Kop Nudler Minestrone
Hjemmelavede Kop Nudler Minestrone – smækfyldt med grøntsager, krydderurter og smag som den italienske pastasuppe.
Du kan variere med andet grønt, for sådan en portion kopnudler er en god måde at undgå madspild og få brugt rester fra grøntskuffen.
Glasset kan fyldet med grøntsager og nudler, samtidig med at man tilbereder aftensmaden og kan så holde sig på køl til næste dag.
Prøv også: få flere madpakke opskrifter her >>
Arbejdstid 25 min.
Antal 1 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Kop Nudler Minestrone
- 100 g nudler
- 1 dl grøntsagsbouillon, kraftigt blandet
- 0,50 tsk tørret timian
- 0,50 tsk tørret oregano
- 1 spsk soltørrede tomater i olie, i olie
- 2 skiver bacon, sprødstegt og finthakket
- 1 forårsløg, fintsnittet
- 50 g squash, i små tern
- 1 gulerødder, i små tern
- 50 g spidskål, fintstrimlet
- 3 cherrytomater, skåret i kvarte
- 30 g parmesan, eller anden hård ost, friskrevet
- 1 drys frisk timian
- Til servering
- 3 dl kogende vand
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Kog nudlerne, til de er akkurat møre. Hæld straks kogende vand fra, hæld iskoldt vand over nudlerne og lad dem dryppe af i en sigte.
Rør grøntsagsboullion til en stærk og kraftig boullion med soltørrede tomater, timian og oregano og vend blandingen med nudlerne.
Kom i et henkogningsglas og top med finthakket bacon, forårsløg, squash, gulerødder, spidskål, cherrytomater, parmesan og timian.
Ved servering
Hænd kogende varmt vand over og rør suppen sammen. Lad det trække i et par minutter og nyd den lækre suppe.