Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/monkey-forrest-i-ubud-bali/

Monkey Forrest i Ubud – Bali

aber-baliI forlængelse af den fantastiske by, Ubud på Bali, ligger Monkey Forrest, hvor man kan gå rundt blandt de vilde aber – som dog er ret så vant til mennesker.

Dét er en oplevelse. Ikke mindst parken, som føles som at træde direkte ind i en ægte Indiana Jones film. Det er magisk, regnskovsagtigt og virkelig fantastisk at gå rundt på opdagelse derinde et par timer.

Kigge på naturen, på aberne og se hvad der er rundt om det næste hjørne, over den næste bro og rundt om de små floder. Aberne kan være pænt aggressive og kan altså godt finde på at bide hvis man ‘leger’ med dem. Vi nøjes dog med at kigge på afstand!

Der ér mulighed for at købe bananer, som man kan fodre aberne med. Vi så dog to voksne og et barn, der blev bidt af aberne mens vi var der – de prøvede enten at få aberne til at posere på skulderen til ære for fotograferne, drillede dem lidt eller bare prøvede at få en abe til at hoppe op på skulderen af dem – og ja, så kan de altså godt finde på at bide. Kigger man bare og går rundt mellem aberne uden at forsøge at komme i kontakt med dem, så sker der ikke noget og det var en super fed oplevelse.

Det skifter lidt med kæledyrsdrømmene hos Johan og Julie i disse dage – aber, delfiner, hunde og katte er på tale pt ;)aber-paa-bali monkey-bali monkey-forrest-ubud

monkeyforest monkey-ubud-bali

2 kommentarer
 • Marina skrev:
  7. april 2015 kl. 12:32

  I skulle næsten unde jer selv en rigtig tur ud i noget mindre overrendt regnskov for det er en kæmpe oplevelse at se de helt anderledes træer og høre alle lydene.

  Der er selvfølgelig ikke helt så mange aber man kan se men det føles mere autentisk synes jeg.

  Har I været til danseshow i Ubud? Kæmpe oplevelse for mine børn begge de gange vi har været på Bali og også en kæmpe oplevelse for mig selv da jeg for mange år siden besøgte et lidt mindre overturistet Bali. Danseshowene er selvfølgelig for turisterne, men de bygger på de gamle danse og turisterne er på den måde med til at underbygge kulturen så det kan jeg meget varmt anbefale. Mine børn var gladest for dansen i det store tempel og for den magiske forestilling med ild og stemmer i et af de andre danseteatre.

  • Ann-Christine skrev:
   9. april 2015 kl. 09:11

   Tak for tippet om danseforestilling, det kan da godt være vi lige skulle se nærmere på når vi kommer tilbage til Ubud

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.