Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/min-soesters-hemmelighed-tracy-buchanan-boganbefaling/

Min søsters hemmelighed af Tracy Buchanan – boganbefaling

Min søsters hemmelighed er fuld af overraskelser og det er umuligt at gennemskue plottet undervejs. Jeg er ret vild med den!

Det er virkelig en medrivende bog om hemmeligheder, familiekomplikationer og er umulig at slippe igen, når man er startet på den.

Om bogen, Min søsters hemmelighed
Willows forældre døde ved en tragisk ulykke, mens Willow stadig kun var et lille barn. Hendes minder om forældrene er fyldt med kærlighed og varme. Efter forældrenes død, voksede Willow op hos sin moster, som aldrig rigtig har været så meget for at tale om Willows forældre. Ved et tilfælde begynder der sig at vise små glimt af at de minder Willow har fra sin barndom, måske er mere nuanceret og fyldt med langt flere hemmeligheder, end hun har vidst. Alt hvad Willow troede hun vidste om sin afdøde mor, far og sin moster er nu i frit fald og alle brikkerne skal falde på plads på ny – hvor hun selv må finde svarene i fortiden. 

Bogen er helt perfekt til alle os, der er vilde med Lucinda Riley, Kate Morton og Kimberley Freemans romaner

Det var en (eller faktisk flere) af jer der har anbefalet den her i bloggens kommentarfelt – tusind tak for det! Jeg lånte den på biblioteket og den kan varmt anbefales videre.

4 kommentarer
 • Nicoline skrev:
  19. november 2017 kl. 20:03

  Elsker Lucinda riley, Kate morton og kimberly Freeman denne må jeg da bestemt tilføje til listen af bøger jeg skal læse.
  Ligene læser jeg amazonernes ring også på din opfordring. Jeg har været lang tid om at låne den, da den ikke talte til mig. Men wow den er god, er lidt over halvvejs, så den er så svær at ligge fra sig.
  Ha’ en dejlig uge.
  Nicoline

  • Ann-Christine skrev:
   20. november 2017 kl. 11:15

   Åh, den er så god! Og jeg kan sagtens følge dig, for den talte heller ikke til mig i første omgang, men da jeg først var kommet i gang med den blev jeg simpelthen så vild med den. Håber hun skriver nogle flere bøger snart ♡
   Rigtig dejlig uge til dig og god læselyst :)
   Kh AC

 • Rikke skrev:
  23. november 2017 kl. 21:12

  Tak for anbefaling. Har lige læst “Hemmelighederne på Nanreath Hall” af Alix Rickloff. Den vil du helt sikkert også kunne lide. Om en Røde Kors sygeplejerske der under 2. Verdenskrig skal arbejde på militærhospital i det hus hendes biologiske mor voksede op, og som døde da hun var 6 år. Der er familiehemmeligheder gemt. Og romancer venter;)

  • Ann-Christine skrev:
   24. november 2017 kl. 10:25

   Tusind tak for anbefalingen – den vil jeg helt sikkert kigge nærmere på :)
   Lyder jo som en skøn bog!

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.