Kop Nudler Minestrone


Hjemmelavede Kop Nudler Minestrone – smækfyldt med grøntsager, krydderurter og smag som den italienske pastasuppe.
Du kan variere med andet grønt, for sådan en portion kopnudler er en god måde at undgå madspild og få brugt rester fra grøntskuffen.
Glasset kan fyldet med grøntsager og nudler, samtidig med at man tilbereder aftensmaden og kan så holde sig på køl til næste dag.
Prøv også: få flere madpakke opskrifter her >>
Arbejdstid 25 min.
Antal 1 pers.

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Kop Nudler Minestrone
- 100 g nudler
- 1 dl grøntsagsbouillon, kraftigt blandet
- 0,50 tsk tørret timian
- 0,50 tsk tørret oregano
- 1 spsk soltørrede tomater i olie, i olie
- 2 skiver bacon, sprødstegt og finthakket
- 1 forårsløg, fintsnittet
- 50 g squash, i små tern
- 1 gulerødder, i små tern
- 50 g spidskål, fintstrimlet
- 3 cherrytomater, skåret i kvarte
- 30 g parmesan, eller anden hård ost, friskrevet
- 1 drys frisk timian
- Til servering
- 3 dl kogende vand
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Kog nudlerne, til de er akkurat møre. Hæld straks kogende vand fra, hæld iskoldt vand over nudlerne og lad dem dryppe af i en sigte.
Rør grøntsagsboullion til en stærk og kraftig boullion med soltørrede tomater, timian og oregano og vend blandingen med nudlerne.
Kom i et henkogningsglas og top med finthakket bacon, forårsløg, squash, gulerødder, spidskål, cherrytomater, parmesan og timian.
Ved servering
Hænd kogende varmt vand over og rør suppen sammen. Lad det trække i et par minutter og nyd den lækre suppe.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Hej
Det er imponerende, den fantasi du lægger for dagen med dine herlige opskrifter. Wraps er en helt ny boldgade for mig.
Butikken, hvor jeg købte pakken, sagde, at de godt kunne fryses, men kan det passe???
Og tager man bare en wrap lige fra posen og putter fyld i?? Eller skal den varmes på een eller anden måde? Der må gerne grines, men jeg vil altså lære disse for mig usædvanlige madvarer at kende.
Hej Jane,
Mange tak for din søde hilsen :)
Wraps kan fint fryses ned, og skal gerne tøes op og lunes lidt på en tør pande eller i ovnen (vend dem et par gange). De bliver blødere og lækre af at blive lunet. Hvis de skal fyldes og medbringes til en frokost, så lad dem gerne køle lidt af igen inden de fyldes.
Kh AC
Mange tak for din hjælp og dine omhyggelige svar.
Jeg er virkelig på bar bund her.
Hej Ann-Christine.
Hustruen og jeg skal til at spise lidt sundere. Og da du har mange gode opskrifter som denne, vil jeg gerne stille et spørgsmål.
Min hustru og jeg skal have dette som madpakke på arbejdet. Skal retten laves om morgenen eller kan den godt holde sig hvis man laver den dagen før?
Hej Alexander,
Hvis du bruger en 38% creme fraiche (der er mindre væde i) og smører dem med et tyndt lag fyld, så tror jeg fint det kan lade sig gøre at lave dem om aftenen uden at de bliver for snaskede af at stå :)
Kh AC
Hej Ann-Chistine.
Tak for svaret. Glæder mig til at prøve det :)
God dag.
Mvh. Alexander
Da jeg pt er hjemme på barsel forsyner jeg mig selv med lækre frokostanretninger, og min favorit er klart friskbagt rugbrød med god varmrøget laks, lidt røræg, hytteost, avokado og et par skiver tomat på toppen og salt og peber. Dertil et par gulerødder med den bedste humus ever fra Irma, grov humus?. Kan varmt anbefales?
Uhmm, det lyder virkelig også dejligt ♡