Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/mini-kiks/

Mini kiks

Det har været lidt stille her på bloggen i weekenden. Vi har været på familiebesøg i det jyske, rund fødselsdag, fastelavnsfest og masser af hyggeligt samvær med familien har været på programmet. Her til formiddag har jeg lige bagt en lille bitte portion af de gode havrekiks. Jeg har skåret dem i mini firkanter – så det er ikke kæmpe saltflager der er på, det er bare meget, meget små kiks. De er fine til, når Johan og Julie kommer hjem fra vuggestuen senere og trænger til te og kiks. Ja … trænger til te. Især Julie er vild med te og kræver nærmest at det bliver serveret hver morgen og aften.

Grene med lyserøde knopper på står og pynter i vores vindueskarm. Det dejligste forårstegn.

Fornemmer jeg en vis efterligning af en mor, som er meget glad for sit kamera? Johan og Julie er meget, meget glade for deres lille legetøjskamera. Jeg har lige fundet et tussegammelt og skrammet digitalkamera, som netop er sat til opladning. Det må de gerne lege med og jeg er helt spændt på at se de billeder de får knipset.

Ingen kommentarer
Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.