Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/pizzatwisters/

Pizzatwisters

Pizzatwisters er en ny udgave af alle de pizzasnegle, pizzasnurre og pølsehorn der ryger gennem madpakkebageriet herhjemme og selv om jeg har et ret stort udvalg af madpakke opskrifter her, så er de favoritterne.

Hvis jeg havde tal på, hvor mange gange jeg har bagt de mange lækre madpakkebrød – og de hitter fortsat. I forskellige former, med forskelligt fyld og udgaver. Og så er de alle sammen, inkl disse pizzatwisters, nemme at bage, de holder sig lækkert frisk i madpakken og bliver ikke tørre allerede dagen efter de er bagt + de kan fryses, så jeg bager som regel 4-5 gange sådan en portion og fryser ned til madpakkerne.

Her har jeg kommet tomatsauce, en god chorizo og frisk mozzarella i, men varier gerne med god skinke, grønt, en rest chili con carne, lasagnesauce eller bolognese. Det er altsammen lækkert!

PT3H

Pizzatwisters

12 stk.    3 timer
12 stk.
Ingredienser
Udskriv opskrift
3 timer
Fremgangsmåde

Lun mælken til den er omkring 30 grader lunt. Rør gær ud i mælk og tilsæt derefter ymer, olie, sukker, salt, hørfrø, grahamsmel og æg.
Rør det godt sammen og tilsæt derefter mel til dejen er smidig og nem at arbejde med og ælte.

Stil den til hævning i en skål med et rent klæde i to timer.

Fold pizzatwisters.
Når dejen har hævet rulles den ud på bordpladen til en stor firkant og smøres med tomatsauce, drysses med ost samt chorizo.

Opskrift på tomatsauce her >>

Fold den ene side over den anden og skær 12 strimler på på cirka 4 cm, som hver skæres igennem igennem til to stimler, som twistes rundt og lægges på en bageplade med bagepapir til hævning. Lad dem hæve i cirka 30 minutter.

Bag pizzatwisters i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 15-17 minutter