Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/marts-glaeder-jeg-mig/

I marts glæder jeg mig til …

marts morgen

Det er den første forårsmorgen – og himlen er blå med hvide skyer, solsorten fløjter, kaffen er god og jeg har i dag hele dagen for mig selv her på hjemmekontoret.

Martin er taget ind til Aarhus, hvor han har et par ærinder og har snuppet computeren med, og så finder han et rart sted at sidde derinde og redigere film i dag.

Herhjemme har jeg også linet op til en virkelig skøn og produktiv dag, så snart dette indlæg er udgivet, så fortsætter jeg med at skrive videre på et indlæg med inspiration og opskrifter på børnecocktails til lørdagens MGP fest. Jeg tog billederne til MGP-inspiration i går (til stor jubel for Johan og Julie og en af deres venner, da de kom hjem til den overraskelse efter skole i går)
Jeg glæder mig til at dele det med jer, så kig endelig forbi bloggen igen i eftermiddag.

Derudover er mine planer for i dag: skrive flere blogindlæg, lave opskrifter, lave madplan), tage billeder, skrive nyhedsbrev, redigere billeder, besvarer kommentarer, skrive et oplæg til en samarbejdspartner, komme helt til bunds i indbakken og ikke mindst … tage en kop kaffe med ud i haven senere (apropros punkt 1 i mine planer for marts) uanset, om jeg så skal sidde og klapre tænder og kaffen på et splitsekund bliver til iskaffe.

Det er forår nu, og det insisterer jeg lige så stædigt på, som solsorteparret i haven ♡

I marts måned glæder jeg mig til at …

 • drikke en kop kaffe eller te i haven på alle dage uden regnvejr. Trænger simpelthen sådan til at komme udenfor og få lidt lys, planteterapi og fuglefløjt
 • i biografen og se La La Land – har I set den?
 • planlægge sommerblomster, spiseligt grønt og krydderurter til haven og måske prøve om jeg allerede nu kan så radisser i ‘drivhuset’
 • se tegnefilmen Trolls – vi skal se den som fredagsfilm med popcorn og dyner. Dét har vi glædet os til lige siden vi missede den i biografen
 • frisk stenbiderrogn – vi har slet ikke smagt det endnu i år, hvilket er lidt usædvanligt, eftersom det er noget af det bedste vi ved ved februar, men så er priserne tilgengæld også lidt mere ‘spiselige’ her i marts.
 • plante forår i krukkerne ved vores hoveddør – der står stadig en helt fin stedsegrøn sag fra julen, men den får vist nok en lidt mere anonym plads i en krukke på nordsiden af huset, hvor den kan stå til næste efterår.
 • Skiftet til sommertid – lysere aftener, det bliver så dejligt.
 • overveje hvordan jeg vil fejre Valdemarsro 10 års fødselsdag i april – nogle ideer? Måske det skal være med et par kig tilbage i de 10 år og så en stjerneskøn fødselsdagskage opskrift …
 • se MGP herhjemme med mit lille firkløver på lørdag- vi har hyggelige planer om cocktails, pynt og popcorn.

Hvad glæder I jer særligt meget til i marts måned?

marts

20 kommentarer
 • Sidsel skrev:
  1. marts 2017 kl. 10:07

  Jeg sidder ofte ude på terrassen og drikker min kaffe, hvis det ikke regner eller blæser for meget. Er det koldt tager jeg et tæppe eller 2 med. Det er simpelhen så dejligt at få lys og frisk luft på den måde.

  • Ann-Christine skrev:
   1. marts 2017 kl. 21:44

   Jeg gjorde det også i dag, med tæppe, vinterstøvler og stort tørklæde på.
   Det støvregnede, men det var så fint alligevel – det vil jeg virkelig være flittigere til at gøre (året rundt) :)

 • Dorte skrev:
  1. marts 2017 kl. 10:13

  Kære AC – håber du kommer til at nyde din kaffe i haven. Lyder som en rigtig god idé. Jeg har ikke se La La Land, men overvejer at lokke Nils med i biffen snart, så lytter lige lidt med her i kommentarfeltet for at høre om det er en god idé. Trolls så vi i biffen i efterårsferien og vi glæder os til, at den kommer ud, så farmand også kan se den sammen med os. Vi har allerede prinsesse poppy hår og nogle af figurerne, så jeg tænker den fortsat bliver et stort hit herhjemme. Du skal da holde en lille blog reception på din fødselsdag. 10 år er kæmpestort og jeg ville personligt gerne kigge forbi og ønske dig stort tillykke. Men en stjerneskøn kage lyder nu også godt;). – jeg har lidt mere ydmyge ønsker for min have. Igen i denne måned satser jeg nemlig på, at den bliver ryddet for håndværkere :-). Ha’ en dejlig dag. Kram D

  • Ann-Christine skrev:
   1. marts 2017 kl. 21:53

   Årrh, stadig håndværkere! Jeg krydser fingre for at de snart er færdige hos jer. Kan virkelig godt forstå at du er ved at være utålmodig med det.
   Ved simpelthen ikke om jeg kan få det ind i kalenderen med en lille reception (vi har så mange fødselsdage, fester og arrangementer i april/maj) men jeg vil da lige overveje det. Kunne være så hyggeligt!
   Kram til dig

 • Gitte skrev:
  1. marts 2017 kl. 12:56

  Kan klart anbefale La La Land. Jeg er ellers ikke fan af musicals og var lidt skeptisk, men de 14 Oscars lokkede – samtidig lykkedes det at få min kæreste med (det tenderer nok tvang :-)) men han var virkelig positivt overrasket. Jeg går selv og overvejer at se den igen, og glæder mig i hvert fald til den igen når den bliver tilgængelig andre steder. Skynd dig af sted – den er virkelig hyggelig.

  • Ann-Christine skrev:
   1. marts 2017 kl. 22:00

   Ej, hvor lyder det godt! Nu glæder jeg mig ekstra meget :)

 • www. skøreliv.dk skrev:
  1. marts 2017 kl. 13:00

  Wauw, 10 år! Stort tillykke, hvor er det vildt! Bortset fra det, så er det da SÅ fantastisk, at det endelig blev forår, jeg troede nær aldrig det skulle ske! ❤️

  • Ann-Christine skrev:
   1. marts 2017 kl. 22:01

   Ja, det er da lidt vildt ♡ Tak!
   Og ja, det forår har været længe ventet, så lækkert at kunne mærke det bliver lysere dag for dag

 • Sofie skrev:
  1. marts 2017 kl. 13:25

  Husk tallerkensmækkere i haven til sommer – de er både flotte (i haven og i salater) og så smager de dejligt af karse ? Og de er nemme i haven – tåler bare ikke frost. Glædeligt forår til dig og familien ?

  • Ann-Christine skrev:
   1. marts 2017 kl. 22:06

   Ja, det kan du tro vi vil :) Dem havde vi også sidste år.
   Jeg havde fundet frem til en ikke så traditionel lyserød tallerkensmækker, som jeg glædede mig vildt meget til – den viste sig at være fuldstændig lige så højrød som dem vi har haft tidligere. Har nogle frø tilbage, så jeg er spændt på om der skulle gemme sig en lyserød iblandt ;)
   Rigtig glædeligt forår til dig

 • Katrine skrev:
  1. marts 2017 kl. 17:13

  Hvor kan man købe sådan en fin Do. skriveblok henne? Jeg nyder at læse din blog hver dag :) Rigtig glædelig forår til dig og din familie :)

  • Ann-Christine skrev:
   1. marts 2017 kl. 22:14

   Den er købt hos Kikki K – fineste webshop, men vær opmærksom på at der kommer ret høj told på.
   Tusind tak for din søde hilsen og rigtigt glædelig forår til jer

 • Catrine skrev:
  1. marts 2017 kl. 17:58

  Jeg har meget at glæde mig til.

  • Ann-Christine skrev:
   1. marts 2017 kl. 22:15

   Sikke en dejlig liste du har lavet ♡
   Rigtig god forårsmåned til dig

 • Camilla skrev:
  2. marts 2017 kl. 12:00

  En top ti over mest populære indlæg igennem 10 år.
  Et udviklings indlæg – f.eks billeder og hvordan du er blevet bedre, design osv.
  Måske hvordan din blog har udviklet sig generelt?

  Marts to do:
  Bare lave have og småprojekter færdig i huset, så vi er klar til foråret.
  Bleafvænning x 2.

  • Ann-Christine skrev:
   2. marts 2017 kl. 22:18

   Rigtig fine ideer – det vil jeg gerne skrive lidt på!
   Tak for inspirationen. Det kunne være hyggeligt at dele lidt om

 • Trine Schøn Nielsen skrev:
  6. marts 2017 kl. 20:37

  Kom så forår??
  I marts glæder jeg mig til:
  At være på veninderne i Århus- med overnatning på Guldsmeden, frokost hos Langhoff & Juel, shopping, middag hos Juliette og en hel søndag på Aros med tid til fordybelse- der var fyldt op på lykkekontoen, da vi tog toget hjem søndagaften.
  At holde løbeturene ved lige og nyde at det lyst efter arbejde
  At komme til Love Shop koncert
  At komme i haven og få ordnet efter vinteren-det trænger sådan
  At se La la land
  At læse månedens bog i bogklubben og diskutere denne
  At forsøge at spise mere grønt/spændende salater

  • Ann-Christine skrev:
   7. marts 2017 kl. 10:37

   Øj, sikke en håndfuld af de mest vidunderlige steder du skal besøge her i Aarhus. Selv om jeg bor her i byen, så har jeg faktisk overvejet at prøve at booke en overnatning på Guldsmeden, bare for at prøve det sted ;)
   Fineste marts liste – jeg synes virkelig altid du har så mange inspirende og rare planer for månederne! ♡

   • Trine Schøn Nielsen skrev:
    9. marts 2017 kl. 20:08

    Hej
    Gør det? Det er så hyggeligt? Jeg tænker også det ville være hyggeligt at være gæst hos dig? Ja det har været en skøn start på marts- og jeg er så glad for at jeg har lært at lave disse lister af dig- det skærper glæden ved de helt små ting der er særlige for hver måned- har også haft nyvasket sengetøj hængt til tørre ude i solen allerede- elsker det? Kh Trine

    • Ann-Christine skrev:
     11. marts 2017 kl. 16:11

     Og vi har været i haven hele 5 timer i dag – helt fantastisk. Det er virkelig en skøn tid vi går i møde nu ♡
     Og hvor er det altså dejligt at sådanne små ting som at lave disse lister kan gøre os så godt!
     Rigtig skøn weeekend
     Kh AC

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.