Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/mandagsselskab-med-isabella/

Mandagshygge

hortensia

Ahh, først hjemmelavet kartoffelsuppe og så en mandag aften i selskab med et nye magasin, ild i brændeovnen, en kande med god the. Det er en helt ok aften!

Bladet er udkommet i dag, og selvom vi kun lige har rundet den 1. oktober er det fyldt med juleideer, i form af adventskranse, julepynt og julemad.

Det er lige lidt for tidligt, synes jeg. På den anden side, så kan jeg ikke lade være med at lade mig rive lidt med, -og bliver da helt begejstret over en ide til en smuk adventskrans.

15 kommentarer
 • Tulip lillesøs skrev:
  1. oktober 2007 kl. 21:40

  Uhm jeg glæder mig til jul, det skal jo være sammen med jer c”,)

 • 1. oktober 2007 kl. 21:41

  Jeg glæder mig også rigtig meget! -glæd dig til at se min adventskrans, den er allerede planlagt nu ;-)

 • Nina skrev:
  1. oktober 2007 kl. 22:27

  Åhhh, det ser hyggeligt ud, også selvom det måske er lidt for tidligt med jul. Det får mig til at stresse bare en lille bitte smule over pakkekalendere!!

 • 1. oktober 2007 kl. 22:48

  Det er også rigtig hyggeligt, Nina! -og ingen grund til at stresse… bare hygge ;-)

 • Hulda skrev:
  1. oktober 2007 kl. 23:30

  Hei! det så ut til at Isabella er riktig fint, og med mange gode ideer. Man må jo få litt ideer i god tid, da rekker man jo å lage tingene. Jeg holder også på med noe juleting, skal brodere en banner som det står Gledelig Jul på og litt kristtorn. :) Jeg vil gjerne linke til deg. :)

 • 2. oktober 2007 kl. 06:01

  Hej Hulda! Det er rigtigt at man må starte i god tid, for at nå det hele, -og uden at få stress :-) Jeg glæder mig til at se dit julebanner!
  Tak for at du linker til mig, det er jeg rigtig glad for! Jeg har også linket til dig! :-)

 • Mia skrev:
  2. oktober 2007 kl. 12:17

  Inte alls dumt det där! kram

 • et cetera skrev:
  2. oktober 2007 kl. 13:58

  Åh, ja – julen er den bedste tid, hvis man lider den mindste smule af “pyntesyge” – der sker da ikke noget ved liige at vende planerne i tankerne, det gør jeg også – selv om det er MEGET god tid ;-)

 • Valdemarsro skrev:
  2. oktober 2007 kl. 20:13

  Mia, velkommen her! Det er nemlig rigtigt :-)

  Et cetera,
  -og jeg er meget pyntesyg ;-) og vild med julen! Ja planerne skal jo lige vendes og hygges med :-) Vi taler helt samme sprog! :-)

 • Mari ( Guldkant på livet) skrev:
  2. oktober 2007 kl. 20:21

  Å ja, Isabella-ett härligt magasin!! Trevlig läsning! Mari.

 • Madame skrev:
  3. oktober 2007 kl. 08:54

  Det ser rigtigt hyggeligt ud på dit billede – dejligt med en thepause og et lækkert blad med gode ideer, mens ilden knitrer i brændeovnen.

 • 3. oktober 2007 kl. 17:54

  Det var rigtig hyggeligt, Madame! En dejlig mandag aften :-)

 • conny skrev:
  5. oktober 2007 kl. 10:22

  Isabellas er et magasin, jeg har et dobbelt-forhold til. Jeg er meget lidt “pyntesyg” og får ofte for meget af indretningssiderne i dameblade etc. På den anden side kan jeg ikke stå for flotte forsider – og julen er jo, som et cetera siger, den bedste tid. Så i denne måned har jeg i princippet givet 60 kr. for en forside ;-) Det er suverænt den flotteste forside, jeg meget længe har set, og adventskransene ganske OK. Årets adventskrans er også valgt – Isabella har nemlig overtaget min ide med “adventsfad” og så lige givet den et twist, som jeg godt kan lide. Og konfekten og kagerne får da tænderne til at løbe i vand.
  p.s. I øvrigt HAR jeg allerede i september købt “årets nisse”, der dog blev omdøbt til “årets engle” – i keramik og lyseblå. Så julen startede forfærdeligt tidligt hjemme hos mig i år.

 • 5. oktober 2007 kl. 22:06

  Conny, velkommen her :-)
  -jeg er meget pyntesyg og ret glad for indretningssiderne, hvor jeg bliver inspireret til at prøve nyt :-) Men mest af alt er jeg glad for Isabella pga madsiderne og alle artiklerne med blomster og have.
  -Du er da tidligt på den med julepynt ;-) -så en smuk juletræskugle i dag, men nej! venter til november, -måske… ;-)

 • Birthe Larsen skrev:
  19. november 2019 kl. 12:16

  Jeg har set en opskrift i “Isabellas” magasinet, på rødkålssalat med limesaft, honning og soya.. Jeg skal lave denne opskrift 70 personer. Salaten skal indgå i en julefrokost til vores fællesspisning . Hvor mange/ rødkålshoveder skal jeg beregne og hvor meget af det andet. Jeg har svært ved at beregne, til så mange personer?Håber at der er hjælp at hente her?. Mange venlige hilsner fra Birthe Larsen (Middagselskabet ØP)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.