuldkornsmel i dejen gør pizzasneglene mættende og dejligt grove.

Prøv også: min bedste opskrift gulerodsboller >>

PT2Hog30Mter

Pizzasnegle

18 stk.    2 timer og 30 minutter
18 stk.
Ingredienser
Udskriv opskrift
2 timer og 30 minutter
Fremgangsmåde

Dej
Rør gær ud i en skål med mælk.

Tilsæt olie, A38, honning, æg, salt, fuldkornsmel og rør det godt sammen.

Rør og ælt derefter hvedemel i lidt efter lidt, til dejen er lækker, smidig og nem at arbejde med.

Stil dejen til hævning med et klæde over og lad den hæve i en times tid.

Tomatsauce
Kom løg og hvidløg i gryden med olie og sauter til løgene er klare og bløde.

Tilsæt alle de andre ingredienser og lad det simre i 20 minutter. Sæt derefter saucen i køleskab, så den er afkølet, når pizzasneglene samles

Samle pizzasneglene
Rul derefter dejen ud på en meldrysset bordplade til den er omkring 1/2 cm i tykkelsen.

Smør fyldet ud over hele dejen, på nær omkring 4 cm fra den ene kant og drys med ost.

Rul dejen sammen til en lang rulle og skær snegle i ca 2 cm tykkelse med en skarp kniv.

Sæt dem på en bageplade med bagepapir og form dem runde og pæne med hænderne. Lad dem hæve i 30 minutter. Pensl med et sammenpisket æg og bag dem i en forvarmet ovn i 16-18 minutter ved 180 grader varmluft.