Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/kop-nudler/ Frokost Madpakker, Suppe

Kopnudler ala ramen

Hjemmelavet vegetar kopnudler ala ramen.

Her er kopnudlerne lavet i en super lækker hjemmelavet udgave, fyldt med grøntsager og masser af næring og velsmag.

Det er virkelig lækkert at have med i madpakken og det er ren luksus med sådan en skøn varm ret midt på dagen. Man kan lade sig inspirere af opskrifterne og så ellers blot bruge hvad man lige har i grøntsagsskufferne og af rester. Hjemmelavede kopnudler er en oplagt måde at få brugt lidt af det man lige har i køleskabet forvejen.

Prøv også: få flere madpakke opskrifter her >>

PT30MPT15M3

Vegetar kopnudler ala ramen

Tid i alt30 min.
Arbejdstid15 min.
Holdbarhed2 dage
Antal3 portion
Ingredienser
  • 1 dl grøntsagsbouillon, kraftigt blandet
  • 1 tsk miso
  • 0,50 tsk soja
  • 1 tsk ingefær, fintrevet
  • 100 g nudler
  • 1 håndfuld baby spinat, fintstrimlet
  • 0,50 rød peberfrugt, i tern
  • 1 gulerod, i julienne
  • 1 håndfuld bønnespirer, grofthakket
  • 1 forårsløg, finthakket
  • 1 knivspids chiliflager
  • 1 æg, hårdkogt
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Rør grøntsagsboullion, miso, soja og friskrevet ingefær sammen i en skål til en misodressing

Kog nudlerne til de er akkurat møre. Hæld det kogende vand fra, hæld iskoldt vand over nudlerne og lad dem dryppe af i en sigte.

Bland de kolde nudlerne med misodressing og anret den i madkassen. Top med grøntsagerne, æg og luk madpakken.

Servering
Hæld kogende vand over suppen og rør godt rundt. Lad det trække i et minutter, inden det er klar til at blive nydt.