Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/minder-for-livet/

Minder for livet

7

Dagligt taler vi om små glimt fra vores rejse rundt i Asien i foråret. Vi mindes små episoder, kommer i tanke om små fjollede ting og der er mange “kan du huske dengang at …?” Den rejse har virkelig været en kæmpe oplevelse for os alle fire. Det har været ubeskriveligt at have så meget og så god tid sammen og vi har meget godt med hjem fra de fire måneder. Både rare minder og nye erfaringer om vores måde at være sammen som familie, prioriteringer i livet og erfaringer, vi har taget med os hjem til hverdagen.

Jeg har netop opdateret hele vores samlede rejsebeskrivelse, som er krydret med alverdens tips, gode råd og erfaringer til en længere rejse i Asien. Der er alle de bedste anbefalinger samlet, guides til steder og jeg har givet stjernepoint for forhåbentlig at gøre det hele mere overskueligt. Flere spørger, hvilke steder der har været de allerstørste oplevelser for os – og det har uden tvivl været hele Vietnam, Ubud på Bali, Gili Air og Georgetown Penang, som alle er fantastiske steder, som vi vil elske at gense.

Vores plan for denne sommer, har været at nyde en skøn dansk sommer, primært på egen matrikel, krydret med små udflugter og spontane ture. Men nok fordi sommeren ikke er helt så varm som håbet, så kan vi mærke en lille spirende udlængslen efter en lille bitte spontan rejse og lidt mere feriestemning. Martin går og drømmer lidt om at køre en tur til Leipzig, jeg drømmer lidt om at opleve Amsterdam – Johan og Julie drømmer stort og har flere gange spurgt, om vi ikke snart skal køre gennem hele Italien i en campingvogn og prøvesmage alle Italiens pizzaer … Sidstnævnte drøm, kunne jeg virkelig også godt tænke mig at realisere i en lang sommerferie på et tidspunkt.

3
A14_7346 Village ved Mekong Delta Hundehvalpe homestay-Vietnam-Mekong-Delta

and-vietnam vietnam-trafik A14_5884 A14_5804 turister trafik ho chi minh phu-qouc-Vietnam A14_5743

18 kommentarer
 • Line Ruth skrev:
  23. juli 2015 kl. 10:54

  Det må have været helt fantastisk at have 4 måneder intensivt sammen med familien og samtidig opleve så mange smukke steder. Jeg kunne godt tænke mig at høre, hvad du synes om jeres rejseperiode. Var 4 måneder nok, for meget eller tilpas for jer?

  • Ann-Christine skrev:
   24. juli 2015 kl. 09:50

   Det har været så fantastisk :)
   Det er svært at sige med tiden, for jeg tror måske nok vi (og også nok så mange andre) er indrettet sådan at vi indstiller os på varigheden og når tiden så nærmer sig afslutningen på rejsen, så er det også fint at skulle hjem igen.
   Martin kunne snildt have rejst videre sammen med os i et par år mere ;) Men jeg savnede efterhånden at blogge mere normalt og lave alle de dagligdags ting omkring bloggen og mit arbejde med den og medfølgende projekter – så for mit vedkommende og kun pga dét, så havde en måned mindre også været fin for mig. Havde jeg ikke arbejdet som jeg gør, så tror jeg også godt jeg havde synes det vare toppen med et par måneder mere.
   Johan og Julie – de nød det bare :) Og havde der været mere strandliv, så havde de også gerne snuppet længere tid.
   Kh AC

   • Line Ru skrev:
    24. juli 2015 kl. 20:55

    1000 tak for dit uddybede svar :) Du har helt ret i det, med at indstille sig efter den tid man nu engang har. Dejligt at høre at Johan og Julie havde det så godt – og selvfølgelig også jer.

 • 23. juli 2015 kl. 10:55

  Åhhh, så dejlige billeder og fedt at du har lavet en rejsebeskrivelse, som kan komme andre til gavn – du er super cool:-)!

  • Ann-Christine skrev:
   24. juli 2015 kl. 09:50

   Tusind tak, du er sød <3
   det er kun fedt hvis det kan hjælpe og inspirere andre til toplækre oplevelser på rejsen :)

 • Dorte skrev:
  23. juli 2015 kl. 11:48

  Skønne billeder fra det der utvivlsomt må ha været en unik familie oplevelse. Vi glædes også over de mange (dog kortere) ferier vi har været på med ungerne. Fælles oplevelser og minder er guld værd og skaber et helt særligt familie sammenhold. Kh Dorte

  • Ann-Christine skrev:
   24. juli 2015 kl. 09:51

   Det er nemlig bare rigtig skønt! Hverdagslivet er vidunderligt, men det er rejselivet virkelig helt bestemt også! :)
   Kh AC

 • Ditte skrev:
  23. juli 2015 kl. 12:30

  Det ser og lyder så fantastisk! Håber vi en gang får sådan en mulighed! :)

  • Ann-Christine skrev:
   24. juli 2015 kl. 09:51

   Det er det og så håber jeg at det lykkedes for jer at skabe muligheden og udleve drømmen :)

 • Birgitte skrev:
  23. juli 2015 kl. 12:43

  Det har været rigtig sjovt at følge jeres rejse. Fælles oplevelser er guld værd for familiefølelsen. Hvis I trænger til en smuttur kan en tur til Kardemommeby og Hakkebakkeskoven i Kristianssand i Norge på det varmeste anbefales. Jeres børn har lige alderen til det. Hvis man så snart dyreparken åbner, går direkte ned i Kardemommeby kan man få hyggelige snakke med politimester Bastian, Barber Sørensen og alle de andre før det hele går i lidt mere officielt i gang kl. 12. I løbet af en dag spilles næsten hele bogen igennem og slutter af med Kardemommefest. Hakkebakkeskoven er lige åbnet i år og er også rigtig fin.

 • Ulla skrev:
  23. juli 2015 kl. 15:31

  Du er en fantastisk fotograf. Det er hver gang en fornøjelse, at gå ind på din blog. Godt jeg fandt den ved et tilfælde for at par måneder siden.
  Kh Ulla

  • Ann-Christine skrev:
   24. juli 2015 kl. 09:52

   Tusind tak, Ulla -det er jeg rigtig glad for at høre! Og dejligt at du fandt vej hertil :)
   Kh Ann-Christine

 • Dorthe skrev:
  23. juli 2015 kl. 17:21

  Ren magi! Fanatiske billeder. Jeg deler begejstringen for Asien, og nyder at du deler ud på bloggen. Tak.

  • Ann-Christine skrev:
   24. juli 2015 kl. 09:59

   Tusind tak :) Det er dejligt at høre at vi er mange der deler begejstringen for Asien!
   Kh AC

 • Fie skrev:
  23. juli 2015 kl. 20:25

  Kan virkelig anbefale Amsterdam. Bor her på mit tredje år – sådan en lækker by! :-)

  • Ann-Christine skrev:
   24. juli 2015 kl. 09:59

   Åh, hvor dejligt!
   Må se om jeg kan lokke familien med, om ikke i år så måske næste år :) Nu må vi lige se om der kommer mere sol og varme i Martins ferie snart :)
   Kh AC

 • Mia skrev:
  28. januar 2017 kl. 09:19

  Hej, er lige inde og finde inspiration ? Det ville være dejligt, hvis du kunne skrive i dine rejsebeskrivelser hvor gamle Julie og Johan var, da I var afsted.

  • Ann-Christine skrev:
   28. januar 2017 kl. 12:57

   Hvilken rejse tænker du på?
   Da vi rejste i Asien var de 5 år gamle, men ellers spørger du endelig bare! :)
   Jeg synes ikke helt det vil falde mig naturligt at skrive det ind i vores rejsebeskrivelser, men du er altid hjertelig velkommen til at spørge løs
   Rigtig god weekend
   Kh AC

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.