Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/mirakelmanden-julie-hastrup-boganbefaling/

Mirakelmanden af Julie Hastrup – boganbefaling

mirakelmanden julie hastrup

Jeg er mægtig glad for en god og velskrevet krimi i ny og næ. Elsker at variere lidt i genrer og stil fra bog til bog, for på den måde oplever jeg, at jeg nyder hver bog på bedste vis og undgår at gå lidt sukkerkold i de genre der er mine yndlings.

Inden for krimigenren er forfatterne Julie Hastrups Rebekka Holm serie og Sara Blædels Louise Rick serie blandt mine favoritter og seneste har jeg læst Julie Hastrups nyeste krimi i serien, Mirakelmanden.

Uh, den er god!

Gysende grusom, uforudsigelig og spændende til det sidste – og faktisk kan jeg næsten ikke holde ud at skulle vente på den næste bog fra Julie Hastrup. For selv om selve handlingen og ‘sagen’ i denne bog afsluttes, så er der i den grad lagt op til en ny bog i serien. Heldigvis.

mirakelmanden

 

Mirakelmanden handler om drabsefterforskeren Rebekka, som er sygemeldt efter et voldeligt overfald. Hun tager op til sin svenske kæreste (og kollega), Niclas, i Stockholm. Rebekka er ikke super god til bare at holde fri og da hendes nysgerrig bringer hende på sporet af mystiske hændelser omkring Niclas´afdøde kones død bliver hun hvirvlet ind i en frygtelig sag om forsvundne menneskeskæbner, mord og grusomhed. 

Varm anbefaling til alle jer, der også holder af en god krimi. 

I efterårsferien læste jeg i øvrigt også den nyeste bog, Skyggesøsteren, i serien om de syv søstre af Lucinda Riley. Det har virkelig også har været en særligt skøn læseoplevelse. Den type bøger er vist uden tvivl min yndlingsgenre pt – og det føles vitterligt helt trygt og rart at vende tilbage til en ny bog i den genre efter en skøn krimi som Mirakelmanden. Læsebalance, kan man måske nærmest kalde det … ♡

P.S læs alle mine tidligere boganbefalinger her >>

10 kommentarer
 • Dorte skrev:
  25. oktober 2017 kl. 15:27

  Den er rigtig god – hørte hende på Krimimessen i Horsens – det var en god oplevelse:)
  Tænker at du også vil kunne lide de to nye danske krimi dronninger Anne Mette Hancock og Katrine Engberg – de er spændende. Og den sidste jeg lige skal ha’ med til dig er Dennis Jurgensen’s krimier – de er spændende – virkelig:)

  • Ann-Christine skrev:
   26. oktober 2017 kl. 14:13

   Sikke en masse gode anbefalinger, tusind tak!
   det er virkelig så rart at selv om man læser på livet løs, så er der stadig uendeligt mange bøger at læse stadig ;)
   Kh AC

 • Annie skrev:
  25. oktober 2017 kl. 19:15

  Læs endelig Katrine Engberg – hun er en af de bedste – fantastiske bøger begge to.

  • Ann-Christine skrev:
   26. oktober 2017 kl. 14:04

   Jeg har endnu alle hendes bøger tilgode – heldige mig ;) Dem må jeg da lige få læst inden så længe. Tak for lige at minde mig om dem :)

 • Judith skrev:
  25. oktober 2017 kl. 19:26

  Prøv også Linda Castillos – mhun har en spændende ex-amish politichef Kate Burkholder som helt. Gode plots, en heltinde der udvikler sig flytter sig.

  • Ann-Christine skrev:
   26. oktober 2017 kl. 14:02

   Dét lyder som et spændende twist – dem må jeg helt sikkert læse! Tak for tippet :)

 • Judith skrev:
  25. oktober 2017 kl. 19:27

  Prøv da også svenske Helene Tursten nye serie med politibetjente Embla – de 2 bøger der er rigtig gode og autentiske. Hun har også en god serie med kriminalinspektør Irene Huss

  • Ann-Christine skrev:
   26. oktober 2017 kl. 13:59

   Uhh, dem vil jeg tjekke! Tusind tak for tippet :)

 • Anita skrev:
  27. oktober 2017 kl. 21:03

  Vil anbefale dig Dennis Jurgensen løbende tjener og de efterfølgende

  • Ann-Christine skrev:
   30. oktober 2017 kl. 04:57

   Mange tak, den vil jeg lige undersøge nærmere :)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.