Pirogger med oksekød og grøntsager
I dag har Johan og Julie disse lækre pirogger med i madpakken i skolen.
Jeg lavede dem til vores aftensmad i går og da Julie havde taget den første bid spurgte hun; “mor, har du lagt nogle til side til vores madpakker i morgen – for det kunne godt nok være lækkert!”
Og de skønne fyldte brød er jo virkelig også et hit i madpakken! Og som en del af en picnickurv, til skovture, strandture eller bare til at spise med grøntsager til i haven på en varm solskinsdag.
Jeg sniger gerne en del grøntsager i fyldet – for dels smager det jo virkelig skønt og dels er det en fin måde både for os voksne og for børnene, at få spist endnu flere grøntsager.
Arbejdstid 45 min.
Antal 14 stk.
Kan fryses Ja
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Pirogger med oksekød og grøntsager
- Dej
- 25 g gær
- 3 dl mælk
- 1 spsk honning
- 40 g smør, smeltet
- 1 tsk salt
- 500 g hvedemel, cirkamål - evt iblandet en smule groft mel
- Fyld
- 1 løg, finthakket
- 1 spsk olivenolie, eller kokosolie
- 350 g hakket oksekød
- 3 gulerødder, groftrevet
- 0,50 squash, groftrevet
- 2 fed hvidløg, finthakket
- 1 tsk sød paprika
- 1 tsk stødt spidskommen
- 140 g koncentreret tomatpuré
- salt
- sort peber, friskkværnet
- 1 dryp worcestershire sauce, til at smage til
- Derudover
- 1 æg, sammenpisket til pensling
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Dej
Lun mælken en smule til blot omkring 37 grader og rør gæren ud i mælken.
Rør honning i og derefter salt, smør og tilsidst hvedemel lidt af gangen, indtil dejen kan æltes til en blød og smidig dej.
Lad den hæve i en ren skål under et klæde på køkkenbordet i 45-60 minutter.
Fyld
Kom olie og løg i en sauterpande eller gryde og sauter løgene i nogle minutter ved middelvarme og under omrøring til løgene er bløde.
Skrue op for varmen til max, tilsæt oksekødet og brun det.
Når oksekødet er brunet, tilsættes revet gulerod, squash og finthakket hvidløg, tomatpure samt spidskommen og paprika.
Sæt låg på og lad det simre ved lav-middel varme i 30 minutter.
Smag til med salt, peber og Worcestershire sauce. Hvis der er meget væde i fyldet, så tag nu låget af, skrue en smule op for varmen og lad det simre uden låg nogle minutter til væden er fordampet.
Saml pirogger
Del dejen i 14 lige store stykker, som først rulles til runde boller og dernæst rulles flade til en rund cirkel med en kagerulle.
Kom en klat fyld på midten, luk cirklen til en halvcirkel og brug en gaffel til at lukke dejen sammen hele vejen rundt.
Sæt de samlede pirogger på en bageplade og lad dem hæve i 15 minutter.
Pensl med sammenpisket æg og bag i ovnen ved 175 grader varmluft i 12-16 minutter.
Jeg har længe gerne ville lave pirogger (har aldrig prøvet det før) og din opskrift ser godt nok let og tilgængelig ud. Så det må helt sikkert blive et ferie-projekt. Så kan de komme med i madkurven på stranden :-) kh. Birgitte
Dejligt at det kan inspirere :)
De er nemlig både lækre og nemme at lave, så jeg håber de bliver et hit hjemme hos dig også.
Rigtig dejlig sommer til dig
Kh AC
Pirogger er skønne – selvom de kræver lidt tid.
Jeg laver dem altid vegetariske med enten spinat/løg/feta/hytteost/cheddar eller med rå tomater/forårsløg/feta.
Blot til inspiration.
?
Dejlige varianter :)
Ih det ser vel nok lækkert ud! Hvilket tilbehør vælger du til sådan nogle, når de bruges til aftensmaden? Eller det er måske piroggerne der udgør tilbehøret?
Jeg laver en salat eller to til, skærer gnavegrønt til børnene og det er egentlig det … når det skal være nemt.
Denne couscoussalat er skøn til eller denne jordbær og feta salat
Jeg bruger altid resten af fyldet der er til overs til at lave pastasalat som tilbehør og så pastaskruer, rest af fyldet, majs fetaost og pesto i også.
Det er mega lækkert
Skøn ide! Tak for at dele
Kh Ann-Christine
Pirogger er skønne i madpakken eller picnic kurven. Det er længe siden jeg har lavet dem. Tror det skal være et weekend projekt. ?
Har ofte lavet en stor portion og frosset dem ned det går super fint.
Tager dem op om aftenen og lader dem tø op i en pose på køkkenborderet. Om morgenen smides de lige en tur på brødristeren for at blive sprøde og så i madpakken indpakket i madpapir. Ellers papirspose ( ikke pladtik, det gør dem bløde)
Tilbehør gnavegrønt, lidt frugt og lidt mandler eller en fignestang.
Velbekommen.
Nicoline
Nemlig en skøn madpakke og godt at høre at det går fint at fryse dem ned – tror hellere jeg må lave flere dobbeltportion næste gang ;)
Kh AC
Åhhhrgh, det lyder lækkert – jeg har haft lyst til at bage/lave dem længe, men har altid tænkt det er godtnok lidt for bøvlet for mig og min tålmodighed… men jeg takker endnu engang for god opskriftsinspiration. Vi skal på picnic på mandag med min store datters klasse, så det er da lige det vi skal have med (for det lyder overhovedet ikke bøvlet…) :) Måske jeg skal lave en ekstra stor portion i weekenden, så der er til madpakker også.
Ha’ en skøn onsdag, kh. S.
Det er nemlig slet ikke spor bøvlet, men faktisk ret nemt – og jeg er da bare så glad for din søde hilsen og for at kunne inspirere til at bage dem. Jeg håber de bliver en succes til picnic turen med klassen :)
Rigtig dejlig onsdag til dig også
Kh AC
Så fik jeg lige styr på maden til tá-selv bordet til skolefesten :-)
Tror du man kan koldhæve dejen, så man bare skal bage dem lige inden
afgang? Jeg har nemlig ikke så meget tid mellem arbejde og festen.
Endnu engang tak for daglig inspiration!
Dorthe
Hej Dorthe,
Så dejligt at høre :)
Ja, det vil jeg sagtens mene at du kan og det gør det jo bare ekstra nemt :) Måske bare justrere gærmængden til 15 gram.
Rigtig god fornøjelse
Kh AC
Kære Ann-Christine,
Tak for en dejlig blog som jeg har fulgt i mange år!
Jeg kunne godt tænke mig at vide om du har lavet – eller evt vil lave – et opslag om mel og meltyper?
Jeg kan godt have lidt svært ved at gennemskue hvad der er groft, midt imellem og helt hvidt.
Og hvad betyder det når du skriver “med kim og skaldele”?
Kærlig hilsen
Camilla
Kære Camilla,
Tusind tak for din søde hilsen, hvor dejligt at høre!
Og det vil jeg da lige notere til et kommende indlæg, for rigtig god ide.
Mht kim og skaldele, så indeholder et enkelt melkorn en lille kimspire, det er her langt de fleste næringsstoffer sidder og gode olier – men da det har kort holdbarhed så bliver det ofte skilt fra i processen fra korn til mel. Jeg foretrækker at det er inkl kim, så jeg får næringen med og så køber jeg ikke mere mel end jeg bruger inden for en månedstid.
Det står ofte på pakken at det er inkl kim dele.
Skallen er den kerne uden om, den der giver fiber og grovhed til melet. Den er med i fuldkornsmel og grahamsmel – men også i enkelte hvedemel fx hvedemel fra Søris, som er den jeg bruger pt.
Generelt, så oplever jeg at øko mel giver de bedste resultater, smag og så er de også oftere inkl kim og skaldele.
I disse pirogger, kan du få et fint resultat med både grahamsmel, fuldkornshvede, spelt eller lign.
Håber det hjalp en smule, og så skal jeg nok lige huske et indlæg på et tidspunkt om det :)
Kh Ann-Christine
Hej Ann-Christine
Jeg bagt pirogger forleden og de blev fine havde dog en del fyld tilbage ? får du brugt alt dit. Der var et par stykker tilbage
dem ristede jeg på min brødrister (jeg har en der kan lukkes sammen)
det blev rigtigt godt.
Du skal have stor ros for dine opskrifter de holder hvad de lover :-)
Venlig Hilsen
Connie
Hej Connie,
Ja, stort set alt sammen. Tror jeg havde en enkelt spsk tilovers.
Dejligt at høre det blev godt og at det generelt gør der med mine opskrifter – det er jeg rigtig glad for at høre :)
Dejlig dag til dig
Kh AC
Hej har du et godt råd til hvordan man undgår at piroggerne går op? Har lavet dem flere fange og resultatet det samme?m! Fylder eller ik så meget i dem. Mvh jeanette
Hej Jeanette,
Det har jeg ikke selv prøvet – er det i selve samlingen de går op eller andre steder?
Kh AC
Hej – først TUSINDE TAK for din skønne hjemmeside, som altid kan inspirere :)
Hvor køber du bagerposerne henne? Syntes kun jeg kan finde steder hvor man skal købe 1.000 stk. ad gangen, og det er lige i overkanten :)
Kh Anette
Jeg kan ikke huske hvor jeg endte med at købe vores, i en webshop og jeg købte også mange på en gang. Omkring 1000 stk – så jeg har ihvertfald papirsposer til 2 års madpakker fremover ;)
Kh AC
Hej Ann-Christine.
De ser bare så lækre ud! Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at komme enten feta eller frisk mozarella i dem, som du også har angivet som evt. Men jeg er dog lidt bekymret for, om den friske mozarella vil frigive for meget væske, så det går ud over dejen. Har du prøvet at bruge det i opskriften?
Vh Laura
Hej Laura
Hvis du lader den friske mozarella dryppe godt af og dupper den med et stykke køkkenrulle, så går det helt fint, oplever jeg :)
Rigtig god fornøjelse. De er så lækre, tror næsten jeg bager dem en gang hver 14 dag til madpakkerne herhjemme ;)
Kh AC
Hej! Kunne du ikke lave en video med disse? :-)
Jo, det vil jeg meget gerne gøre :)
Hej – nu har jeg besluttet mig for at prøve disse i weekenden, for de ser så lækre ud, og så er de en god kandidat til kommede forårs-ture i skoven.
Og så vil jeg lige sige at jeg synes det er en fantastisk side du har lavet! ??
Jeg har allerede set SÅ mange opskrifter jeg gerne ville prøve?. Og min mand faldt faktisk selv over din fish n’ chips opskrift, der jo også viste sig at være rigtig god (og den dip!!?)!
Nu er du simpelthen blevet vores/min go-to inspiration – så mange tak for en masse lækre opskrifter, der er lavet med succes + dem der står i kø for at blive prøvet ???
(Jeg har to drenge på 2,5 og 4,5 år sååå lege-tid i køkkenet er ikke det jeg har mest af ?)
Og til slut en ?? til din youtube-kanal – det er SÅ godt?.
Bedste hilsener
Øj, hvor er du sød! Det var da så absolut den skønneste hilsen at gå til weekend på ♡
Tusind tak og jeg er så glad for at høre at mine opskrifter bliver brugt flittigt og at du synes om min nye YouTubekanal også
Rigtig god weekend til dig og din familie
Kh Ann-Christine
Jeg lavede igår en nakkesteg og kødet er virkeligt mørt. Nu tænker jeg om det kan gå i pirogger? I givet fald, hvad ville du blande det med? Kødet blev stegt i stegeso med hvidløg, ingefær og rosmarin. Derudover krydret med garam marsala, salt og peber.
God weekend :-)
Uhmm, det kunne være så lækkert – og ja, det er jeg sikker på at du fint ville kunne bruge i pirogger.
jeg ville måske lave en nem grøntsagssauce og blande det med. Blot en ds hakkede tomater, 1/2 revet squash, evt en revet gulerod og så krydre det med spidskommen og garam marsala – blande det med kødet og bruge det som fyld. Du kan dog helt sikkert også fint bruge kødet blot som det er og måske lave nogle lækre minipirogger med dem.
GOd weekend :)
Mmm.. Jeg har længe haft kig på dem her til min datters madpakke – og nu har jeg lige en god rest sovs i køleskabet, så i dag skal det være:-)
Hun har sådan et fint teaerprojekt på sin skole denne uge og skal have ekstra madpakke med, så tænkte jeg ville bruge anledning til endelig at få lavet noget andet end rugbrød til hende – og samtidig fylde lidt i fryseren.
Tror du jeg bare kan lave dobbelt potion af denne opskrift, også lave resten til pølsehorn?
Dbh, Helene
Hej Helene,
Sikke da en skøn ide! Du kan sagtens bruge samme dej til pølsehorn og måske også til gulerodssnurrer hvis du har lyst til at prøve dem også :)
Kh AC
Må de hæve i længere tid? :) måske to-tre timer :)
Det kan de fint gøre, kom evt bare 20 g gær i :)
Hej jeg har set på opskriften med dine Pirogger, men jeg kan ikke finde Worcestershire sauce nogen steder, hvor plejer du at købe det
Med venlig hilsen
Louise. A
Jeg køber det i Brugsen eller Føtex – spørg endelig bare efter det i butikken :)
Du kan evt godt undlade det, men det giver en god smag til mange retter :)
Hej Ann-Christine. Fantastisk opskrift! Kan man evt. Bruge soya sauce istedet for worchestersherie sauce?
Du kan godt smage til med en smule soja eller fishsauce – eller helt undlade det :)
God fornøjelse og rigtig god weekend
Kh AC
Kan klart anbefale denne opskrift. Har dog skiftet den smeltet smør ud med krydre smør fra kærgården. Og løget med to hele forårsløg groft hakket.
Smager super godt lavede dem til aften med en dejlig råkost til ?
Skønt at høre! Tak for din fine tilbagemelding :)
Hej ann-christine kan jeg bytte mælk ud med vand eller soya mælk og margarine byttet med olie da mælkeprodukter er et No go. Er blevet meget inspireret af dine opskrifter mvh susanne
Du kan fint bytte mælk med vand og smør med olie.
Tak for din søde hilsen :)
Kh AC
Tak for svar.
Gulerødder squash og løg hvad er Ca vægten på det
Hvis jeg ville bruge skinkestimer i hvad grønsager ville så passe til og evt reven ost. mvh susanne
Det kommer sig ikke så nøje hvad vægten er … jeg tager udgangspunkt i cirka standard supermarkedsstørrelser i mine beregninger af stk, og hvis gram er vigtigt for opskriften notere jeg det og ellers ikke.
Du kan sagtens komme skinkestrimler og revet ost i opskriften her i stedet for oksekød.
Kh AC
Lavede dem i går – var næsten bedre på madpakken i dag efter en kort tur i mikroovnen. Puttede chili i kødet og spiste dem med cremefraiche til – kan virkelig anbefales :-)
Skønt at høre!
Mange tak for din fine tilbagemelding på opskriften :)
Kh AC
Hej. spørgmål til piroggerne. Kan man evt knapt bage dem færdige og så fryse dem ned, og bage dem færdige når de skal bruges?
Du kan godt skære 2-3 minutter af bagetiden, men nok ikke mere end det.
Det prøver jeg næste gang, har bagt dem i 10 min denne gang, så må jeg spørge “panelet” ( 4 børn og mand) om hvad de synes er bedst.
Tak for en fænomenal hjemmeside, kan sige det meget kort – jeg elsker den ???
Dét er jeg rigtig glad for at høre, kan du tro ♡
FAAAAANTASTISKE Pirogger!!!!
Alle i huset elsker dem.. Det er IKKE sidste gange jeg laver dem :-)
Hvor er det skønt at høre ♡ Tak for din fine søde tilbagemelding på opskriften
Hej kan jeg lave dejen dagen i forvejen og koldhæve den ? Hilsen Tine movsing
Det er en fantastisk hjemmeside du har lavet ? bruger den hvergang jeg laver noget ?
Hej Tine,
Det kan du sagtens gøre :)
Tak for din søde hilsen – det er vel nok dejligt at høre.
Rigtig god weekend
Kh Ann-Christine
Dejen til disse pirogger er skøn! Da jeg er vegetar, har jeg af gode grunde ikke prøvet at lave fyldet. Til gengæld har jeg fyldt mine pirogger med feta, oliven og hjemmelavet timian/hvidløgsolie. Det fungerer hver gang.
Tak for mange gode opskrifter!
Mvh Amalie
Rigtig dejligt at høre – og det lyder som toplækkert fyld du kommer i ♡
Tusind tak for din søde hilsen
Kh AC
Hej Ann-Christine
Jeg er fan af dine opskrifter, din side, dine youtube videoer, etc :))
Du skriver , at der skal 5 spsk tomatpure i fyldet. Når jeg ser din skål i videoen, ser den ret tyk ud – paste-agtig. Er den den fra dåse, du bruger – de der små dåser med 70/140 gr. som går under mange navne, bl.a. paste, pure, osv. Netop tomatpure og tomatpaste og tomatpassata bruges i flæng, og man aner ikke hvilken type der egentlig henvises til.
Men ellers tak for en supernem opskrift, hvor fyldet jo kan varieres i det uendelige.
Benny
Hej Benny,
Jeg bruger enten tomatpure fra dåse eller den fra änglemark på tube.
Det passer nok med en ds på 140 g.
Tusind tak for din søde hilsen og pæne ord om Valdemarsro, det er dejligt at høre :)
Skøn dag til dig
Kh AC
Er Worcestershire sauce og Engelsk sauce det samme? Det siger Google. Hvad hedder den du bruger?
Hej Britt,
Jeg bruger den orange Worchestershire fra Lea & Perrin.
Engelsk sauce er Beauvais mærke, og om det er 100% samme produkt er svært at sige, da fremgangmåde og opskrift er hemmelige (lidt på samme måde som beauvais ketchup, Heinz ketchup og alle andre købte og hjemmelavede ketchup)
Men uanset, så kan engelsk sauce og worchestershire sauce til enhver tid erstatte hinanden i opskrifter :)
Kh AC
Så fik jeg lige genopfrisket opskrift og fremgangsmåde, så i morgen skal der laves mange med forskelligt fyld, så nemt at have i fryseren på camping når vi skal have noget nemt, eller der kommer uventet gæster til frokost ???
Hvor godt! Rigtig god fornøjelse med dem ♡
Hej Ann-Christine. Jeg fandt den appetitlige opskrift på pirogger på din side, og den vil jeg kaste mig ud i at udføre i morgen. Men jeg vil også gerne fortælle, at jeg lige har taget et billede af Valdemarsro;) Jeg har nemlig fornylig været i Kiev i Ukraine, og jeg besøgte en katedral med en sarkofag, hvor de mener, at den danske konge Valdemar den Stores oldefar blev begravet for 900 år siden. Han var nemlig fyrste i Kiev, og hed Vladimir, og det var ham, som Valdemar var opkaldt efter.
Hvor fint, det lyder til at have været en dejlig tur!
Rigtig god fornøjelse med piroggerne.
Kh AC
Elsker pirogger. Især med en rest chili con carne, det er bare mums!??
Helt enig! Chili con carne er så lækkert i pirogger ♡
Hej. Tror jeg vil kaste mig over denne opskrift – de lyder super lækre :-) Kan man evt. tage en portion og fryse ned inden bagning. Altså når de er samlet, men inden man stiller dem til hævning?
Jeg tror du vil risikere at dejen bliver våd ved optøning pga fyldet … men jeg har ikke prøvet at fryse dem ubagt, så du kan evt prøve med en enkelt og se om det fungere.
Jeg elsker virkelig de her pirogger, de har reddet min madpakke mange gange! Har du opskrifter på andre end oksekød, f.eks. vegetar?
Hvor er det dejligt at høre :)
Jeg laver dem ofte selv som ‘restemad’ og har testet både med chili sin carne og med saucen til min vegetarlasagne
Der er mange flere lignende retter under min samling af vegetar opskrifter som også sagtens kan bruges som fyld.
Kh AC
Lavede dobbeltportion af dejen, puttede et æg i og lavede boller ud af den ene halvdel dej og pirogger af den anden. Bollerne smager også skønt, og arbejdsindsatsen var minimal ?
Hvor ser de gode ud :-) Hvor lang tid tænker du, at de kan holde sig? Hvis jeg laver en portion til 14 stk, vil jeg så kunne lave dem om søndagen og have til frokost fredag? :) De ville være så perfekte til madpakken!
Mange tak! De er også et hit herhjemme hos os alle fire og til madpakkerne .
De kan sagtens fryses, og kan holde sig 1 måned i fryseren og 1-2 dage på køl
Kh AC
Hej Ann-Christine
Hvor mange gr. fyld passer ca. til den portion dej, der er i opskriften?
Venlig hilsen Ann
Hej Ann
Det har jeg ikke målt efter
Kh AC
Skal lave pirogger til mit barnebarn og hans ven der er mælkeallergiker. Tror du at dejen bliver ok hvis jeg bruger vand i stedet for mælk?
Ja, det kan du fint gøre, de vil også blive lækre med vand.
God fornøjelse
Kh AC
Tusind tak for hjælpen – de blev supergode med vand og mælkefri plantemargarine.
Dejligt at høre :)
Kh AC
Har i dag lavet disse pirogger for første gang samt dine mini pizzaer til børnenes madpakker – hold nu op de er lækre og nemme at lave. De bliver begge helt sikkert et hit hos børnene. Tak for dine skønne opskrifter. Jeg søger efterhånden udelukkende på din side når jeg skal finde opskrifter! Har endnu ikke prøvet at lave en opskrift fra din side som ikke smager andet end skønt. Mvh Maria
Tusind tak for din søde hilsen og tilbagemelding på denne opskrift, det er jeg glad for.
Kh Ann-Christine
Hej tak for den dejlige opskrift kan de fryses?
ja, Det står øverst i opskriften, lige under opskriftens overskrift i den lyserøde boks :)
Jeg har ikke lige noget honning liggende, kan man bruge sukker i stedet for, hvis ja hvor meget ca?
Ja, samme mængde
Kh AC
Hej Ann-Christine.
Hvis man ønsker at benytte en købt færdigdej, hvad kommer så nærmest, pizza-, tærte-, butterdej eller?
Mvh. John Johansen
Hej John
Jeg har ikke prøve de færdige deje, så kender ikke konsistensen og resultatet af dem, men et bud må blive pizzadej der nok holder bedst på fyldet og minder mest om
Kh AC
Hej Ann-Christine :-)
Først, tak for alle dine skønne opskrifter.
Mit spørgsmål til dig går på, om man kan erstatte noget af den almindelige hvedemel med durum mel?
På forhånd tak og god dag.
Hilsen Marianna
Hej Marianne
Mange tak for din søde hilsen.
Det kan du godt, men blot 10-20 % da du måske ellers vil opleve at de bliver lidt sværere at lukke tæt og holde på fyldet.
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine
Hej Ann-Christine
Nu har jeg bagt pirogger efter din opskrift og hele huset dufter dejligt. Jeg bagte dobbelt portion dej og delte den i to. En til din kødsauce og den anden halvdel fyldte jeg med smøreost, skinkestrimler og revet ost.
Jeg er spændt på hvordan de sidste kommer til at smage for dem med kødsauce smager himmelsk.
Mange tak for alle dine dejlige opskrifter
Mvh Lotte
Uhmm, hvor lyder det lækkert! Også din variant med smøreost og skinke, jeg er sikkert på det bliver et hit også.
Mange tak for din søde hilsen og rigtig skøn søndag til dig
Kh Ann-Christine
Vil bare dele at hvis man vil lave pirogger på samlebånd kan man fra tid til anden finde et forme til både pirogger, dumplings eller ravioli I Lidl. De både skærer dejen i cirkel og efterfølgende klappe den sammen så de lukker til 😃
Smart! Tak for at dele tippet :)
Kh Ann-Christine
Piroggerne er en stor succes her. Både med vegetarisk fyld og med kylling, karry, løg og æble. De kan sagtens fryses.
Blander du karry, kylling, løg og æble sammen på evt en pande inden du kommer det på dejen?
Hvor er det dejligt at høre! Mange tak for din søde hilsen
Kh Ann-Christine
Rigtig lækker opskrift, skøn dej, som smager så godt! Tak for opskriften :-)
Hej Amalie
Mange tusind tak for din søde hilsen og tilbagemelding på opskriften, det er jeg glad for at høre :)
Kh Ann-Christine
Hej Ann- Christine
Har du en god ide til tilbehør til piroggerne .
Har tænkt mig at lave dem i næste uge,hvor det er min maduge.
Min mand og jeg skiftes nemlig hver anden uge til at lave mad.
Er super glad for dine opskrifter. De bliver flittig brugt.
Hej Kirsten
Hvor lyder det som en fin ordning og mange tak for din søde hilsen.
jeg får lige nu helt lyst til at servere piroggerne med denne salat eller denne
De vil være lækre til.
Dejlig dag til jer og god fornøjelse
Kh Ann-Christine
Der var en, der efterlyste papirsposer til piroggerne når de skal med i madpakken. Jeg har altid brugt kaffefiltre som poser til sandwich, pirogger o lign og det fungerer så fint. Vh Tine
Sikke en fin ide, tak for at dele :)
Kh Ann-Christine
Hej Ann-Christine
Jeg har også problemer med, at piroggerne åbner sig i samlingen… uanset, at jeg ellers sikrer mig, at alle er godt lukkede, når de ryger i ovnen … ikke kun med din opskrift, men også andres.
Vh Gitte
Hej Gitte
Har du tilsat ekstra mel, så dejen er blevet for fast og ikke klistre så godt sammen i lukningen?
Du kan også pensle kanten med vand, inden du lukker dem, så de klistre bedre sammen.
Kh Ann-Christine
Hej Ann Christine
Elsker at se dine videoer
Kan de fryses ned og smides mikroovnen
Paw
Hej Paw
mange tak, det er jeg glad for :)
De kan fint fryses og varmes i ovnen.
Mikroovn skal jeg ikke kunne sige, da jeg ikke selv har en og ikke har testet det – så det må komme an på en prøve
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine
Lækker opskrift
Mange tak :)
Kh Ann-Christine
Fantastisk opskrift, enkel og nem at følge og piroggerne smagte super godt! Tusind tak!:-)
Så dejligt! Tusind tak for din fine tilbagemelding :)
Kh Ann-Christine
Hej! Hvilken honning bruger du?
jeg bruger blot den jeg har ved hånden på dagen, det kommer sig ikke så nøje
Kh Ann-Christine
Jeg står til at skulle opereres på den ene hånd (selvfølgelig den dominante) og skal have gips på i 2 uger, så jeg tænker, at disse vil være perfekte til frokost, mens jeg kommer. Har du eventuelt nogle forslag til aftensmad, der kan fryses ned og kun skal spises med en hånd? Tak.
Hej Cindie
Jeg ville lave mængde af chili con carne, supper og simreretter, som nemt kan spises med en hånd :)
God bedring med hånden!
Kh Ann-Christine